Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Logovan wrote: ↑16/06/2026 23:01
E jebi ga šteta ali nisu loše igrali
Mbappe najbolji strijelac Francuske, a još malo i najbolji strijelac na Svjetskim prvenstvima
Mbappe proradi kad navijam protiv njega
Nikad se ne navija protiv eeembapeaaa. Steta sto je real pogubljen zadnje dvije sezone. Ali sigurno nije radi njega.
Glogoter koji ce parirati CR7 a mozda i preteci..
Očekivao sam žešće tamburanje ovdje, svaka čast (za sada) Iraku, par jako lijepih akcija, šteta što nisu izjednačili. Ovo prvenstvo pokazuje da danas stvarno svi igraju fudbal
Jbt, ovaj Irak iz rata dolazi, odličan fudbal igraju. Šteta onog glupog gola. Ja ne znam jel vama, meni je Haland bas antipatičan, da ne kazem odvratan.
last mohicans wrote: ↑17/06/2026 00:56
Jbt, ovaj Irak iz rata dolazi, odličan fudbal igraju. Šteta onog glupog gola. Ja ne znam jel vama, meni je Haland bas antipatičan, da ne kazem odvratan.
A i meni brt. Nekakav je karikaturalan, mescini ok lik, al faca, hljebe dragi.
Bas ima punchable face, u rangu Ted Cruza i Pitbulla.