Samo nije mi jasno niko da spomene Papeta kako je satro te Grke u Zenici , ovi ostali svi remizirali sa bandom .
A Meša opet pred vratima Ligue 1
Ma ja .... do igrača je onda.
I Roberte , de me ponizi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
luckylaka wrote:Objasniti onima koji svrsavaju na RobijaPoint. wrote:Hajde ti objasni zašto nije..Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora
Ja vidim, sa Robijem zabili vise golovaEdin H. wrote:luckylaka wrote: Objasniti onima koji svrsavaju na Robija.Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora
Mesa 0 - 0 protiv Grcke, Prosinecki 2 - 2.
Ne vidim razliku
Ne treba gledati tako površno.Edin H. wrote:luckylaka wrote:Objasniti onima koji svrsavaju na RobijaPoint. wrote:Hajde ti objasni zašto nije..Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora
Ne vidim razliku
Da, ali zato je onaj Mesin pomocni izbio Grka iz cipela.Bazinga1234 wrote:Ja vidim, sa Robijem zabili vise golovaEdin H. wrote:luckylaka wrote: Objasniti onima koji svrsavaju na Robija.Strucnjak u rangu svih prethodnih selektora
Ne vidim razliku
Al covjece oni sto su do juce srali po zutom zbog nepozivanja Asmira danas se upiru rukama i nogama odbraniti ublehasa.Jebo te tri vrhunska igraca Pape.Mesha.Robi blamiraju se na piziciji selektora izgledaju smijesni i neko to pokusava opravdatimanijak1 wrote:Hajde ba lakividiš da su sve to licencirani UEFA manageri.
Samo nije mi jasno niko da spomene Papeta kako je satro te Grke u Zenici , ovi ostali svi remizirali sa bandom .
A Meša opet pred vratima Ligue 1![]()
Ma ja .... do igrača je onda.![]()
I Roberte , de me ponizii ubij Fince i i Italijane u paketu
.
Greška mu teška što nije i onog sudiju žabara , samo jednom rokno.Edin H. wrote: Da, ali zato je onaj Mesin pomocni izbio Grka iz cipela.
Ti si majkemi ko suncokret, jedan dan ti Pape valja drugi dan je ublehaš.luckylaka wrote:Al covjece oni sto su do juce srali po zutom zbog nepozivanja Asmira danas se upiru rukama i nogama odbraniti ublehasa.Jebo te tri vrhunska igraca Pape.Mesha.Robi blamiraju se na piziciji selektora izgledaju smijesni i neko to pokusava opravdatimanijak1 wrote:Hajde ba lakividiš da su sve to licencirani UEFA manageri.
.
Ja se nadam jedino da nas Robert odvede i vodi na Euru , a Amara i ostale plave majstore , ne možete da ne prozivate u lošem i omalovažavajućem smislu , jer vam je to hrana duše iPoint. wrote: Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom nebi li Osim Jr nakon
111111111111 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
Jah.manijak1 wrote:Ja se nadam jedino da nas Robert odvede i vodi na Euru , a Amara i ostale plave majstore , ne možete da ne prozivate u lošem i omalovažavajućem smislu , jer vam je to hrana duše iPoint. wrote: Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom nebi li Osim Jr nakon
111111111111 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
tastature .
Svašta ....i nije gruhne nego grohnene Robert nego dušebrižnici
.
Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.Point. wrote:Ti si majkemi ko suncokret, jedan dan ti Pape valja drugi dan je ublehaš.luckylaka wrote:Al covjece oni sto su do juce srali po zutom zbog nepozivanja Asmira danas se upiru rukama i nogama odbraniti ublehasa.Jebo te tri vrhunska igraca Pape.Mesha.Robi blamiraju se na piziciji selektora izgledaju smijesni i neko to pokusava opravdatimanijak1 wrote:Hajde ba lakividiš da su sve to licencirani UEFA manageri.
.
Opet te pitam zašto je Robert ublehaš i to nakon samo dvije utakmice? Objasni de.
Razumijem Manijaka, on se potajno nada da Robert gruhne sa reprezentacijom nebi li Osim Jr nakon 272 pokušaja postao selektor. A tad će već biti bal.
IzvinjaJem se, nisam znao da si toliki fudbalski mag da nakon 50,60,70 minuta možeš procijeniti da je ublehaš. Ja, ipak, neću trčati pred rudu nego ću sačekati ove kvalifikacije sa svojim konačnim sudom.luckylaka wrote: Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
PusicaHouse wrote:godina 2019. laka još uvijek nije prežalio papeta
Ukljucis mozak i procitas sta lucky pise za najuspjesnijeg BiH selektoraHouse wrote:godina 2019. laka još uvijek nije prežalio papeta
Point. wrote:IzvinjaJem se, nisam znao da si toliki fudbalski mag da nakon 50,60,70 minuta možeš procijeniti da je ublehaš. Ja, ipak, neću trčati pred rudu nego ću sačekati ove kvalifikacije sa svojim konačnim sudom.luckylaka wrote: Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
Eno, gledam Juve i Ajax, 50 minuta djeca iz Amsterdama ubiše kuruz u Staroj Dami, razletala se djeca ne daju prdnuti juvetinima, Allegri mora da je ublehaš. Juče pogleda Rayo i Real, ma u 60 minuta Real se nije sastavio sa loptom, Zidane ubleho. A ni jedni ni drugi nisu imali isključenog igrača.
