Grupa Queen gostuje u Sarajevu

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Panasonic

#1 Grupa Queen gostuje u Sarajevu

Post by Panasonic »

Image
Jedna od najpopularnijih rock band-ova sedamdesetih i osamdesetih godina grupa Queen, krajem godine gostovat će u Sarajevu.

Koncert bi trebao biti održan krajem godine između Božića i Nove godine, a grupa će biti u najjačem sastavu sa novim vokalom Paulom Rodgersom, inače bivšim pjevačem Bad Company-a. Radi se o uvjerljivo najvećem rock koncertu u BiH nakon gostovanja grupe U2 sredinom devedesetih. Najzanimljivije od svega je, to će ulaznica koštati samo pet eura, a gostovanje Queen-a kao i drugih britanskih rock band-ova tokom ove godine finansirat će Evropska unija!

Tako će 21. juna u Sarajevu gostovati grupa Uriah Heep, u avgustu Roxy Music, a u sempembru grupe Slade i The Hollies. Iako još uvijek nisu utvrđeni termini očekuju se još i grupe Nazareth, Status Quo i Sweet.
buddha

Post by buddha »

Panasonic wrote: Najzanimljivije od svega je, to će ulaznica koštati samo pet eura, a gostovanje Queen-a kao i drugih britanskih rock band-ova tokom ove godine finansirat će Evropska unija!
Fino je to sto u nashu zemlju dolaze oni shto sviraju stranu muziku ali bi mi bilo puno drazhe da nam dodju jer ih placa nasha raja i da je to na komercijalnoj bazi kao stho je uostalom i svugdje u svijetu. Ovako niko ne zna koliko oni dobijaju od EU za taj angazhman (a mi cemo ih, merhametli kakvi smo smatrati dobrim dushama isto kao i Bono Vox-a i U2 kad ih je pozvao prijatelj M.Sh. a shta su oni birvaktile utalili stoji u zvijezdama)
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

Extra,samo ako im vokal bude Robbie Williams kako se prica jebiga :-? :shock:
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Queen mi je omiljena grupa, pa ako oni dođu.....................................:):)
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

to je nesto kao humanitarni koncert
dok god se ulaznice ne budu vrtile oko 100marona
za poznate svjetske rock badove bice humanitarno
nazalost al to je istina

a gospodin drina neka ga popusi od mene jer on je taj koji ima najveci profit od toga
SD-6

Post by SD-6 »

...aha doci ce :zzzz:...a kao predgrupa nastupaju:"Mevludske pletenice" :D
metal_rules_cura

zoom66 wrote:
metal_rules_cura wrote:Extra,samo ako im vokal bude Robbie Williams kako se prica jebiga :-? :shock:
khm-khm...:D:D:D
Bez zezancije citala sam tu informaciju na iskon portalu.
xygirl

Post by xygirl »

metal_rules_cura wrote:
zoom66 wrote:
metal_rules_cura wrote:Extra,samo ako im vokal bude Robbie Williams kako se prica jebiga :-? :shock:
khm-khm...:D:D:D
uh... to nebi bilo ni lose... jednim udarcem dvije muhe :D
napariti oci na onako dobrom Robbieu :-) a usput slusati pjesme od Queen... heh :D
ma morate priznati da je dobaar pravo!
r_faruk

Post by r_faruk »

sumnjam al eto, svejedno nije to to, ako nece fredy Mercury doc' nema me :-) :-) :-) :-) :D :D ,
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

KAKO STE VI GLUPI LJUDI...

PA UVIJEK NETKO MORA IMATI ZARADU...

u cijelom svijetu ljudi rade DA ZARADE...

i tko god to organizira bilo u Svedskoj, Sloveniji, Americi TO RADI DA IMA ZARADU...

ZASTO CE NETKO TROSITI SVOJE VRIJEME, ZNANJE, SPOSOBNOST, ZIVCE...A DA NEMA ZARADU ILI MOZDA DA IZGUBI...

nego ako od vas tko misli da to treba tako...PA ZASTO SE ONDA VI NE ANGAZUJETE... :x
nebi

Post by nebi »

xygirl wrote:
metal_rules_cura wrote:
zoom66 wrote:khm-khm...:D:D:D
napariti oci na onako dobrom Robbieu :-) a usput slusati pjesme od Queen... heh :D
Ne znam.....vjerovatno zato jer sam hetero....ali meni je Williams jedan od najruznijih muskaraca na svijetu.Rade Paprica je za njega maneken.
metal_rules_cura

Williams je ogavan! :sad:
2HD

Post by 2HD »

IMA LI NEKO FARUKU DRINI DA PREPORUCI NEKU STARIJU I PROPALIJU GRUPU OSIM OVIH NAVEDENIH KOJE HOCE DA DOVEDE?QUEEN BI BILI OK JEDINO DA JE FRED ZIV ALI CINI MI SE DA NIJE...
metal_rules_cura

2HD wrote:IMA LI NEKO FARUKU DRINI DA PREPORUCI NEKU STARIJU I PROPALIJU GRUPU OSIM OVIH NAVEDENIH KOJE HOCE DA DOVEDE?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma,nisi ti normalan!
xygirl

Post by xygirl »

nebi wrote:
xygirl wrote:
metal_rules_cura wrote: Bez zezancije citala sam tu informaciju na iskon portalu.
Ne znam.....vjerovatno zato jer sam hetero....ali meni je Williams jedan od najruznijih muskaraca na svijetu.Rade Paprica je za njega maneken.
pa Boze moj... razlicitosti vesele :)
ko mi je kriv kad mi se uvijek svidjaju neki frikovi ali meni je on pojam dobrog frajera :) (naravno ima i drugih kao npr. Keanu Reeves...jel se tako pise :D ... onda Val Kilmer itd)
no nije to tema danasnje emisije, sto je neko vec rekao sve je to bez Fredya neka druga prica, ali pjesme su tu :)
ha ja! :D
Post Reply