Pa jesu li nas nalupali po ušima u sred Zenice sa 5 komadaComrad wrote:Jesmo li vodili 1-0, jesmo. Je li se igrala nadokada dok Spanija ne zabije gol, jeste. To je za mene jedina realnost. Sta bi bilo da je bilo ostavi za neku drugu pricu.amar007 wrote:Kakvu cistu pobjedu? Realno bi bilo 4-1 za Spaniju onda.Comrad wrote:ovo su ista ona djubrad koja su nam uzela cistu pobjedu u 97' minuti!!!
Druga stvar, ne govorim sada o tome da treba mrziti svaku ekipu koja nas je dobila. Portugal nas je dobio, posteno. Naravno, ne simpatisem ih zbog toga, ali ih opet ne mrzim ko ove pogane i glumce koji su nas dobili na guzove. O tome se radi. O Srbiji necu ni da govorim![]()
Sta sad, dobije nas bubam Argentina 5-0 i treba da ih mrzim, naravno da necu...
Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#526 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
- ultima_palabra
#527 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Tačno takoLSD wrote:Hajmo sad malo ono Hop Schwitzfenomenalna taktika generala Hitzfelda, ovo-ono
Naravno, Čile je postavio hrabru i ofanzivnu taktiku, ali je nisu mogli sprovesti u djelo bez udaranja, koje je bilo stvarno brutalno. Estrada je zaslužio crveni i prije saplitanja Torresa (slučajno, ali ipak saplitanje). Na kraju ipak prošle dvije najbolje ekipe u grupi, iako zadnjih 10tak minuta ne služi na čast...jutarnji wrote:Ja ne znam kakvu ste vi tekmu gledale pa se raspucali sa pljuvanjem po spancima???
Oni cileanski mesari zaradili su minimum 3 crvena, i bar pet-sest samara. Koji su ono koljaci sunce ti, pa
svaki start je za lopatom po ledjima sastavit`.
Spanija zasluzeno, Cile pored ona dva levata tima zasluzeno.
Jah, i Holandija je izdala Srebrenicu...pusti bolan svakoga da navija za koga hoće. Zašto ne bi navijali za ekipu koja igra daleko najljepši fudbal na svijetu u zadnje 2-3 godine?Comrad wrote:Meni nije jasno kako neko moze navijati za Spaniju, ok ima tu dobrih igraca, razumijem neko gotivi barcu, neko real...ali hebote ovo su ista ona djubrad koja su nam uzela cistu pobjedu u 97' minuti!!!cisto sumnjam da su irci navijali za francusku...ali to je nas narod naopaki, neka zato mrze talijane koji su pokazali u nekoliko navrata da su nam veci prijatelji od ovih pogana...
Spanija nece daleko...ovo im je maksimum...a svjetski prvaci nece biti nikad, mogu osvojiti jos koje EP ako ima ga ne uzme neka druga super-ultra selekcija tipa poljske, slovenije, slovacke i sl.
97'
Sad je i EP truba takmičenje jer ga Talijani nisu uzeli 40+ godina
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#528 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Comrad wrote:Meni nije jasno kako neko moze navijati za Spaniju, ok ima tu dobrih igraca, razumijem neko gotivi barcu, neko real...ali hebote ovo su ista ona djubrad koja su nam uzela cistu pobjedu u 97' minuti!!!cisto sumnjam da su irci navijali za francusku...ali to je nas narod naopaki, neka zato mrze talijane koji su pokazali u nekoliko navrata da su nam veci prijatelji od ovih pogana...
Spanija nece daleko...ovo im je maksimum...a svjetski prvaci nece biti nikad, mogu osvojiti jos koje EP ako ima ga ne uzme neka druga super-ultra selekcija tipa poljske, slovenije, slovacke i sl.
97'
- studeni76
#529 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Rijetko glup komentar!!!Comrad wrote:Meni nije jasno kako neko moze navijati za Spaniju, ok ima tu dobrih igraca, razumijem neko gotivi barcu, neko real...ali hebote ovo su ista ona djubrad koja su nam uzela cistu pobjedu u 97' minuti!!!cisto sumnjam da su irci navijali za francusku...ali to je nas narod naopaki, neka zato mrze talijane koji su pokazali u nekoliko navrata da su nam veci prijatelji od ovih pogana...
97'
- Comrad
#530 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Idemo u offtopic zesci, al ajd kad sam ga vec pokrenuo da odgovorim, jer sam znao da ce ovo neko pitati. Mislio sam da ces shvatiti poentu, al evo nacrtat cu ti.LSD wrote:Pa jesu li nas nalupali po ušima u sred Zenice sa 5 komadaComrad wrote: Jesmo li vodili 1-0, jesmo. Je li se igrala nadokada dok Spanija ne zabije gol, jeste. To je za mene jedina realnost. Sta bi bilo da je bilo ostavi za neku drugu pricu.
Druga stvar, ne govorim sada o tome da treba mrziti svaku ekipu koja nas je dobila. Portugal nas je dobio, posteno. Naravno, ne simpatisem ih zbog toga, ali ih opet ne mrzim ko ove pogane i glumce koji su nas dobili na guzove. O tome se radi. O Srbiji necu ni da govorim![]()
i jesi li ih i tad mrzio
kakve razlike ima 5 komada kad nam je Argentina dala ili kad nam je Španija dala
Npr. Francuzi dobiju Irce regularno npr. 2-0, nikome nista - posteno...
Francuzi dobiju Irce na pacerski nacin rukometom?!? Hoce li ih Irci voliti i navijati za njih na SP?
