Guns n' Roses
Moderator: _BataZiv_0809
- kirby
#2 Re: Guns n' Roses
sta je ovo?niko komentar da ostavi.
- piupiu
#3 Re: Guns n' Roses
Evo da se tuspasim na temu jednog od meni najlegendarnijih bendova na nasem dunjaluku. Preslusala sam cetiri pjesme s albuma koji izlazi sutra, koliko znam? Dvije su odlicne (Madagascar i Chinese democracy), iako, naravno, nemaju nikakve veze sa G'n'R iz osamdesetih. Citajuci o procesu nastanka albuma, moram reci da je osjetan 'heavy labour' (pretjerana studijska produkcija, dotjerivanje, perfekcija), i da mi nedostaje sirova i 'neusminkana' snaga koju su originalni Gunsi imali. I nedostaje mi stari Axl -- ovaj izgleda kao kombinacija Bob Marley-a, Mick Hucknall-a i regularno obucenog tipa iz kluba 'near you'.
U svakom slucaju, vala smo se nacekali ... 
Last edited by piupiu on 22/11/2008 00:05, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Guns n' Roses
meni nedostaje Slash, jer gitarista svira kao po metronomu, nema dushe, ali zvuk je dobar ako izbacimo intro u CDemocracy...istina, nije ni blizu, ali vodi racuna koliko Axl ima godina sad...dobro da stoji na stejdzupiupiu wrote:Evo da se tuspasim na temu jedne od meni najlegendarnijih bendova na nasem dunjaluku. Preslusala sam cetiri pjesme s albuma koji izlazi sutra, koliko znam? Dvije su odlicne (Madagascar i Chinese democracy), iako, naravno, nemaju nikakve veze sa G'n'R iz osamdesetih. Citajuci o procesu nastanka albuma, moram reci da je osjetan 'heavy labour' (pretjerana studijska produkcija, dotjerivanje, perfekcija), i da mi nedostaje sirova i 'neusminkana' snaga koju su originalni Gunsi imali. I nedostaje mi stari Axl -- ovaj izgleda kao kombinacija Bob Marley-a, Mick Hucknall-a i regularno obucenog tipa iz kluba 'near you'.U svako slucaju, vala smo se nacekali ...
- piupiu
#5 Re: Guns n' Roses
A, jest vala, nije ni onaj Jagger sto je nekad bio,mIRCerka wrote:meni nedostaje Slash, jer gitarista svira kao po metronomu, nema dushe, ali zvuk je dobar ako izbacimo intro u CDemocracy...istina, nije ni blizu, ali vodi racuna koliko Axl ima godina sad...dobro da stoji na stejdzupiupiu wrote:Evo da se tuspasim na temu jedne od meni najlegendarnijih bendova na nasem dunjaluku. Preslusala sam cetiri pjesme s albuma koji izlazi sutra, koliko znam? Dvije su odlicne (Madagascar i Chinese democracy), iako, naravno, nemaju nikakve veze sa G'n'R iz osamdesetih. Citajuci o procesu nastanka albuma, moram reci da je osjetan 'heavy labour' (pretjerana studijska produkcija, dotjerivanje, perfekcija), i da mi nedostaje sirova i 'neusminkana' snaga koju su originalni Gunsi imali. I nedostaje mi stari Axl -- ovaj izgleda kao kombinacija Bob Marley-a, Mick Hucknall-a i regularno obucenog tipa iz kluba 'near you'.U svako slucaju, vala smo se nacekali ...
-
mIRCerka
#6 Re: Guns n' Roses
njemu samo ustala ostala ista...samo sto je axl meni sada pravo hot, vise nije mrsavko u helankama duge kose, vec kratko osisan, muzevno lice a guza ko jabuka...piupiu wrote:A, jest vala, nije ni onaj Jagger sto je nekad bio,mIRCerka wrote:meni nedostaje Slash, jer gitarista svira kao po metronomu, nema dushe, ali zvuk je dobar ako izbacimo intro u CDemocracy...istina, nije ni blizu, ali vodi racuna koliko Axl ima godina sad...dobro da stoji na stejdzupiupiu wrote:Evo da se tuspasim na temu jedne od meni najlegendarnijih bendova na nasem dunjaluku. Preslusala sam cetiri pjesme s albuma koji izlazi sutra, koliko znam? Dvije su odlicne (Madagascar i Chinese democracy), iako, naravno, nemaju nikakve veze sa G'n'R iz osamdesetih. Citajuci o procesu nastanka albuma, moram reci da je osjetan 'heavy labour' (pretjerana studijska produkcija, dotjerivanje, perfekcija), i da mi nedostaje sirova i 'neusminkana' snaga koju su originalni Gunsi imali. I nedostaje mi stari Axl -- ovaj izgleda kao kombinacija Bob Marley-a, Mick Hucknall-a i regularno obucenog tipa iz kluba 'near you'.U svako slucaju, vala smo se nacekali ...
.
-
mIRCerka
#8 Re: Guns n' Roses
istina, nije bio los ni sa dugom kosom

- piupiu
#9 Re: Guns n' Roses
Moderatorko, ne zachatavaj, vec otvaraj temu 'Axlova guza: jabuka u oku mom',mIRCerka wrote:piupiu wrote:njemu samo ustala ostala ista...samo sto je axl meni sada pravo hot, vise nije mrsavko u helankama duge kose, vec kratko osisan, muzevno lice a guza ko jabuka...mIRCerka wrote:
A, jest vala, nije ni onaj Jagger sto je nekad bio,.

