kockica_kockica wrote:Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Ta frizura ti ne stoji.. osisaj se.. pusti kosu...
Ne nosi ... boju... bolje bi ti stajala .... boja odjece
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....
o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i prica
Guranje nosa u tuđi život!!!!????
-
ja progovorila
#26 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Last edited by ja progovorila on 02/12/2009 13:34, edited 1 time in total.
- Dori
#27 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Skoro sam bila iznervirana isto kao i ti......i tek onda shvatis kako su ti ljudi mali i jadni kad nemaju svoj zivot, vec se brinu o tvome
Samo ih ignore....nije lako, nervira sve to znam, ali s vremenom prodje i postane ti smjesno kad cujes tako nesto.
Ima nesto u onoj "gledaj ko ti kaze, ne sta ti kaze"
Ima nesto u onoj "gledaj ko ti kaze, ne sta ti kaze"
- respo
#28 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
na forumuja progovorila wrote:kockica_kockica wrote:Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....
o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i pricajoj kockice gdje me nade....
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#29 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ne pijem kafu.respo wrote:bolje da nedje nekog ko ce je izvoditi na kafu
a sto se tice postavljacice i tebi savjetujem da izadjes na kafu s nekim
ima jedan zove na kafu i slucajno ima isti nick kao ja pa eto ostavi podatke na pp
da se ne zabunite imat cu vremena za obe
Zabadal tebi respo ko nos?
- respo
#30 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
pa mozemo i na sok
i svejedno moze pisati starbucks 
ma mogu oni nos zabadati samo u g...
kratko jasno kazem sta mislim i to je to sto se tice tih oboji kosu ofarbaj kosu itd
sto se tice ozbiljnih stvari poslusam analiziram i onda ili prihvatim ili odbacim
ma mogu oni nos zabadati samo u g...
kratko jasno kazem sta mislim i to je to sto se tice tih oboji kosu ofarbaj kosu itd
sto se tice ozbiljnih stvari poslusam analiziram i onda ili prihvatim ili odbacim
- Svemirco
#31 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ili kažeš uz osmjeh: "Hvala lijepo na netraženom i neželjenom savjetu!" I onda nastaviš po svome.JThomas wrote:četiri čarobne riječi: mrš u pi*u materinu. nos se u tuđi život može gurnuti samo onoliko duboko koliko ti taj neko dopusti.
Ima odlična pričica kad su momka stalno pitali što se ne ženi i na svadbama mu prilazili i gurkajući mu govorili "Ti si slijedeći!". Sve je to netom prestalo kad je počeo istim ljudima prilaziti na sahranama i gurkajući im govoriti "Ti si slijedeći"
-
ja progovorila
#32 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
respo wrote:na forumuja progovorila wrote:kockica_kockica wrote:
o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i pricajoj kockice gdje me nade....
![]()
-
ja progovorila
#33 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Što to ima u ljudima tužno
Da ulaze u tuđe živote
Tko to živi u prošlosti mojoj
A još nije umro od sramote
Rekao sam u vjetar sam pričao
Nikog nije bilo da me čuje
Lijepu pjesmu ne voli baš svako
Neko baca kamen na slavuje...
Da ulaze u tuđe živote
Tko to živi u prošlosti mojoj
A još nije umro od sramote
Rekao sam u vjetar sam pričao
Nikog nije bilo da me čuje
Lijepu pjesmu ne voli baš svako
Neko baca kamen na slavuje...
Last edited by ja progovorila on 02/12/2009 14:10, edited 1 time in total.
-
pjegica
#34 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Meni su prestali gurati nos u život otprilike onda kad su shvatili da od toga nemaju ništa. Mada, i ova moja tvrdoglavost nije uvijek najbolja stvar.
Ja sam vremenom shvatila da je najjednostavnije ljude jednostavno staviti na ignore.
Ja sam vremenom shvatila da je najjednostavnije ljude jednostavno staviti na ignore.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#35 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
ja guram nos u tuđi život jer nemam svoj
i to mi je profesionalna deformacija
i to mi je profesionalna deformacija
-
Karen
#36 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
meni se nešto prevše ne miješaju u život u tom smislu boja kosa i životni odabiri, prilično me dobro znaju, ALI naravno postoji i izuzetak. Nedavno smo izgubili psića, i sad kad spomenem da bi nekad opet imala ljubimca, to su reakcije tipa "nemoj!", "niste normalni", "gdje ćete opet to proživljavat", "opet hoćete obavezu", i bukvalno ne smiješ ništa spomenuti jer te u trenu sasjeku ko da si nešto kriv. Radije bi da mi o namještaju tule nego o tome...