Kuzis li sad?
Nebitno, neka navija svako za koga hoce, htio sam samo reci da olako zaboravljamo neke stvari i to je to.
Last edited by Comrad on 26/06/2010 01:34, edited 1 time in total.
- Comrad
#531 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Whau uspio si napisati cak tri rijeci. Bravo! Sutra pocinjemo brojati.studeni76 wrote:Rijetko glup komentar!!!Comrad wrote:Meni nije jasno kako neko moze navijati za Spaniju, ok ima tu dobrih igraca, razumijem neko gotivi barcu, neko real...ali hebote ovo su ista ona djubrad koja su nam uzela cistu pobjedu u 97' minuti!!!cisto sumnjam da su irci navijali za francusku...ali to je nas narod naopaki, neka zato mrze talijane koji su pokazali u nekoliko navrata da su nam veci prijatelji od ovih pogana...
97'
- jutarnji
#532 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Nije ti bas najbolje poredjenje, treba biti malo i realan. Nas su spanci u toj utakmici rastavili, razvalili, ubiliComrad wrote:Francuzi dobiju Irce na pacerski nacin rukometom?!? Hoce li ih Irci voliti i navijati za njih na SP?
u pojam, i samo zahvaljujuci ludoj sreci i bravuroznim frljacanjima mog rodjaka Almira
taj bod. Realan rezultat je trebao biti 23-1.
-
LSD
#533 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Problem je što nam španci nisu izjednacili na pacerski nacin (ako misliš na utakmicu u Valensiji) vec su ljudi napadali citavu utakmicu...pa jebemu igralo se iskljucivo ispred našeg gola, izveli su 30 korenera i vile su nas nosale citavu utakmicu.Comrad wrote:Idemo u offtopic zesci, al ajd kad sam ga vec pokrenuo da odgovorim, jer sam znao da ce ovo neko pitati. Mislio sam da ces shvatiti poentu, al evo nacrtat cu ti.LSD wrote:Pa jesu li nas nalupali po ušima u sred Zenice sa 5 komadaComrad wrote: Jesmo li vodili 1-0, jesmo. Je li se igrala nadokada dok Spanija ne zabije gol, jeste. To je za mene jedina realnost. Sta bi bilo da je bilo ostavi za neku drugu pricu.
i jesi li ih i tad mrzio
kakve razlike ima 5 komada kad nam je Argentina dala ili kad nam je Španija dala
Npr. Francuzi dobiju Irce regularno npr. 2-0, nikome nista - posteno...
Francuzi dobiju Irce na pacerski nacin rukometom?!? Hoce li ih Irci voliti i navijati za njih na SP?
Kuzis li sad?
Nebitno, neka navija svako za koga hoce, htio sam samo reci da olako zaboravljamo neke stvari i to je to.
Može se sudija Bennett kriviti za produžetak od 7 minuta, a ne španci i nazivati ih još ciganima...ljudi nas nisu tukli (cak je Musić uspio nešto nemoguce na toj utakmici- ozljediti Puyola
Bezveze potežeš tu pricu i neka poređenja sa utakmicama sa kojima se to ne može porediti.
- jeza u ledja
#534 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Posljednjih 10 minuta utakmice Spanija - Cile.... najbolji fudbal koji sam ikad vidio.
Dvid Villa je najbolji napadac danasnjice!
Vamos Europa!
Dvid Villa je najbolji napadac danasnjice!
Vamos Europa!
- zecko_kupuz
#535 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
Ja ću samo reći da je sudija bio Englez, a ne Španac.Comrad wrote: Jesmo li vodili 1-0, jesmo. Je li se igrala nadokada dok Spanija ne zabije gol, jeste. To je za mene jedina realnost. Sta bi bilo da je bilo ostavi za neku drugu pricu.
I mislim da većina naših reprezentativaca (u anketi) navija za Španiju ili vjeruje da će osvojiti prvenstvo. A sad ću zuruck na temu.
-
udrch
#536 Re: Grupa H (ESP, SUI, CHI, HON)
S obzirom da sam se 7 dana hladio prvo što sma morao uraditi jeste da ponovim ovaj post koji sam napisao 17.6. nakon pobjede Švice nad Španijom..udrch wrote:Španija će opet na kraju biti prva u ovoj jadnoj grupi, pa makar na gol razliku..
Čestitam Švici na pobjedu i nije mi nimalo mrsko što su skinuli Špance, čak mi je i drago..pobjedili su na svoj način..
Ali valja Švicarcima sljedeću utakmicu odigrati na španski način..nije Honduras došao na ovo prvenstvo da prođe ovu grupu, nego da se ne obruka, oni su svoj cilj davnih dana ostvarili..oni će se protiv Švicaraca braniti 90 minuta i ako šta urade biće im to puna kapa, ako ne urade, nikom ništa, bod je ko kuća..
Čile se takođe neće otvoriti, čekaće svoju šansu, bolja su ekipa od švicaraca i znaju igrati..
U ovoj grupi je samo jedno sigurno, Španci imaju igru i pritusnu protivnika da mu kost u kost udara, oni će do kraja osvojiti 6 bodova i sigurno idu dalje..švica i čile će se boriti za drugo mjesto, po meni je čile bliže prolazu jer su boji od švicaraca..
Švicarci su nam dokazali da mogu pobjediti najbolju ekipu na svijetu, ali su nam pokazali da kad su oni favoriti da mogu da izgube i od Luxemburga i to na svom stadionu i ne 1:0, već 2:1..
Još da sam se kladio na ove rezultate bilo bi i profitabilno..