-
mIRCerka
#10 Re: Guns n' Roses
sad vec ide padanje u trans...

-
mIRCerka
#11 Re: Guns n' Roses
ma upletenicao se, pa oshishao, pa opet upletenicao...znas i sama kako ovim slavnima kosa raste ko u horor filmovima...britni se pred novu godinu osisala na celavicu, sad joj kosa do po ledja...
- piupiu
#13 Re: Guns n' Roses
Uh, uh ... tesko li mi je! Sto me mucis virtualno u ovaj kasni sat! Cuj nije bio hot, ama HOT, vruc k'o kifla ... obli me znoj!mIRCerka wrote:istina, nije bio los ni sa dugom kosom
- piupiu
#14 Re: Guns n' Roses
Nego, ako se ko prevari pa pusti ovog naseg Sejtana u Raj, zbog ove ce pjesme tamo zavrsiti sigurno ...
http://au.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac
http://au.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac
- Jazz_Junkie
#15 Re: Guns n' Roses
Lose pjesme i jeftin pokusaj.
-
Buddhazg
#16 Re: Guns n' Roses
GUNS N' ROSES - chinese democracy (2008)

1. Guns N' Roses - Chinese Democracy (4:43)
2. Guns N' Roses - Shackler's Revenge (3:36)
3. Guns N' Roses - Better (4:58)
4. Guns N' Roses - Street of Dreams (4:46)
5. Guns N' Roses - If the World (4:54)
6. Guns N' Roses - There Was A Time (6:41)
7. Guns N' Roses - Catcher in the Rye (5:53)
8. Guns N' Roses - Scraped (3:30)
9. Guns N' Roses - Riad N' the Bedouins (4:10)
10. Guns N' Roses - Sorry (6:14)
11. Guns N' Roses - I.R.S. (4:28)
12. Guns N' Roses - Madagascar (5:37)
13. Guns N' Roses - This I Love (5:34)
14. Guns N' Roses - Prostitute (6:15)
Bitrate : 320kbps
Genre : Hard Rock
RlsDate : 23.11.2008
Tracks : 14
Year : 2008
Source : CDDA
Compression method : RAR - best
Size : 161 MB

1. Guns N' Roses - Chinese Democracy (4:43)
2. Guns N' Roses - Shackler's Revenge (3:36)
3. Guns N' Roses - Better (4:58)
4. Guns N' Roses - Street of Dreams (4:46)
5. Guns N' Roses - If the World (4:54)
6. Guns N' Roses - There Was A Time (6:41)
7. Guns N' Roses - Catcher in the Rye (5:53)
8. Guns N' Roses - Scraped (3:30)
9. Guns N' Roses - Riad N' the Bedouins (4:10)
10. Guns N' Roses - Sorry (6:14)
11. Guns N' Roses - I.R.S. (4:28)
12. Guns N' Roses - Madagascar (5:37)
13. Guns N' Roses - This I Love (5:34)
14. Guns N' Roses - Prostitute (6:15)
Bitrate : 320kbps
Genre : Hard Rock
RlsDate : 23.11.2008
Tracks : 14
Year : 2008
Source : CDDA
Compression method : RAR - best
Size : 161 MB
Code: Select all
http://rapidshare.com/files/166182922/G_CD8.rar
Code: Select all
buddha-
cikavelja
#19 Re: Guns n' Roses
Svaka ti valja, ja bih samo da dodam, btw i ako smijem, album je k'o karina.piupiu wrote:Evo da se tuspasim na temu jednog od meni najlegendarnijih bendova na nasem dunjaluku. Preslusala sam cetiri pjesme s albuma koji izlazi sutra, koliko znam? Dvije su odlicne (Madagascar i Chinese democracy), iako, naravno, nemaju nikakve veze sa G'n'R iz osamdesetih. Citajuci o procesu nastanka albuma, moram reci da je osjetan 'heavy labour' (pretjerana studijska produkcija, dotjerivanje, perfekcija), i da mi nedostaje sirova i 'neusminkana' snaga koju su originalni Gunsi imali. I nedostaje mi stari Axl -- ovaj izgleda kao kombinacija Bob Marley-a, Mick Hucknall-a i regularno obucenog tipa iz kluba 'near you'.U svakom slucaju, vala smo se nacekali ...
Da prostite.
-
mIRCerka
#22 Re: Guns n' Roses
dakle, ako album ne valja, mozemo li mi nastaviti pricati o njegovoj guzi nekad i sad? 
- Atrus
#24 Re: Guns n' Roses
Guns 'n' Roses...jos jedno nekreativno kopile koje su izlegli (kreativni i fantasticni) Led Zeppelin. Axl mi je uvijek skicao kao prasence gastarbajter na privremenom radu u IslamiCity.
Ubleha. Priznat cu im "Appetite for destruction" (kada me jos interesovao hard rock).
Ubleha. Priznat cu im "Appetite for destruction" (kada me jos interesovao hard rock).
-
Vedoni
#25 Re: Guns n' Roses
Pa sta's...ti si specijalan... i tvoj ukus je uvijek bilo mjerilo vrijednosti muzicke umjetnosti.Atrus wrote:Guns 'n' Roses...jos jedno nekreativno kopile koje su izlegli (kreativni i fantasticni) Led Zeppelin. Axl mi je uvijek skicao kao prasence gastarbajter na privremenom radu u IslamiCity.