Ha, Hrvati privatizuju autoceste, a BiH se zaduzuje za njih?
- manijak1
Jack svaka čast ali ipak mislim da bez topovnjača
Sherman ne bi mogao ništa .
Profesore to vi uvijek još pjevate jel ?

-
livadic
Bogami, sto si bio slobodan strijelac-bio si
-------------------------
trebam li to shvatiti objavom dzihada ...
... ???

Zbog te su nam prozor na busu razvalili u z. hercegovini kad smo se vracali s ekskurzije '90
(A mi cekali s pjesmom dok u Bosnu ne udjemo, kao nesigurno nam bilo u Hrvatskoj
---------------------------
trebali ste odmah poceti sa ilahijama & kasidama ...
a ne ... cekati konjic ...

izgleda da je do vodica ...

trebam li to shvatiti objavom dzihada ...
Zbog te su nam prozor na busu razvalili u z. hercegovini kad smo se vracali s ekskurzije '90
(A mi cekali s pjesmom dok u Bosnu ne udjemo, kao nesigurno nam bilo u Hrvatskoj
---------------------------
trebali ste odmah poceti sa ilahijama & kasidama ...
izgleda da je do vodica ...
- manijak1
Profesore , možete Vi i bolje , možda i siđe najdražitrebali ste odmah poceti sa ilahijama & kasidama ...
-
bosniaque
livadic wrote:Hrvati su se 1995..rjesili pitanja manjina..tako da nemaju petokolonase..kao sto mi imamo Dokica..Blagojevica..itd
-------------------
stipu kolonase ...![]()
mi ovdje ...... o biznisu ...
... ...
jest za to su se svi skrhali nama u bosnu a ti se dicis stime da ste napravili etnicko ciscenje!
-
livadic
Ma jok, nego hoce da mi sestru uvali... da postanemo familja... vidis da me stalno zove da preselim u picburg
----------------
sve ovisi ...
... kolk'o trazi za nju ...

Nisi u pravu doktore, nije se ovaj put radilo o mudzahidicima, naime prolazili smo tada kroz kraj pretezno naseljen hrvatskim pukom
------------------------
znam ...
... samo velim ...
... da bi u tom trenutku & mjestu ...
dodji najdrazi ...
... bio manje nezgodan ...

a ni vama nebi pretesko palo ...
... zar ne ...
...

