Gume
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
basket
#1 Gume
Tragam za gumama 195/55/15, nemam bas preveliki izbor a i cijene su poprilicne. Npr. S3 je oko 145KM, a drugih skoro i da nema. Ima li kakvih preporuka. Kakav je KUMHO KW7400, neka Fulda ili sl. Nisam spreman da trenutno kupujem MICHELIN i sl. Interesantno je da goodyear ne proizvodi UG6 u toj dimenziji. Da li je S3 jedino rjesnje?
-
nineac
Sava S3 je extra guma, a iz iskustva ti savjetujem da se okaniš "ćorava " posla sa Kumho gumama! To je živa plastika, i ja sam imao baš te kada sam kupio vectru (došle na njoj) i bile su malo potrošene, ali mislim da je pola ljetnih guma bolje po snijegu od nje jer sam imao strašnih problema iako mi auto ima Traction Control!
Good Year ima zimsku gumu u toj dimeziji a to je Eagle Ultra Grip GW3 sa indeksom brzine H(210km/h) i V(240km/h)!
Moj savjet ti je da kupiš Savu S3 ako već nemožeš neke skuplje (ja nebi nikad Michelin jer nevrijedi tih para) jer one su za naše uslove super!
Takođe od jeftinijih iz iskustva znam da su Hankook W400 extra gume, i s njima takođe nećeš imati problema!
Takođe, gledaj index brzine, ja nikad nebi kupio sa indexom H ili V jer su one dosta tvrđe od indexa T (190 km/h) i slabije performanse imaju po snijegu i bljuzgavici!
Good Year ima zimsku gumu u toj dimeziji a to je Eagle Ultra Grip GW3 sa indeksom brzine H(210km/h) i V(240km/h)!
Moj savjet ti je da kupiš Savu S3 ako već nemožeš neke skuplje (ja nebi nikad Michelin jer nevrijedi tih para) jer one su za naše uslove super!
Takođe od jeftinijih iz iskustva znam da su Hankook W400 extra gume, i s njima takođe nećeš imati problema!
Takođe, gledaj index brzine, ja nikad nebi kupio sa indexom H ili V jer su one dosta tvrđe od indexa T (190 km/h) i slabije performanse imaju po snijegu i bljuzgavici!