Blablabla.... Ovo što sam napisao o stećku stoji. Nije iz 1094. nego iz 1994., ali koga briga, samo 900 godina. Tko sam ja da spočitavam Bošnjacima pravo na historiju itd. Spočitavaju i Bošnjaci Hrvatima i Srbima sve živo, kako rekoh, mitomanije nitko nije izliječen.Air Ramiz wrote:E pa vidis, citirao ti sebe ili ne, propagirao ideje ili ne, provocirao Bosnjake ili ne, vodio krstaske internet ratove ili ne, mi Bosnjaci i dalje imamo u kulturnom naslijedju stecke, kao materijalni dokaz nase bosanske posebnosti. Doduse, hrvati su oko posusja neke nekropole razvalili, bio je problem i sa divljom gradnjom u blizini radimlje, pa opet nista...jestel ista postigli? Nista. Papa je natjerao Kulina Bana da 1203 na Bilinom polju prihvati katolicanstvo, pa opet nista. Nas su i u ovom ratu Srbija i Hrvatska pokusale razvalit, pa Bosna opet ostala. Poenta: okanite se corava posla, svakom svacije, vjeruj u sta hoces, voli koga hoces, ali koji vam je vise q*rac da se toliko petljate u ono sto mi volimo?! Otkuda vam tolika snaga, mitomanija, fanatizam da ko papagaji dodjete i vrsite DNK analize bosanskih kraljeva, i da nama nesto dokazujete svaki boziji dan?! Smijesno...kao sto je smjesno i ovo tvoje samocitiranje sa drugog forumanitkovazan wrote:Da, citiram.Air Ramiz wrote: Jel to ti sam sebe citiras odavde:
http://www.bihforum.com/showthread.php?t=19248&page=6
Ili prepisujes, jer ne poznajes dovoljno materiju?
U svakom slučaju, poznata retorika. Kad ti nedostaje racionalan argument, onda udreš na kuknjavu o ratu, falsificiranju povijesti, negiranjima nacija i sl.. Da ti pravo kažem, ostavi se toga, bolje ti funkcionira diskreditacija na račun fašizma. To pali na svakom bosanskom forumu. Kažeš čovjeku da je fašist, i gotova rasprava.