Gubi li Avaz čitaoce?

Stranke, političari... Recite i Vi svoje mišljenje!
erazmo
Posts: 195
Joined: 16/07/2003 00:00

Post by erazmo » 26/12/2007 13:28

Knjiga Zilhada Kljucanina se zove "Da, ja prezirem Srbe", izdana je nekad u ratu, ja sam imao priliku prije nekoliko godina da je prelistam i zapamtio sam sljedeci citat: Majka Bosna ima cir. Iz tog cira curi gnoj. Taj gnoj su Srbi.

Ovaj parafraziram: Citam da su u selu kod Donjeg Vakufa moji prijatelji gazije ubili trideset cetnika. Masalah, to je sezdeset srpske sirocadi.

I istina je - Zilhad Kljucanin je ozenjen srpkinjom, ali sta to ima znaciti? Da suprug iz mijesanog braka ne moze biti kreten ksenofobicni? :?

Pa i Tokic je zivio sa Drazenom Peranic a grlio se sa Fatmirom Alispahicem.


piskerernest
Posts: 701
Joined: 19/09/2007 22:58
Location: zenica

Post by piskerernest » 26/12/2007 16:25

ins wrote:
basta sljezove boje wrote:
piskerernest wrote:
basta sljezove boje wrote:
piskerernest wrote:ja nisam ni napisao ništa o marjanoviću,ni pozitivno ni negativno,samo sam odgovorio čovjeku ko je ključanin i po čemu je najpoznatiji.džaba njemu magisteriji i doktorati,fakultete često završavaju najobičniji štreberi ,imam takvih oko sebe,kad je najpoznatiji po fašističkoj izjavi.


Kljucanin je, btw, magistrirao u Zagrebu :)

cudi me da toliko prevode autora koji daje "fasisticke izjave". Kad je Peter Handke svojevremeno davao fasisticke izjave u slavu Milosevica odmah su skinuli njegove predstave sa programa Comedie Francaise. Kljucanina prevode na njemacki i uskoro ce se igrati Sehid


i jeli to pravda njegovu izjavu da ,ponavljam svaki musliman treba imati svog srbina kojeg će zaklati.ako postoji fašistička izjava,onda je to ova.

kakve veze ima njegova magistratura u uzagrebu,pa iz b. krajine je kojoj je fizički bliži zagreb nego sarajevo.

je li ovo boldirano fašistička izjava ili "fašistička izjava".


ako zelis ozbiljnu diskusiju trebao bi navesti izvor. Ili trebamo vjerovati tebi na rijec da je Kljucanin negdje takvo sto izjavio? :-D


Kljucanin je ozenjen zenom koja nije iste vjeroispovijesti kao njegova, s njom ima djecu koja su iz ocigledno multietnickog braka, prema tome: piskerernest laze! :x


ne lažem,ovo možeš pitati i samog ključanina,dani objavili tu izjavu,jebiga sad bi još i na youtubeu da ti nađem pa da te uvjerim.pa nema ni snimke m.p. tompsona da pjeva jasenovac i gradiška stara pa se zna da on to pjeva.
na kraju krajeva pošalji mail ključaninu pa ga pitaj je li to rekao

Post Reply