posto jede i zohare/ruse, u nasoj zgradi bi imao sta jesti
nego, je li imas samo gugija ili imas i friends of gugi's
Moderator: anex
Da ne offtopicarimo, ovo cu odgovoriti na PM u dogledno vrijemealanford78 wrote:a vas dvoje studenata pomozite nekadchengaba wrote:minjonja wrote:![]()
. Interesovalo bi me kakva su gradiva, zanimanje ljudi za tu granu nauke, da li ima specijalizacije i tako neke stvari
pozz
SenSen wrote:Odlicna ideja za temu
Intresantne su zivotinjice, lice mi na male dinosauruse. Pogotovo je cool kako neki od kameleona nosaju svoje potomke na "rogu"!Ja sam mislila da sve ove "hladnokrvne" zivotinje ostave mlade da se sami izlijegnu i snalaze?! Prije nisam skoro nista znala o kameleonima, osim onoga sto je pisalo u Zivotinjskom Carstvu
Sjecam se da mi je taj koncept mijenjanja boje bio jako zanimljiv kao djetetu..

dogovorenochengaba wrote:
mislim da pored ovih na vlasti zohara da bi to imalo dobar odjek ovdje u EU radi izvoza pa cemo se dogovoritiopet ja wrote:
Nadam se da pisem jezikom da me svi razumijete a ono sto nije jasno slobodno pitajte.Sto se tice fotki mislim da administracija nema nista protiv sto su vecina copy ali sve dok se ne upotrebljavaju u komercijalne svrhe mislim da je ok ja ok ne bas ali....drekalica28 wrote:Dragi Adi,
uredno pratim sve što pišeš i objašnjavaš.![]()
Ovo sa jezikom me je posebno fasciniralo. Uopšte nisam znala da tu ima i mala koščica.
Fotke koje stavljaš su isto za 10.Vidim da planiraš nekada i ženku nabavti a Gugija dati dalje. Zar ti nije žao? I šta misliš....hoće li ženke biti zahtijevnije u držanju nego mužijaci?

mada ovu sliku osudujem jer se ocigledno vidi strah malog i nervoza odraslog i kao sto rece slika govori sve.pogledaj moj odgovor drekaliciminjonja wrote:a zasto hoces da poklonis gugija? je li mislis da nisi u stanju da se brines o njemu ili ima neki drugi razlog?