Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
manijak1

#251 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by manijak1 »

Hajde ba laki :D vidiš da su sve to licencirani UEFA manageri.
Samo nije mi jasno niko da spomene Papeta kako je satro te Grke u Zenici , ovi ostali svi remizirali sa bandom .
A Meša opet pred vratima Ligue 1 :D
Ma ja .... do igrača je onda. :D
I Roberte , de me ponizi :D i ubij Fince i i Italijane u paketu :oops: .
Edin H.

#252 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:Hajde ti objasni zašto nije.
Objasniti onima koji svrsavaju na Robija :-) .Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora

Mesa 0 - 0 protiv Grcke, Prosinecki 2 - 2.
Ne vidim razliku :wink:
Bazinga1234

#253 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Bazinga1234 »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote: Objasniti onima koji svrsavaju na Robija :-) .Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora

Ja vidim, sa Robijem zabili vise golova :wink:
Logovan

#254 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Logovan »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:
Point. wrote:Hajde ti objasni zašto nije.
Objasniti onima koji svrsavaju na Robija :-) .Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora

Ne treba gledati tako površno. :D
Edin H.

#255 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Edin H. »

Bazinga1234 wrote:
Edin H. wrote:
luckylaka wrote: Objasniti onima koji svrsavaju na Robija :-) .Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora

Ja vidim, sa Robijem zabili vise golova :wink:
Da, ali zato je onaj Mesin pomocni izbio Grka iz cipela. :izet:
luckylaka

#256 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

manijak1 wrote:Hajde ba laki :D vidiš da su sve to licencirani UEFA manageri.
Samo nije mi jasno niko da spomene Papeta kako je satro te Grke u Zenici , ovi ostali svi remizirali sa bandom .
Al covjece oni sto su do juce srali po zutom zbog nepozivanja Asmira danas se upiru rukama i nogama odbraniti ublehasa.Jebo te tri vrhunska igraca Pape.Mesha.Robi blamiraju se na piziciji selektora izgledaju smijesni i neko to pokusava opravdati
manijak1

#257 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by manijak1 »

Edin H. wrote: Da, ali zato je onaj Mesin pomocni izbio Grka iz cipela. :izet:
Greška mu teška što nije i onog sudiju žabara , samo jednom rokno.
Ja ba . laki , i Šeha im smeta i Višća , pa se još i zajebavaju sa Sarićem , sve ko Robi ubleha , ali kada se isti pokuša uporediti s našima , e onda je on Pepe , Klop , Alegri ......
I zar nije Meša u Grčkoj odigrao 1 .1 , kada smo primili gol u zadnjoj sekundi :? U Zenici smo strepili zadnjih deset minuta ko pravi paćenici .
Ma ....naprijed selektore ko jebe sve ove šuplje priče.
Point.

#258 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Al covjece oni sto su do juce srali po zutom zbog nepozivanja Asmira danas se upiru rukama i nogama odbraniti ublehasa.Jebo te tri vrhunska igraca Pape.Mesha.Robi blamiraju se na piziciji selektora izgledaju smijesni i neko to pokusava opravdati
Ti si majkemi ko suncokret, jedan dan ti Pape valja drugi dan je ublehaš.
Opet te pitam zašto je Robert ublehaš i to nakon samo dvije utakmice? Objasni de.

Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom nebi li Osim Jr nakon 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
manijak1

#259 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by manijak1 »

Point. wrote: Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom ne :D bi li Osim Jr nakon :oops: 111111111111 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
Ja se nadam jedino da nas Robert odvede i vodi na Euru , a Amara i ostale plave majstore , ne možete da ne prozivate u lošem i omalovažavajućem smislu , jer vam je to hrana duše i :D tastature .
Svašta ....i nije gruhne nego grohne :D ne Robert nego dušebrižnici :D .
Point.

#260 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Point. »

manijak1 wrote:
Point. wrote: Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom ne :D bi li Osim Jr nakon :oops: 111111111111 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
Ja se nadam jedino da nas Robert odvede i vodi na Euru , a Amara i ostale plave majstore , ne možete da ne prozivate u lošem i omalovažavajućem smislu , jer vam je to hrana duše i :D tastature .
Svašta ....i nije gruhne nego grohne :D ne Robert nego dušebrižnici :D .
Jah.
luckylaka

#261 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote:
Ti si majkemi ko suncokret, jedan dan ti Pape valja drugi dan je ublehaš.
Opet te pitam zašto je Robert ublehaš i to nakon samo dvije utakmice? Objasni de.

Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom nebi li Osim Jr nakon 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
House

#262 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by House »

godina 2019. laka još uvijek nije prežalio papeta :lol:
Point.

#263 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Point. »

luckylaka wrote: Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
IzvinjaJem se, nisam znao da si toliki fudbalski mag da nakon 50,60,70 minuta možeš procijeniti da je ublehaš. Ja, ipak, neću trčati pred rudu nego ću sačekati ove kvalifikacije sa svojim konačnim sudom.

