Macak, a mozes li opisati kakve su to guze koje te privlace kod muskaraca?Amela wrote:Kriva sam prije nego sto i priznam, a priznat cu odmah da ne mogu da odolim dobrom muskom dupetu.Ruka bi sama da krene... eh da...
![]()
I nikada mi nije bio jasan fenomen privlacnosti u muskim rukama, ocima, noktima, prstima, kosi i ostalim vidljivim (ne)privlacnostima.Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.
Guze kao muze ili pak meduze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dino_xx
#51 Re: Guze kao muze ili pak meduze
- Amela
#52 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Pa ja objasnih u ovoj predjasnjoj poruci, ili treba da utvrdimo, da se sta ne predomislim. Do duse, mogla bih malo vise elaborirati, ali kontam da ne odem previse u sirinu, a onda se covjek tako zanese.... a ja na poslu, ne bi imalo smisla.
Nego, dobih ovo neki dan na email pa rekoh da podijelim s pucanstvom. Cisti dokaz kako pozadine mogu biti i produktivne, i nije dzaba da su Japanci poznati po svojoj vrijednoci i produktivnosti. E jedino ne znam u koje svrhe ce upotrijebiti proizvod.
Sorry, ne moze, ili ne zna plavusa kako da stavim video. Ako naucim, budem se ispravila.
Nego, dobih ovo neki dan na email pa rekoh da podijelim s pucanstvom. Cisti dokaz kako pozadine mogu biti i produktivne, i nije dzaba da su Japanci poznati po svojoj vrijednoci i produktivnosti. E jedino ne znam u koje svrhe ce upotrijebiti proizvod.
Sorry, ne moze, ili ne zna plavusa kako da stavim video. Ako naucim, budem se ispravila.
- Amela
#53 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Evo nadjoh na YouTube-tu.