(H)rsum i njegov Zabranjeni forum!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

edu

#1 (H)rsum i njegov Zabranjeni forum!

Post by edu »

Ne znam jeste li gledali onaj cirkus od sinocnje emisije?!

Tema je bila nesto kao Koji su problemi u BH sportu..sta ga koci..nacionalizam na sportskim terenima..ma svasta nesto..gosti su bili Paja, Baho, Istuk, neki iz FSBiH, sportski psiholog, neki Bevanda - sekretar Sirokog (NK), Prljaca..direktor Slavije..juniori Slavije i Sarajeva..studenti Fakulteta za fizicku kulturu iz Sa i iz Istocno Sarajeva..lakse je nabrojati ko nije bio...

To je bio cirkus pd emisije..uvodni prilog iz Banja Luke i Sirokog..njihovi navijaci govore kako nikad nece navijati za BiH..da igraju BiH i San Marino oni bi navijali za ove druge..pola gostiju nije ustalo na intoniranje drzavne himne..uglavnom emisija je vecim dijelom bila ispunjena pricom o nacionalizmu..Rsum niti se razumije u sport niti se pripremio za emisiju..umjesto Elivr Rahimic on cita mail Elvir Rahmic..nikad cuo nije za njega...

Uglavnom Paja mu na kraju rece kako je pogresne goste doveo u studio..govori mu kako je on mislio da ce se ovdje govoriti o sportu ane o nacionalizmu..onaj retardijus muca..ne zna sta ce reci...

A "gospon Bevanda" iz Sirokog je prica za sebe..ko je gledao zna na sta mislim...

Cirkus!
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

poenta sinoćne emisije je da se pitanja i otvore, i da svako
kaže i ono šta misli...
sitni lapsusi tipa rahmić-rahimić su nebitni :oops:

došlo se i do pitanja navijanja ili nenavijanja za bih...

samo još da se shvatilo da svako ima prava da navija za koga želi :oops:

al to ide malo teže... :(
kub lajkan

Post by kub lajkan »

mačak u čizmama wrote:poenta sinoćne emisije je da se pitanja i otvore...
Ko biva, dosad su bila zatvorena?
edu

Post by edu »

mačak u čizmama wrote:poenta sinoćne emisije je da se pitanja i otvore, i da svako
kaže i ono šta misli...
sitni lapsusi tipa rahmić-rahimić su nebitni :oops:

došlo se i do pitanja navijanja ili nenavijanja za bih...

samo još da se shvatilo da svako ima prava da navija za koga želi :oops:

al to ide malo teže... :(
Rah(i)mic je bitan..ako se vec usudio da radi emisiju o sportu onda se trebao barem potruditi pa nauciti 5-6 imena nasih fudbalera...

do pitanja (ne) navijanja za jedinu nam drzavu se doslo davno..nista Rsum nije epohalno otkrio..to je stari problem..svako ima pravo navijati za koga zeli?!..ima..ali govoriti da ga nista ne veze i da nista ne osjeca prema zemlji u kojoj je rodjen???..e to mi nema smisla nikakvog..isto kao sto Lepi Bora (Paravac) ne voli drzavu ciji je predsjednik..ali zato vrlo rado od te drzave uzme nekoliko hiljada Eura mjesecno...

samo jos da se shvati da nemamo drugu drzavu osim ove...

al' to ide malo teze...

A tema emisije je bila SPORT u BiH...
Wilson

Post by Wilson »

edu wrote:..e to mi nema smisla nikakvog..isto kao sto Lepi Bora (Paravac) ne voli drzavu ciji je predsjednik..ali zato vrlo rado od te drzave uzme nekoliko hiljada Eura mjesecno...
Paravac ipak voli 49% drzave ciji je predsjednik, pa nek mu se onda da samo 49% od tih nekoliko hiljada eura.
Mislim da se nebi trebao buniti zbog toga.
Time bi se mozda rjesio problem i mirna Bosna.

Jel posteno :?
SD-6

Post by SD-6 »

voditelj je gay :oops: :D .....al to nije tema danasnje emisije...pičić zna svaku prekodrinsku furkulju a ne zna E.Rahimica...jos zalizan poce bahu prekidat :oops: ......o eorosongu je naglabo ko tetkica ... isto i kad je bila tema zuta stampa poput exspresa...tu je svoj na svome...i jos brani cobane s pala :oops: ...ma idi ga deenu :-)
pontia

Post by pontia »

:lol: :D

aferim drug ;)
r_faruk

Post by r_faruk »

ma cijela emisija je ekstra, samo sto joj ne valja voditelj, studio, urednik, gosti, producent, inace sve ostalo je super :-) :-? :D :-?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

r_faruk wrote:ma cijela emisija je ekstra, samo sto joj ne valja voditelj, studio, urednik, gosti, producent, inace sve ostalo je super :-) :-? :D :-?
vaistinu :D vo vremja vjekovah :-)
edu

Post by edu »

SD-6 wrote:voditelj je gay
bas mi ne izgleda tako...