Eno, gledam Juve i Ajax, 50 minuta djeca iz Amsterdama ubiše kuruz u Staroj Dami, razletala se djeca ne daju prdnuti juvetinima, Allegri mora da je ublehaš. Juče pogleda Rayo i Real, ma u 60 minuta Real se nije sastavio sa loptom, Zidane ubleho. A ni jedni ni drugi nisu imali isključenog igrača.
Vitoo

#264 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Vitoo »

House wrote:godina 2019. laka još uvijek nije prežalio papeta :lol:
Pusica :zzzz:
luckylaka

#265 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

House wrote:godina 2019. laka još uvijek nije prežalio papeta :lol:
Ukljucis mozak i procitas sta lucky pise za najuspjesnijeg BiH selektora
luckylaka

#266 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote: Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
IzvinjaJem se, nisam znao da si toliki fudbalski mag da nakon 50,60,70 minuta možeš procijeniti da je ublehaš. Ja, ipak, neću trčati pred rudu nego ću sačekati ove kvalifikacije sa svojim konačnim sudom.

Eno, gledam Juve i Ajax, 50 minuta djeca iz Amsterdama ubiše kuruz u Staroj Dami, razletala se djeca ne daju prdnuti juvetinima, Allegri mora da je ublehaš. Juče pogleda Rayo i Real, ma u 60 minuta Real se nije sastavio sa loptom, Zidane ubleho. A ni jedni ni drugi nisu imali isključenog igrača.
:-) Pa sto je covjece Ajax ubio Juve,nisu bta djeca sama izisla na teren i podijelila sama sebi pozicije nego ih je trener pripremio psihicki,fizicki,takticki.Pa covjece ako Dzeko ne moze vise zamijeni ga,ako treba pojacati ekipu iskustvom ne mozes ubaciti milosevica,ako Visca pada od umora treba mu zamjena...konta li to ista onaj glavonja.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#267 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by izvrsni direktor »

luckylaka wrote:
Point. wrote:

:-) Pa sto je covjece Ajax ubio Juve,nisu bta djeca sama izisla na teren i podijelila sama sebi pozicije nego ih je trener pripremio psihicki,fizicki,takticki.Pa covjece ako Dzeko ne moze vise zamijeni ga,ako treba pojacati ekipu iskustvom ne mozes ubaciti milosevica,ako Visca pada od umora treba mu zamjena...konta li to ista onaj glavonja.
Znaci alegri i zidane nisu ublehasi vec su oni drugi treneri napravili dobru taktiku??
A s druge strane, zbog 50 min utakmice sa grckom je prosinecki ublehas, a nije dobra taktika grka bila..
Koji si ti demagog covjece.

Nije problem smatrati da je prosinecki los trener. Jebiga, jest los u svjetskim okvirima.
Ali je problem reci da je amar bolji trener od njeg.
Problem je smatrati prosine kog ublehom u grupi amara i bazdarevica. Popi nam dusu ovdje zbog svog klubskog navijanja preko reprezentacije.
To mi je toliko seljacko da ne mozes to ni razumjeti laki
Point.

#268 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:

Opet ti kažem da ne možeš na osnovu 50 minuta procijeniti je li neko trenerska ubleha ili ne. U tom slučaju si neozbiljan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#269 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Tomahawk11 »

Ma lucky je sebi utuvio da je Robi ubleha i džabe svako krečenje :D
Ne treba se tu ubjeđivati, na Robiju je da dokaže suprotno :thumbup: :oops:
luckylaka

#270 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:Ma lucky je sebi utuvio da je Robi ubleha i džabe svako krečenje :D
Ne treba se tu ubjeđivati, na Robiju je da dokaže suprotno :thumbup: :oops:
to je to,ima sansu da se dokaze
izvrsni direktor

#271 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Samo je amar spas za selekciju. Jedini on zna taktiku. Je li tako laki?
luckylaka

#272 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

izvrsni direktor wrote:Samo je amar spas za selekciju. Jedini on zna taktiku. Je li tako laki?
Mozda si prumjetio da na glupostii ne odgovaram pogotovo izmisljanja i lazi.Jos trazis pistove gdje je Lucky pljuvao zutog zbog nepozivanja Hajrovica.Kontaktiraj ristu dzogu on je specijalista za takve provale
Crvena Tifoza

#273 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by Crvena Tifoza »

izvrsni direktor wrote:Samo je amar spas za selekciju. Jedini on zna taktiku. Je li tako laki?

Sačuvaj nas Bože njegove taktike. Njemu Sarajevo uvali tricu kod kuće. Mogli su i petardu da nije bilo grehota.
izvrsni direktor

#274 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

luckylaka wrote:Cak mi se cini da bi Osim mladji imao daleko boljih ideja od ovoga trenutno
luckylaka

#275 Re: Grupa J (BiH) / EURO 2020 kvalifikacije

Post by luckylaka »

izvrsni direktor wrote:
luckylaka wrote:Cak mi se cini da bi Osim mladji imao daleko boljih ideja od ovoga trenutno
Sa Dzekom.Pjanicem,Kolasincem,Besicem,Viscom,Duljevicem...cak i treneri u rangu Osima bolje bi se snasli na utakmici sa grcima reprezentacijom koja je dosla bez 5-6 igraca.Inace je zuti od trenutnih njegovih branioca bio nepozeljna osoba u reprezentaciji.
Post Reply