Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ja progovorila

#26 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

kockica_kockica wrote:Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Ta frizura ti ne stoji.. osisaj se.. pusti kosu...
Ne nosi ... boju... bolje bi ti stajala .... boja odjece
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....

o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i prica :roll:
:sax: joj kockice gdje me nade.... :D :D nego da te pitam, kad ces ti na frizuru?udaja?s kim si ono neko vece u autu bila etc.. :run:
Last edited by ja progovorila on 02/12/2009 13:34, edited 1 time in total.
Dori

#27 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by Dori »

Skoro sam bila iznervirana isto kao i ti......i tek onda shvatis kako su ti ljudi mali i jadni kad nemaju svoj zivot, vec se brinu o tvome :oops: Samo ih ignore....nije lako, nervira sve to znam, ali s vremenom prodje i postane ti smjesno kad cujes tako nesto.

Ima nesto u onoj "gledaj ko ti kaze, ne sta ti kaze" ;-)
respo

#28 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by respo »

ja progovorila wrote:
kockica_kockica wrote:Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....

o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i prica :roll:
:sax: joj kockice gdje me nade.... :D :D
na forumu :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#29 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ladyblue18 »

respo wrote:bolje da nedje nekog ko ce je izvoditi na kafu :D

a sto se tice postavljacice i tebi savjetujem da izadjes na kafu s nekim
ima jedan zove na kafu i slucajno ima isti nick kao ja pa eto ostavi podatke na pp :P

da se ne zabunite imat cu vremena za obe :P
Ne pijem kafu. :D Ali imam nekog ko me izvodi...jel. :D
Zabadal tebi respo ko nos? :D
respo

#30 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by respo »

pa mozemo i na sok :P i svejedno moze pisati starbucks :D
ma mogu oni nos zabadati samo u g...
kratko jasno kazem sta mislim i to je to sto se tice tih oboji kosu ofarbaj kosu itd
sto se tice ozbiljnih stvari poslusam analiziram i onda ili prihvatim ili odbacim
Svemirco

#31 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by Svemirco »

JThomas wrote:četiri čarobne riječi: mrš u pi*u materinu. nos se u tuđi život može gurnuti samo onoliko duboko koliko ti taj neko dopusti.
Ili kažeš uz osmjeh: "Hvala lijepo na netraženom i neželjenom savjetu!" I onda nastaviš po svome.

Ima odlična pričica kad su momka stalno pitali što se ne ženi i na svadbama mu prilazili i gurkajući mu govorili "Ti si slijedeći!". Sve je to netom prestalo kad je počeo istim ljudima prilaziti na sahranama i gurkajući im govoriti "Ti si slijedeći" :lol: :lol: :lol:
ja progovorila

#32 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

respo wrote:
ja progovorila wrote:
kockica_kockica wrote:

:sax: joj kockice gdje me nade.... :D :D
;-)
ja progovorila

#33 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

Što to ima u ljudima tužno
Da ulaze u tuđe živote
Tko to živi u prošlosti mojoj
A još nije umro od sramote

Rekao sam u vjetar sam pričao
Nikog nije bilo da me čuje
Lijepu pjesmu ne voli baš svako
Neko baca kamen na slavuje...
Last edited by ja progovorila on 02/12/2009 14:10, edited 1 time in total.
pjegica

#34 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by pjegica »

Meni su prestali gurati nos u život otprilike onda kad su shvatili da od toga nemaju ništa. Mada, i ova moja tvrdoglavost nije uvijek najbolja stvar.
Ja sam vremenom shvatila da je najjednostavnije ljude jednostavno staviti na ignore.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#35 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by Truba »

ja guram nos u tuđi život jer nemam svoj
i to mi je profesionalna deformacija :mrgreen:
Karen

#36 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by Karen »

meni se nešto prevše ne miješaju u život u tom smislu boja kosa i životni odabiri, prilično me dobro znaju, ALI naravno postoji i izuzetak. Nedavno smo izgubili psića, i sad kad spomenem da bi nekad opet imala ljubimca, to su reakcije tipa "nemoj!", "niste normalni", "gdje ćete opet to proživljavat", "opet hoćete obavezu", i bukvalno ne smiješ ništa spomenuti jer te u trenu sasjeku ko da si nešto kriv. Radije bi da mi o namještaju tule nego o tome...
braco1

#37 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by braco1 »

omiljeni hobi nas balkanaca..... :-) :-D
luciferino

#38 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by luciferino »

milimaj wrote:
mima wrote:Mislis na svoje roditelje? Koliko ti je godina?
Ma nisu roditelji!! Oni su super. Pa baš zato i pišem. Razne tetke, rođaci, komšinice, ''prijatelji'', kumovi itd
Cekaj samo svekrvu da probash :evil:
Al ima o tome tema na L&S

