Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
baglama wrote:Ma ne znam mozemo li mi do 19 bodova.Treba dobit sve do kraja, jer ja vidim fince na 18 bez problema.(trebaju dobiti Armeniju kuci I Lihenstajn.)
Apetiti su porasli i Armencima sad...ovo me podsjeca na nas prije i-hi-hi godina kad smo uvezali 2-3 pobjede i cekali Dansku za plasman. Jbg, poklope se u 2 kola rezultati i eto te.
Isto sad i Armenci...Ako mlatnu Fince i ako mi mlatnemo Fince (sto i nije nerealno)...mogu oni otici kao drugi.
Meni uopšte ne izgleda nemoguće da preostale četiri utakmice odigramo fantastično Kako god, nisam optimista da možemo do drugog mjesta, ali je potrebno atmosferu bar malo popravit... Zato je možda dobro da ove preostale duele u grupi igramo bez pritiska, znajući da su šanse za izbjegavanje baraža minimalne...
cyprus wrote:Meni uopšte ne izgleda nemoguće da preostale četiri utakmice odigramo fantastično Kako god, nisam optimista da možemo do drugog mjesta, ali je potrebno atmosferu bar malo popravit... Zato je možda dobro da ove preostale duele u grupi igramo bez pritiska, znajući da su šanse za izbjegavanje baraža minimalne...
Ko to moze trenutno popraviti atmosferu .Crni zuti je svoju sansu prokockao ovim zadnjim cirkusom,ljude iz saveza niko ne jebe ni 1%,navijaci sve vise okrecu ledja ovakvoj reprezentaciji i mi ocekujemo cudo sa raspalim grcima od raspalije nese selekcije ili na kraju cudo sa Italijom.Gdje smo mi u ovom trenutku...nivo ispod slovenaca,hrvata,kosovara... po igrackim imenima nivo vise.Dze zapelo.
cyprus wrote:Meni uopšte ne izgleda nemoguće da preostale četiri utakmice odigramo fantastično Kako god, nisam optimista da možemo do drugog mjesta, ali je potrebno atmosferu bar malo popravit... Zato je možda dobro da ove preostale duele u grupi igramo bez pritiska, znajući da su šanse za izbjegavanje baraža minimalne...
Ko to moze trenutno popraviti atmosferu .Crni zuti je svoju sansu prokockao ovim zadnjim cirkusom,ljude iz saveza niko ne jebe ni 1%,navijaci sve vise okrecu ledja ovakvoj reprezentaciji i mi ocekujemo cudo sa raspalim grcima od raspalije nese selekcije ili na kraju cudo sa Italijom.Gdje smo mi u ovom trenutku...nivo ispod slovenaca,hrvata,kosovara... po igrackim imenima nivo vise.Dze zapelo.
Pa ukoliko bi se ostvarile bar dvije pobjede u tri duela (Italija, Grčka i Finska), vjerujem da bi to popravilo atmosferu... A mišljenja sam da uopšte nije nerealno...
Point. wrote:Jedna od najlakših grupa što smo ikad dobili i 3 kola prije kraja mi već haman zijanili drugo mjesto. Pa to ni Muzurović ne bi sebi dozvolio.
Da je tri, nego četiri kola prije kraja. Haman pa na pola kvalifikacija
Tomahawk11 wrote:Šta je, sjetite se prvog kola i Rumunije 0-3 na Koševu, odmah su krenule kalkulacije
Na kraju izvisismo za taj gol s Danskom na tom istom Koševu
Tad su izdmorinirali Asmir Ikanović i Munever Rizvić A tek debitant Siniša Mulina Inače, zadnja utakmica Tome Piplice za reprezentaciju
Joj, tog kvalifikacijskog ciklusa se sjećam čini mi se u detalje
Last edited by cyprus on 12/09/2019 12:28, edited 1 time in total.
Pa ukoliko bi se ostvarile bar dvije pobjede u tri duela (Italija, Grčka i Finska), vjerujem da bi to popravilo atmosferu... A mišljenja sam da uopšte nije nerealno...
A ja sam konto da ti hoces da ze atmosfera popravi prine tih utakmica poslije toga mozda slijedi potop.Sa cirkusom koji nam serviraju svaki dan daj boze da atmosfera ne bude jos gora
Point. wrote:Jedna od najlakših grupa što smo ikad dobili i 3 kola prije kraja mi već haman zijanili drugo mjesto. Pa to ni Muzurović ne bi sebi dozvolio.
Vala bas....najlaksa grupa.
Steta sto sada nismo u grupi sa Belgijom, mi bi bili umjesto Rusije....prosetali bi grupom " I "gdje su Kaz,Cyp,Scot,Smr.
ako dulja nemere eto sanse da zutislav zovne plavookog bombaca ko lazno desno krilo, visca bi bio istinito u toj varijanti a hajragic bi pomago malo jednom malo drugom, nesto ko polulazno polukrilo ili poludesni poluspic pri cemu bi stevanovic udaro ritam i davo akcente sa lijeva i polulijeva