:D :D :D
edu

Post by edu »

sinoc smo bili svjedoci jos jednog cirkusa u reziji rŠuma..showman-a terze i celavog čimbenika.. :D :D ..ljudi moji..pa sta je ono..i kad mi neko kaze rŠum pravidobre emsije..pa rokn'o bih se!
edu

Post by edu »

p_e..koristio sam pretragu da bih nasao temu.. :D :D ..ajde..sad je prebaci đe.. :D ..joj je i mjesto!
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

edu wrote:p_e..koristio sam pretragu da bih nasao temu.. :D :D ..ajde..sad je prebaci đe.. :D ..joj je i mjesto!
da druze edu :D na vasu zapovijed KLIK...
edu

Post by edu »

voljno! :D
papak_eliminator

edu wrote:voljno! :D
8)
emisija je bila provala...najbolje su mi SMS poruke sto su cijelo vrijeme na scrollu bile...
a prica o PDV je vise izvakana...
rece Premijer da siromasni i ne trebaju djeci kupovat sve one slatkise...
:roll:
edu

Post by edu »

najjace dvije poruke su bile:
"ja nemam posla..cura mi je trudna..kako premijer misli da ja mogu prezivjeti?

druga:
"pa ko te tjer'o da pravis dijete"

ali hrsum nema veze sa zivotom..kaze behmen..mi nismo htjela samo osloboditi od pdv-a knjige..nego i..i..kaze hrsum..nego i ostale medije?!.. :D :D :D
papak_eliminator

edu wrote:najjace dvije poruke su bile:

druga:
"pa ko te tjer'o da pravis dijete"

ali hrsum nema veze sa zivotom..kaze behmen..mi nismo htjela samo osloboditi od pdv-a knjige..nego i..i..kaze hrsum..nego i ostale medije?!.. :D :D :D
meni je jaci onaj sto ima 100 ovaca...

aleksandar se fakat trudi... problem je sto ide live...lapsuse je tesko zaboraviti...
i onda ono naprdjivanje MOJA VLADA valjda nasa vlada NADAM SE DA JE I VASA...
ko je nas vas tu ispao...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:D:D:D jel zanijela prije ili poslije uvođenja PDVa :D:D:D

porez na kondom :D:D:D :-)
edu

Post by edu »

ma meni bilo zao sto nisam pisao gluposti..kaze: ja samo zelim da objasnim da pdv nije adnan terzic.. :D :D ..a da ne pricam o gafovima..tipa..molim vas da smanjite vas tv prijemnik..da se povecala potrosacka korpa..ili kad mu je laptop sjeb'o (nek' me ona pametnica ispravi..psujem puno..)..koncepciju..njegovo objasnjenje..ipak je ovo kompjuter.. :-) :-) :-)

a terza..i komunikacija su publikom u studiju.."zlato moje"..rekoh jos malo pa ce im zapjevati onu skorinu milo moje.. :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Ah sta ja propustam..... :shock:
Zlato moje??? Jel reko: Dodji ciki malo u krilo........?
edu

Post by edu »

teta vingo.. :oops: ..za koliko para bi zaokruzili terzicevo ime i prezime na izborima? :D :D :D
papak_eliminator

edu wrote:ma meni bilo zao sto nisam pisao gluposti..kaze: ja samo zelim da objasnim da pdv nije adnan terzic.. :D :D ..a da ne pricam o gafovima..tipa..molim vas da smanjite vas tv prijemnik..da se povecala potrosacka korpa..ili kad mu je laptop sjeb'o (nek' me ona pametnica ispravi..psujem puno..)..koncepciju..njegovo objasnjenje..ipak je ovo kompjuter.. :-) :-) :-)

a terza..i komunikacija su publikom u studiju.."zlato moje"..rekoh jos malo pa ce im zapjevati onu skorinu milo moje.. :D :D :D

suti..hajrova mladi visocanin stipendiju :D

edu, nekad mi licis na one mapetovce na balkonu sto stoje :D

ma zao mi sto ne snimih , emisija je prepuna bila bisera...

studenti ekonomije progovrise na kraju, ucenica iz visokog je previse SARKAZMICNA....
:roll:

bila je biserna emisija...
Stari

Post by Stari »

komi wrote:
:D:D:D jel zanijela prije ili poslije uvođenja PDVa :D:D:D

porez na kondom :D:D:D :-)
Kondomi dakle nisu izuzeti od PDV-a...pa zar to ne subvencira medjunarodna zdravstvena organizacija?....ili je to bilio u nekom drugom filmu?
Vingo

Post by Vingo »

Za isti iznos za koji bi ti spav'o s njim....
edu

Post by edu »

SARKAZMICNU sam zaboravio.. :-) :-) :-)
znas da na balkonu stoje dvojica.. :D :D ..prema tome.. :D :D ..ni tebbi nije mane..samo jos da se oslobodis tog kompleksa.. :D :D :D

ukoliko mi terza ne bi lupio pdv na iznos koji bi mi neko dao da spavam s njim.. :D :D ..recimo da bih to uradio za 78 KM.. :D :D ..plus polovan neki mobitel.. :D :D :D
Post Reply