Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
Guranje nosa u tuđi život!!!!????
-
milimaj
#1 Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Vidno iznervirana
po hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
- kockica_kockica
#3 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Ta frizura ti ne stoji.. osisaj se.. pusti kosu...
Ne nosi ... boju... bolje bi ti stajala .... boja odjece
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....
o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i prica
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....
o daaa imas ti puno ljudi koji nemaju svog zivota i zive tudji.. a taj neko ciji zivot zivi ta osoba jednostavno slom zivaca dobija od savjeta, prijedloga, kritika, dobronamjernih izjava i prica
-
*mima*
#4 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Zavisi koliko godina ima postavljac teme......mozda stvarno ne zna mnogo stvari.
- Ljuska_u_BaklaFi
#5 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ima ljudi koji se, jednostavno, zabavljaju time da drugima dosadjuju, a imash i onih koji za sve, jer im Bog nije dao ili nemaju ili ne umiju, nadju po neku zlu rijech. Prihvati to i furaj svoj fazon, ha ya 
-
milimaj
#6 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ma nisu roditelji!! Oni su super. Pa baš zato i pišem. Razne tetke, rođaci, komšinice, ''prijatelji'', kumovi itdmima wrote:Mislis na svoje roditelje? Koliko ti je godina?
-
duboka_misao
#7 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
udahnes duboko (dva puta ) pogledas u oci i smirenim glasom kazes :odjepte kolektivno?
-
*mima*
#8 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
milimaj wrote:Ma nisu roditelji!! Oni su super. Pa baš zato i pišem. Razne tetke, rođaci, komšinice, ''prijatelji'', kumovi itdmima wrote:Mislis na svoje roditelje? Koliko ti je godina?
A mozda su u pravu. Ja opet ne znam koliko ti je godina.......jer ja to petljanje u moj zivot rijesim po kratkom postupku.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#9 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ma dobro je dok ti nos zabadaju ljudi koji te znaju.
Ali kada o tvom zivotu pocnu raspredati kojekakvi forumski znalci koji ne znaju ni prvo slovo tvog imena e onda znas da je svijet otisao u neku stvar.
Ali sta ces, ljudima su uvijek intresantniji problemi i zivoti drugih, pa cak i onih koje ne znaju, samo da se ne brinu u svom zivotu i da pometi pred svojim vratima.
Ali kada o tvom zivotu pocnu raspredati kojekakvi forumski znalci koji ne znaju ni prvo slovo tvog imena e onda znas da je svijet otisao u neku stvar.
Ali sta ces, ljudima su uvijek intresantniji problemi i zivoti drugih, pa cak i onih koje ne znaju, samo da se ne brinu u svom zivotu i da pometi pred svojim vratima.
-
milimaj
#10 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ne vidim što je bitno koliko mi je godina. Zar su bitne godine za mješanje u nečiji život. Ne znam šta godine mijenjaju. BTW meni je 24 godine (ako je baš neophodno za znati).
- 1mala
#11 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
ladyblue18 wrote:Ma dobro je dok ti nos zabadaju ljudi koji te znaju.
-
*mima*
#12 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
milimaj wrote:Ne vidim što je bitno koliko mi je godina. Zar su bitne godine za mješanje u nečiji život. Ne znam šta godine mijenjaju. BTW meni je 24 godine (ako je baš neophodno za znati).
Mozda ti daju dobronamjerne savjete.
- neprilagodjena
#13 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
milimaj wrote:Ne vidim što je bitno koliko mi je godina. Zar su bitne godine za mješanje u nečiji život. Ne znam šta godine mijenjaju. BTW meni je 24 godine (ako je baš neophodno za znati).
Jesul te pitali sto se ne udajes
-
kamilica.ba
#14 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ja najvise mrzim kad mi pocnu nesto savjetovati oko faxa....godinu dana sam se peglala sa jednim ispitom i nakon x puta izlazim i opet me obori kad ce meni jedna kolegica-"pa de brate,sjedi vise nauci to"
doslo mi je da je...ma uhhhh
a uopste nije bilo do znanja nego do konflikta sa asistentom
i nije bitno do cega je,bitno je da to nije njen problem...ja ne bi nikad nikome to rekla,brate ako ti ne mogu pomoci,necu ti ni odmoci sigurno
i nije bitno do cega je,bitno je da to nije njen problem...ja ne bi nikad nikome to rekla,brate ako ti ne mogu pomoci,necu ti ni odmoci sigurno
- JThomas
#15 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
četiri čarobne riječi: mrš u pi*u materinu. nos se u tuđi život može gurnuti samo onoliko duboko koliko ti taj neko dopusti.