-
braco1
#37 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
omiljeni hobi nas balkanaca.....

-
luciferino
#38 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Cekaj samo svekrvu da probashmilimaj wrote:Ma nisu roditelji!! Oni su super. Pa baš zato i pišem. Razne tetke, rođaci, komšinice, ''prijatelji'', kumovi itdmima wrote:Mislis na svoje roditelje? Koliko ti je godina?
Al ima o tome tema na L&S
Osobama koje guraju nos u tvoj zvot moras jasno i glasno pokazati gdje je granica i tacka.
-
kone
#39 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
A koji je tvoj konkretni problem u ovom slucaju???Zakuhala si ovdje i povukla se ondamilimaj wrote:Vidno iznerviranapo hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
Hajde nam fino objasni u cemu je problem,pa da vidimo ko je u pravu,ti ili oni
-
bhxxl
#40 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
nisi jedina i ja imam slicne probleme i to ni manje ni vishe nego sa puncem ... taj covjek jednostavno hoce da vodi nash zivot ... od tipa sta jedete do koliko para imate , kredita . koliko ste potrosili i sl ... sreca sto imam normalnu suprugu , koja se bas i ne obazire na njegova pitanja ... ali meni to strasno ide na zivce ... jos uvijek tragam za rjesenjem ...
- Lakat Jebić
#41 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
ja bih dodao i "boli te kurac" uz adekvatan izraz licaJThomas wrote:četiri čarobne riječi: mrš u pi*u materinu. nos se u tuđi život može gurnuti samo onoliko duboko koliko ti taj neko dopusti.
-
englez od zeljeza
#42 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
24 si, odrasla si stoga, ne slusaj ihmilimaj wrote:Vidno iznerviranapo hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
Last edited by englez od zeljeza on 02/12/2009 15:06, edited 2 times in total.
-
ja progovorila
#43 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
greskaja progovorila wrote:respo wrote:ja progovorila wrote:
na forumu
- kockica_kockica
#44 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
nasla te ja u malom gradicuja progovorila wrote:kockica_kockica wrote:Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....
![]()
nego da te pitam, kad ces ti na frizuru?udaja?s kim si ono neko vece u autu bila etc..
frizura mi je super kad se pocesljam
nisam luda da se udam da me neko zbog malo seksa zahebava, a ovako rahatluk
neko vece bijah u autu
-
djani s
#45 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Zar se ljudi u BiH vole mijesati u tude zivote i znati sve o svemu? 
-
ja progovorila
#46 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
nasla te ja u malom gradicukockica_kockica wrote:ja progovorila wrote:
![]()
nego da te pitam, kad ces ti na frizuru?udaja?s kim si ono neko vece u autu bila etc..
neko vece bijah u autu
Znas kako drug Cvorovic kaze: "a koja je to bolest Jakovljevicu"; "ja sebe ne vidim sa strane"; "tebi da kazem, pa za 5 min cijela ulica da zna";
- JThomas
#47 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
ne znam ko je to provalio...
ne znam ko je to provalio...
-
ja progovorila
#48 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Nego kad vec guramo nos u tudi zivot, reci ti meni zar i u autu moze biti lijepo?ja progovorila wrote:Znas kako drug Cvorovic kaze: "a koja je to bolest Jakovljevicu"; "ja sebe ne vidim sa strane"; "tebi da kazem, pa za 5 min cijela ulica da zna";kockica_kockica wrote:
nasla te ja u malom gradicu![]()
neko vece bijah u autusta te briga s kim... meni je bilo lijepo
![]()
- kockica_kockica
#49 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
ja progovorila wrote:Nego kad vec guramo nos u tudi zivot, reci ti meni zar i u autu moze biti lijepo?ja progovorila wrote:Znas kako drug Cvorovic kaze: "a koja je to bolest Jakovljevicu"; "ja sebe ne vidim sa strane"; "tebi da kazem, pa za 5 min cijela ulica da zna";kockica_kockica wrote:
nasla te ja u malom gradicu![]()
neko vece bijah u autusta te briga s kim... meni je bilo lijepo
![]()
![]()
Moze moze..
-
ja progovorila
#50 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Kockice ja bih te jos nesto pita, ali nesmin kazat?! To cemo na PP.kockica_kockica wrote:ja progovorila wrote:Nego kad vec guramo nos u tudi zivot, reci ti meni zar i u autu moze biti lijepo?ja progovorila wrote:
Znas kako drug Cvorovic kaze: "a koja je to bolest Jakovljevicu"; "ja sebe ne vidim sa strane"; "tebi da kazem, pa za 5 min cijela ulica da zna";![]()
![]()
Moze moze..![]()
lakse se stisnete
![]()
![]()