Osobama koje guraju nos u tvoj zvot moras jasno i glasno pokazati gdje je granica i tacka.
kone

#39 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by kone »

milimaj wrote:Vidno iznervirana :x po hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
A koji je tvoj konkretni problem u ovom slucaju???Zakuhala si ovdje i povukla se onda :D
Hajde nam fino objasni u cemu je problem,pa da vidimo ko je u pravu,ti ili oni :)
bhxxl

#40 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by bhxxl »

nisi jedina i ja imam slicne probleme i to ni manje ni vishe nego sa puncem ... taj covjek jednostavno hoce da vodi nash zivot ... od tipa sta jedete do koliko para imate , kredita . koliko ste potrosili i sl ... sreca sto imam normalnu suprugu , koja se bas i ne obazire na njegova pitanja ... ali meni to strasno ide na zivce ... jos uvijek tragam za rjesenjem ...
Lakat Jebić

#41 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by Lakat Jebić »

JThomas wrote:četiri čarobne riječi: mrš u pi*u materinu. nos se u tuđi život može gurnuti samo onoliko duboko koliko ti taj neko dopusti.
ja bih dodao i "boli te kurac" uz adekvatan izraz lica :D
englez od zeljeza

#42 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by englez od zeljeza »

milimaj wrote:Vidno iznervirana :x po hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
24 si, odrasla si stoga, ne slusaj ih :D, samo se naderi na majku koja ti je sigurno oboljela od secera, i cekaj je da crkne, kao sto je slucaj kod svake cure za koju stariji osjecaju potrebu da kompulsivno savjetuju.. :D.. Vidio sam nekolika slicna slucaja, takve kao ti se promjene od prilike u 40toj godini, a do tad takve(ne kazem da si ti to) ceka neizdrzljiva patnja zbog pogresnih postupaka, a tek posle kad se promjene se povecava patnja zbog gubitka samopouzdanja od silnog neuspijeha pa takve i pjanci sto spavaju po klupama mrskaju od sebe jer mogu bolje. sretno.
Last edited by englez od zeljeza on 02/12/2009 15:06, edited 2 times in total.
ja progovorila

#43 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

ja progovorila wrote:
respo wrote:
ja progovorila wrote:

;-)
greska :skoljka:
kockica_kockica

#44 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by kockica_kockica »

ja progovorila wrote:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....

:sax: joj kockice gdje me nade.... :D :D nego da te pitam, kad ces ti na frizuru?udaja?s kim si ono neko vece u autu bila etc.. :run:
nasla te ja u malom gradicu :lol:

frizura mi je super kad se pocesljam
nisam luda da se udam da me neko zbog malo seksa zahebava, a ovako rahatluk
neko vece bijah u autu :oops: sta te briga s kim... meni je bilo lijepo :lol:
djani s

#45 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by djani s »

Zar se ljudi u BiH vole mijesati u tude zivote i znati sve o svemu? :-)
ja progovorila

#46 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

kockica_kockica wrote:
ja progovorila wrote:

neko vece bijah u autu :oops: sta te briga s kim... meni je bilo lijepo :lol:[/quote]

Znas kako drug Cvorovic kaze: "a koja je to bolest Jakovljevicu"; "ja sebe ne vidim sa strane"; "tebi da kazem, pa za 5 min cijela ulica da zna"; :D :D
JThomas

#47 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by JThomas »

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D

ne znam ko je to provalio... :D
ja progovorila

#48 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

ja progovorila wrote:
kockica_kockica wrote:

Znas kako drug Cvorovic kaze: "a koja je to bolest Jakovljevicu"; "ja sebe ne vidim sa strane"; "tebi da kazem, pa za 5 min cijela ulica da zna"; :D :D
Nego kad vec guramo nos u tudi zivot, reci ti meni zar i u autu moze biti lijepo? :-) :D
kockica_kockica

#49 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by kockica_kockica »

ja progovorila wrote:
ja progovorila wrote:
kockica_kockica wrote:

Nego kad vec guramo nos u tudi zivot, reci ti meni zar i u autu moze biti lijepo? :-) :D

Moze moze.. :lol: :lol: lakse se stisnete :oops: :lol: :lol:
ja progovorila

#50 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????

Post by ja progovorila »

kockica_kockica wrote:
ja progovorila wrote:
ja progovorila wrote:

Moze moze.. :lol: :lol: lakse se stisnete :oops: :lol: :lol:
Kockice ja bih te jos nesto pita, ali nesmin kazat?! To cemo na PP.
Post Reply