- jedna tamo
#16 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
ladyblue18 wrote:Ma dobro je dok ti nos zabadaju ljudi koji te znaju.
slažem se
- slavkoimamodilera
#17 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Ja stvarno mislim da bi trebala napraviti neki zaokret u zivotu...i promijeniti boju kose...i momka...i fakultet!ladyblue18 wrote:Ma dobro je dok ti nos zabadaju ljudi koji te znaju.
- jedna tamo
#18 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
24 godine i nije nešto puno....
ja sam bila najtrvdoglavija oko 20 -te vjeruj ti meni neke savjete dobro sagledaj..nemislim na te tipa boja kose....
već na neke stvari u životu ako ti se u tom smislu mješaju....jer život je sve i svašta i ako se neznaš snaći teško ćeš proći a mi kad smo mladi mislimo ma šta ko zna, šta on meni govori a ljudi ti govore iz iskustva
ja sam bila najtrvdoglavija oko 20 -te vjeruj ti meni neke savjete dobro sagledaj..nemislim na te tipa boja kose....
već na neke stvari u životu ako ti se u tom smislu mješaju....jer život je sve i svašta i ako se neznaš snaći teško ćeš proći a mi kad smo mladi mislimo ma šta ko zna, šta on meni govori a ljudi ti govore iz iskustva
- ladyblue18
#19 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
slavkoimamodilera wrote:Ja stvarno mislim da bi trebala napraviti neki zaokret u zivotu...i promijeniti boju kose...i momka...i fakultet!ladyblue18 wrote:Ma dobro je dok ti nos zabadaju ljudi koji te znaju.
Inace da se razumijemo post sam napisala opcenito, nisam aludirala na sebe ili nesto slicno, a nisam nista slagala.
Internet mahala je milion puta jaca od ove stvarne izgleda.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#20 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
tako je slavko... još bi joj bilo dobro da nađe momka... sa ovog foruma... nekog moderatora recimoslavkoimamodilera wrote: Ja stvarno mislim da bi trebala napraviti neki zaokret u zivotu...i promijeniti boju kose...i momka...i fakultet!
- ladyblue18
#21 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Chmoljo wrote:tako je slavko... još bi joj bilo dobro da nađe momka... sa ovog foruma... nekog moderatora recimoslavkoimamodilera wrote: Ja stvarno mislim da bi trebala napraviti neki zaokret u zivotu...i promijeniti boju kose...i momka...i fakultet!![]()
Inace, jel ovo ti guras nos dje mu nije mjesto?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#22 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
nos mi najpraktičnijeladyblue18 wrote:Chmoljo wrote:tako je slavko... još bi joj bilo dobro da nađe momka... sa ovog foruma... nekog moderatora recimoslavkoimamodilera wrote: Ja stvarno mislim da bi trebala napraviti neki zaokret u zivotu...i promijeniti boju kose...i momka...i fakultet!![]()
![]()
![]()
![]()
hvala, ali neka hvala.
cuj moderatora...
![]()
![]()
Inace, jel ovo ti guras nos dje mu nije mjesto?
- respo
#23 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
bolje da nedje nekog ko ce je izvoditi na kafu 
a sto se tice postavljacice i tebi savjetujem da izadjes na kafu s nekim
ima jedan zove na kafu i slucajno ima isti nick kao ja pa eto ostavi podatke na pp
da se ne zabunite imat cu vremena za obe
a sto se tice postavljacice i tebi savjetujem da izadjes na kafu s nekim
ima jedan zove na kafu i slucajno ima isti nick kao ja pa eto ostavi podatke na pp
da se ne zabunite imat cu vremena za obe
- senjor
#24 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
Svako svoje gace pere a u tudje tajno xxre...
mentalni oblik duhovne rekreacije.
mentalni oblik duhovne rekreacije.
-
ja progovorila
#25 Re: Guranje nosa u tuđi život!!!!????
kockica_kockica wrote:Ovo ne moraju biti roditelji... Imas ti takvog komsiluka, prijatelja, poznanika cak i slucajnih prolaznika koji bolje znaju sta ti treba nego sto to ti sama znas... I uvijek su puni savjeta:
Oblaci se ovako
Prestani ovo
Uzmi ono
Ofarbaj kosu u .... boju
Utegni se
Nosi slampavo
On nije za tebe
Ona ti nije prijatelj
Ja ti savjetujem....