I nikada mi nije bio jasan fenomen privlacnosti u muskim rukama, ocima, noktima, prstima, kosi i ostalim vidljivim (ne)privlacnostima.
Guze kao muze ili pak meduze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Amela
#1 Guze kao muze ili pak meduze
Kriva sam prije nego sto i priznam, a priznat cu odmah da ne mogu da odolim dobrom muskom dupetu.
Ruka bi sama da krene... eh da...
I nikada mi nije bio jasan fenomen privlacnosti u muskim rukama, ocima, noktima, prstima, kosi i ostalim vidljivim (ne)privlacnostima.
Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena. 
- Op3r4t0r
#2 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Ni 10 postova nisi nakupila kako treba a ti vec o guzicama
da ovo nije jos jedan u nizu clonova one mindje iliti nausnice? 
-
gradjani svijeta
#3 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Op3r4t0r wrote:Ni 10 postova nisi nakupila kako treba a ti vec o guzicama![]()
![]()
da ovo nije jos jedan u nizu clonova one mindje iliti nausnice?
Sto, sta fali, od suhoguzih nista to se zna otkad je svijeta i vijeka. ne valja preivse al dobra guza i od roda dobra...ihhh...vrijedi....
-
*mima*
#4 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Po koji put treba o guzama? Bas je nekim likovima beskrajno dosadno.
- Bosanac sa dna kace
#5 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Amela wrote:Kriva sam prije nego sto i priznam, a priznat cu odmah da ne mogu da odolim dobrom muskom dupetu.Ruka bi sama da krene... eh da...
![]()
I nikada mi nije bio jasan fenomen privlacnosti u muskim rukama, ocima, noktima, prstima, kosi i ostalim vidljivim (ne)privlacnostima.Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.
- Amela
#6 Re: Guze kao muze ili pak meduze
@ Op3r4t0r kod mene je zivotna deviza uvijek bila da se po jutru dan poznaje.
Eto vidis kako se gradjani svijeta i ja bas dobro razumijemo, i to na prvu.
Sta ti je reci kosmopolite u krvi.
@ mima Sto se tice ovog 'lika', ja bih vazda o dobrim stvarima. Trazila sam stari topic, ali ne nadjoh u zadnjih 5-7 stranica, a dalje ja vala ne gledala. Nego kontam da se svakodnevno prijavi masa svijeta, pa mozda ima neko ko bi to sve inspirativno obuhvatio.
Sto se mene tice, digni zadnji topic o guzama, meni ama bas nikada nije problem nastaviti gdje smo stali.
@ Bosanac, pa zar tebe ne privlaci nesto lijepo, i nemoj mi kvariti dan sa ogavnostima
kome cure sline, ni dupe mu nije bolje, pa te i ne gledamo, jel da?
I kada smo kod guza, evo prodje kolega hodnikom, a ja slucajno trebala bas tada po vodu.
Sta cu kada je meni petak zna se za sta... 
Eto vidis kako se gradjani svijeta i ja bas dobro razumijemo, i to na prvu.
@ mima Sto se tice ovog 'lika', ja bih vazda o dobrim stvarima. Trazila sam stari topic, ali ne nadjoh u zadnjih 5-7 stranica, a dalje ja vala ne gledala. Nego kontam da se svakodnevno prijavi masa svijeta, pa mozda ima neko ko bi to sve inspirativno obuhvatio.
@ Bosanac, pa zar tebe ne privlaci nesto lijepo, i nemoj mi kvariti dan sa ogavnostima
I kada smo kod guza, evo prodje kolega hodnikom, a ja slucajno trebala bas tada po vodu.
-
Ilija_Cvorovic
#7 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Pa sto ga ne safata za guz u tom hodniku? 
- Spliff.Master
#8 Re: Guze kao muze ili pak meduze
E fakat sam razocaran s vama.
Kontao sam da cu naletiti na koju finu fotku guza...ali nazalost vidim da niste svi 'vizualna' osoba kao ja...
Kontao sam da cu naletiti na koju finu fotku guza...ali nazalost vidim da niste svi 'vizualna' osoba kao ja...
- Amela
#9 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Ma znas Ilija, rado bih ja
nego ce me odmah prijaviti za zlostavljanje, ne bi crv nikada ni priznao da mu je prijalo.
Sto se tice slika, pa ne smijem bas na poslu da googleishem muska, a shodno tome ni zenska (za koja, btw nisam zainteresirana
) 'guzeta', sto ne znaci da u zdravoj masti nije zdrav duh.

Sto se tice slika, pa ne smijem bas na poslu da googleishem muska, a shodno tome ni zenska (za koja, btw nisam zainteresirana
- black
#10 Re: Guze kao muze ili pak meduze
evo izvoliSpliff.Master wrote:E fakat sam razocaran s vama.

- irfan2
#11 Re: Guze kao muze ili pak meduze
ova ko da na ilidzi izlazi
..
-
ibroDirka
#12 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Black ti ozivi ovaj post, bas ga ono vrati iz mrtvih...............nesto me netangiraju muska prkna
- anais_nin
#13 Re: Guze kao muze ili pak meduze
a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.
-
mamica papucarka
#14 Re: Guze kao muze ili pak meduze
zvucis mi kanibalistickianais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
- Prozor
#15 Re: Guze kao muze ili pak meduze
*ebo te hannibal lectermamica papucarka wrote:zvucis mi kanibalistickianais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
-
ibroDirka
#16 Re: Guze kao muze ili pak meduze
na cekanjeanais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
-
mamica papucarka
#17 Re: Guze kao muze ili pak meduze
meni odmah padne na pamet ona scena kada je onom policaju ogluio glavu, pa kuso mozak
Znam da sam pola filma samo govorila "iijjjaooo fujjj" 
-
trag_u_pijesku...
#18 Re: Guze kao muze ili pak meduze
NeurohirurgijaibroDirka wrote:na cekanjeanais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
- Prozor
#19 Re: Guze kao muze ili pak meduze
ma ima jos gore, kad cini mi se caja sa rupom u glavi jede ispecene dijelove sopstvenog mozga, pa iako znas da je namjesteno pomisao te navodi na povracanje...mamica papucarka wrote:meni odmah padne na pamet ona scena kada je onom policaju ogluio glavu, pa kuso mozakZnam da sam pola filma samo govorila "iijjjaooo fujjj"
(ovo se zove ljubavno-sexualna tema!)
- anais_nin
#20 Re: Guze kao muze ili pak meduze
mamica papucarka wrote:zvucis mi kanibalistickianais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
- anais_nin
#21 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Lectera pod ruku pa na neurohirurgijutrag_u_pijesku... wrote:NeurohirurgijaibroDirka wrote:na cekanjeanais_nin wrote: a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- irfan2
#22 Re: Guze kao muze ili pak meduze
im having an old friend for a dinner
...
- Amela
#23 Re: Guze kao muze ili pak meduze
Pa ne znam tacno gdje, sve zavisi od potreba.anais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
- anais_nin
#24 Re: Guze kao muze ili pak meduze
odoh onda traziti ekipu za guranjaAmela wrote: Pa ne znam tacno gdje, sve zavisi od potreba.E sada, ako ti treba kako - pa sigurno na guranje, nema greske da nece upaliti.

- Saian
#25 Re: Guze kao muze ili pak meduze
anais_nin wrote:a gdje cemo mi sto se "palimo" na mozak?Amela wrote: Muski vole sisoke, a zenske guzoke,... nadam se da nisam usamljena.![]()
a sta ce oni koji se pale na guranje