----------------
sve ovisi ...
Nisi u pravu doktore, nije se ovaj put radilo o mudzahidicima, naime prolazili smo tada kroz kraj pretezno naseljen hrvatskim pukom
------------------------
znam ...
... da bi u tom trenutku & mjestu ...
dodji najdrazi ...
a ni vama nebi pretesko palo ...
- manijak1
Meni bi to bila milina
gledati i slušati
.
Ali Profesore
zar vi niste od
onih pozitivnih u cijeloj priči
?
Ali Profesore
- manijak1
-
Jeff
Ti kao da si u u 1990 godini.Šeha wrote:Meni ovo zvuci malo... morbidno...violentjack wrote: Hrvati su se 1995..rjesili pitanja manjina..tako da nemaju petokolonase..kao sto mi imamo Dokica..Blagojevica..itd![]()
![]()
Otprilike kao "Jevrejsko pitanje" za vrijeme treceg rajha
Kako ti zvuci Seha sto je na 49% teritorije tvoje drzave isto tako to rjeseno, s tim sto su Hrvati imali ispriku i to dobru da to rijese, dok cetnici niti su imali legalno niti bilo koje drugo pravo da to urade u tvojoj jebenoj zemlji, pa su uradili?
Nekad se pitam da li si ti Seha ili Milutin.
Uglavnom ako si Seha, mozda jeste u nekim krugovima moderno zastupati takve stavove, medjutim sasvim sigurno nije pametno.
Ti i tebi slicni sa takvim stavovima ste i zasluzni sto u jednoj Banjaluci se opet gradi srpska crkva u samom centru Bluke koju je izgradio srpski kralj upravo iz razloga da bi taj grad pretvorio u srpski grad, tj. da bi naselio Srbe u BiH i da bi onda sve to prikljucio Srbiji.
Ja stvarno ljudi ne znam kako neki Bosanci mogu biti toliko glupi i jos vise slijepi? To je fenomalno kako ih boli kurac za njihovim i kako su apaticni na njihovo i kako im se jebe za njihovo. Ocigledno je da je to u genima. Svi su nas jebali stoljecima i jebu nas i danas i naravno da nece biti cudno kad za sto godina izgubimo i Sarajevo, Zenicu itd. ne samo na papiru nego i u stvarnosti sto u broju stanovnika po nacionalnosti sto u svim sferama, pa kad na mjestu Begove djamije bude izgradjena crkva.
Nekad mi se cini da mi nismo ni zasluzili da imamo svoje posto ga ne znamo cuvati.
One zemlje koje danas u svijetu vaze na papiru kao najvece demokratije na svijetu, planiraju graditi logore za azilante u sjevernoj Africi i sto dalje od njih, kako bi upravo izbjegli to sto se desava Bosni decenijama i stoljecima i zasto se generacijama Bosanaca najkrace i najprostije receno jebe.
Seha Srbi u Hrvatskoj su isli na sve ili nista i popusili su. Da li su zasluzili?
Iskreno receno i bez ikakve lazi jesu i deset puta vise i super su u Hrvatskoj prosli. Naravno ako poredimo kako su prosli u BiH, popusili su u Hrvatskoj ali opet velika vecina njih je spasila glavu i nije snosila nikakve konsekvence.
Jedna Britanija bi ih nabijala na kolceve od Knina do Beograda da su tako nesto uradili njima, Njemci bi ih odveli u gasne komore, Ameri bi na njih bacili 50 nuke bombi, Japanci bi napravili rizoto od njih i zasto ti se to cini kao sa Jevrejima?
Mislim da li ti razmisljas Seha?
Pokusali su pripojiti Srbiji pola Hrvatske i izgubili su. I kakvu bi ti drugu sudbinu za njih u Hrvatskoj? Da im se napravi crkva u centru Knina i da se tako zapisa srpska teritorija kao sto to Srbi rade u Bluci i da se kaze mir, mir mir niko nije kriv nakon jednog Vukovara?
Ako nista, Hrvati nemaju taj gen kao glupi Bosanci i znaju cuvati svoje i naravno da ce onaj koji takvo sto pokusa ako izgubi snositi posljedice sto je sasvim normalno za ovaj svijet ma kakav bio. zato Hrvati i imaju onako lijepu zemlju.
Nije normalno biti glupi i usrani kukavica Bosanac i praviti se blesav kad mu je pola drzave otkinuto i kad mu se posrbljavaju vjekovni BiH gradovi. To je nije normalno Seha.
Nije normalno Seha kad ti frajer pridje trebi i odvede je, a ti samo gledas kao papak i supak, a normalno je ga odalamati iz sve snage. Nazalost mi jesmo glupi, usrani i kukavice Bosanci jer nam frajer upravo odvodi trebu, a mi posmatramo i sutimo kao supci, sonje i pizde da ne govorim da ga odalamimo kako je zasluzio.
- manijak1
Ne diraj mi Šehu .Nije normalno Seha kad ti frajer pridje trebi i odvede je, a ti samo gledas kao papak i supak, a normalno je ga odalamati iz sve snage. Nazalost mi jesmo glupi, usrani i kukavice Bosanci jer nam frajer upravo odvodi trebu, a mi posmatramo i sutimo kao supci, sonje i pizde.
Ne šutimo već smo ušutkali sami sebe .
Ishitrenim potezima.
Ovo sve mi govori
Treba odvesti trebu ako ona hoće da ide , inače slijedi ti dramna kad odeš na put bez nje .
E paša moj solidni Jeff pencilin za Mohikanca
- manijak1
Ja sam muhadžer u Americi ako Pitt i Šeha daju.
P.S. Vas dvojica nemojte se ukakiti
mogu ja Škodu talnut pa navratit kao hadžija
a vratiti se kao BOSS
.
P.S. Vas dvojica nemojte se ukakiti
-
livadic
Bogami ako si Milutin nemoze onda. Da oprsoti islamolog amater, nisam toliko tolerantan
-------------------
nek ti je halal ...

kad se već uhodaju frajer i treba što je otišla , onda treba frajera podsjetiti šta je učinio .
ovo bas i nije po islamu ...
... koliko se ja razumijem ...

-------------------
nek ti je halal ...
kad se već uhodaju frajer i treba što je otišla , onda treba frajera podsjetiti šta je učinio .
ovo bas i nije po islamu ...
... koliko se ja razumijem ...
- manijak1
Nego je po .......kad se već uhodaju frajer i treba što je otišla , onda treba frajera podsjetiti šta je učinio .