Ha, Hrvati privatizuju autoceste, a BiH se zaduzuje za njih?

pitt

Post by pitt »

Ma i skodu prebaci ovamo pa je tusni ovdje :D Mogli bi svi o tih para u Rio za Novu :D : D
Jeff

Post by Jeff »

manijak1 wrote: Treba odvesti trebu ako ona hoće da ide , inače slijedi ti dramna kad odeš na put bez nje .
E paša moj solidni Jeff pencilin za Mohikanca :D kad se već uhodaju frajer i treba što je otišla , onda treba frajera podsjetiti :D šta je učinio .
Ne znam ali u tom slucaju ja bi frajera odmah odalamio sto znaci nema nista za kasnije, i kad bi to uradio onda bi trebi dao nogu naravno ako nije imala nista protiv da bude odvedena.

Sto se tice Sehe nisam nikad cuo da je tako slikovito i strasno opisao ono sto se radilo na teritoriji njegove drzave od navodno njegovog naroda i ta njegova recenica mi kaze da je taj covjek izgleda spavao dosta godina.

Mislim stradanja Srba u Hrvatskoj sto su po mom misljenju i iskrenom misljenju kao neutralca, 100% zasluzili su bila pickin dim sta su dozivjeli narodi u Sehinoj zemlji i ja ga nisam nikad citao da je sa tolikom hmmm gorcinom to opisao na taj nacin. Uvijek je pisao nekakve recenice gdje maltene pobijeno je nekoliko stotina hiljada ljudi, razvaljena cijela drzava, ali svi su krivi? Zato mi je cudna ta njegova gorcina kad je opisivao stradanja Srba u Hrvatskoj i zato sam ga pitao da nije mozda Milutin?
livadic

Post by livadic »

Nego je po .......

---------------

predislamski obicaji ... :shock:

... iz vremena dzahilijeta ... :roll: ... ???!!!

:D

;)
livadic

Post by livadic »

Zato mi je cudna ta njegova gorcina kad je opisivao stradanja Srba u Hrvatskoj i zato sam ga pitao da nije mozda Milutin?

---------------

ma kakvi ... :oops:

on to samo pokasava zavadjati ... :D

... zapadne & istocne cafire ... :shock:

;)

manijak1

Post by manijak1 »

Profesore , osjećam se kao Milenko :D :D de malo proširite viziju.
Ma nije tako baš :D Jeff .
Jeff

Post by Jeff »

livadic wrote:Nego je po .......

---------------

predislamski obicaji ... :shock:

... iz vremena dzahilijeta ... :roll: ... ???!!!

;)
Hajd' nama ameterima prevedi rijec dzahilijet? :D
Jeff

Post by Jeff »

Šeha wrote:Pa Lloyd pobogu koliko puta ja trebam govoriti :roll:

A lazes da nisi cuo jer znam da si mi cak i cestitao na nekoj temi na iskrenom odgovoru... :D Ako ti se da idi i rovi po arhivi...
Jesam medjutim to je bilo nista za ovo sa kojom si gorcinom to napisao kao da si ti Milan Martic pa su te Hrvati zajebali da vise ne mozes uzgajati drogu u okolici Knina. Opet bi ti cestitao da si napisao tako o stradanju svog naroda koji je u to vrijeme bio gori sto puta od stradanja Srba koji su napadali iz Hrvatske i Bihac i tvoju zemlju, medjutim ti zalis one koji su napadali tvoju zemlju i tvoj narod i koji su ispalili na tvoju zemlju i tvoj narod stotine i hiljade svih vrsta granata? Iskreno ja ih ne zalim ni sekunde jer su dobili sto su trazili i tu bi bilo zavrseno moje razmisljanje o njima.

Ja se u takvim situacijama uvijek sjetim Dresdena u WW2. Nije bio vojno od nikakvog znacaja, nikakve vojne industrije nije imao, samo zene i djeca u to doba su cinili stanovnike tog grada, a devastiran je za jednu noc gdje je stradalo 10 000 zena i djece, a saveznici su znali sta gadjaju i koga gadjaju pa se nisu dvoumili? Pa Hiroshima, Nagasaki itd? Tako ti to rade demokratske zemlje od kojih neki nasi preuzimaju fazone kad zale za Srbima u Hrvatskoj ili slicnim kao oni.

Inace sta je bilo sa 360 000 Svaba poslije WW2 u Vojvodini? Sta su komunisti njima uradili?
agent011

Post by agent011 »

katastrofalno je ovo što radi Dokić još je gore što niko i ne pokušava da ga spriječi a najgora je pozadina svega ovoga a to je da Dokić ev je interes da što više osiromaši BiH pa ko to još na svijetu bijelome gradi puteve od kreditiranja.Sjećate se bombastične ponude bosmala koja je zataškana veoma brzo tako da je danas niko i ne spominje znate li zašto je Dokić "sakrio"ponudu pa zato jer je on prvo ministar RS pa tek onda čitave države gospodi nije odgovaral trasa jer ne ide tamo kuda to RS želi
cipelici

Post by cipelici »

Ko je mr. Djokic? Sta taj fr. radi ? Hocemol' ga sredit' choporhativno ?

Sve se mere kad se hotje :D
agent011

Post by agent011 »

gosp Dokić je ministar prometa i komunikacijea u vijeću ministara BiH i ne vjerujem da ga može srtediti bilo ko kad to neće njegov pretpostavljeni
livadic

Post by livadic »

jeff ::

Hajd' nama ameterima prevedi rijec dzahilijet?

livadic ::

dzahil == neznalica ... :(

... takvi se ... bar ... daju sresti ... :roll:

;)
Post Reply