Znaci alegri i zidane nisu ublehasi vec su oni drugi treneri napravili dobru taktiku??luckylaka wrote:Point. wrote:IzvinjaJem se, nisam znao da si toliki fudbalski mag da nakon 50,60,70 minuta možeš procijeniti da je ublehaš. Ja, ipak, neću trčati pred rudu nego ću sačekati ove kvalifikacije sa svojim konačnim sudom.luckylaka wrote: Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
Eno, gledam Juve i Ajax, 50 minuta djeca iz Amsterdama ubiše kuruz u Staroj Dami, razletala se djeca ne daju prdnuti juvetinima, Allegri mora da je ublehaš. Juče pogleda Rayo i Real, ma u 60 minuta Real se nije sastavio sa loptom, Zidane ubleho. A ni jedni ni drugi nisu imali isključenog igrača.Pa sto je covjece Ajax ubio Juve,nisu bta djeca sama izisla na teren i podijelila sama sebi pozicije nego ih je trener pripremio psihicki,fizicki,takticki.Pa covjece ako Dzeko ne moze vise zamijeni ga,ako treba pojacati ekipu iskustvom ne mozes ubaciti milosevica,ako Visca pada od umora treba mu zamjena...konta li to ista onaj glavonja.
Opet ti kažem da ne možeš na osnovu 50 minuta procijeniti je li neko trenerska ubleha ili ne. U tom slučaju si neozbiljan.luckylaka wrote:Point. wrote:IzvinjaJem se, nisam znao da si toliki fudbalski mag da nakon 50,60,70 minuta možeš procijeniti da je ublehaš. Ja, ipak, neću trčati pred rudu nego ću sačekati ove kvalifikacije sa svojim konačnim sudom.luckylaka wrote: Za Robija Pape je svemirski brod ali ni jedan nije nema kvaliteta da vodi Reprezentaciju BiH.Mislim kada nas Robi odvede na europsko jer izvadice se u Finskoj i Italiji covjek od vas nece moci disati.A objasnjavati nekom da je Robi teska ubleha nije tesko .Pogledas 50,60-70 minuta utakmice sa grckom i vidis da je zalutao.Naravno cijenim i misljenja @Point da je on genijalac ali to je tvoje misljenje a moje ostaje kako jeste.
Eno, gledam Juve i Ajax, 50 minuta djeca iz Amsterdama ubiše kuruz u Staroj Dami, razletala se djeca ne daju prdnuti juvetinima, Allegri mora da je ublehaš. Juče pogleda Rayo i Real, ma u 60 minuta Real se nije sastavio sa loptom, Zidane ubleho. A ni jedni ni drugi nisu imali isključenog igrača.Pa sto je covjece Ajax ubio Juve,nisu bta djeca sama izisla na teren i podijelila sama sebi pozicije nego ih je trener pripremio psihicki,fizicki,takticki.Pa covjece ako Dzeko ne moze vise zamijeni ga,ako treba pojacati ekipu iskustvom ne mozes ubaciti milosevica,ako Visca pada od umora treba mu zamjena...konta li to ista onaj glavonja.
to je to,ima sansu da se dokazeTomahawk11 wrote:Ma lucky je sebi utuvio da je Robi ubleha i džabe svako krečenje![]()
Ne treba se tu ubjeđivati, na Robiju je da dokaže suprotno![]()
Mozda si prumjetio da na glupostii ne odgovaram pogotovo izmisljanja i lazi.Jos trazis pistove gdje je Lucky pljuvao zutog zbog nepozivanja Hajrovica.Kontaktiraj ristu dzogu on je specijalista za takve provaleizvrsni direktor wrote:Samo je amar spas za selekciju. Jedini on zna taktiku. Je li tako laki?
izvrsni direktor wrote:Samo je amar spas za selekciju. Jedini on zna taktiku. Je li tako laki?
luckylaka wrote:Cak mi se cini da bi Osim mladji imao daleko boljih ideja od ovoga trenutno
Sa Dzekom.Pjanicem,Kolasincem,Besicem,Viscom,Duljevicem...cak i treneri u rangu Osima bolje bi se snasli na utakmici sa grcima reprezentacijom koja je dosla bez 5-6 igraca.Inace je zuti od trenutnih njegovih branioca bio nepozeljna osoba u reprezentaciji.izvrsni direktor wrote:luckylaka wrote:Cak mi se cini da bi Osim mladji imao daleko boljih ideja od ovoga trenutno