Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yebo ih nastavnik iz Saudijske Arabije...
Nema veze, i dalje postoje sanse za prolaz.
Za ove strucnjake, normalno da se Svica branila, branile bi se i vecina ostalih repki svijeta da igraju protiv Spanije ili da imaju igraca manje.
Veceras ocekujem remi Hondurasa i Spanije.
Ova su poređenja bila..
Po čemu je Derdiyok bolji od Ibiševića osim što ovog našeg ne voliš..
Imali kakve statistike?
Ibisevic je trenutno iza Dzeke i Zeca u reprezentaciji po kvaliteti, tako da bih ja tu postavio Zec - Derdiyok.
Sto se tice poredjenja:
Nkufo<Dzeko
Derdiyok>Ibisevic
Barnetta=Pjanic
Tvrditi da je Ibisevic bolji, je isto kao da Svicarac tvrdi da je Nkufo bolji od Dzeke.
Da ne bude ti mrzis Vedada, on mi je cak drazi od Edina, al realnost je realnost.
Stvarno mi nije jasno otkuda ove sudije na SP? Je li i FIFA pocela stediti ili...? Pa on je sve pogresno svirao, kako protiv jednih tako i protiv drugih.
Svicarska jos nista nije izgubila. 2-O protiv Hondurasa i 100% su dalje. Mozda bude potrebno i (mnogo) manje.
star(i)mo wrote:Stvarno mi nije jasno otkuda ove sudije na SP? Je li i FIFA pocela stediti ili...? Pa on je sve pogresno svirao, kako protiv jednih tako i protiv drugih.
Svicarska jos nista nije izgubila. 2-O protiv Hondurasa i 100% su dalje. Mozda bude potrebno i (mnogo) manje.
Upravo tako.
A sudija je kazu nastavnik iz Saudijske Arabije. Moj favorit dosad na takmicenju. Prestigao je onog Coulibalya iz Malija. Vjerovatno hoce da ga djeca kuci vide, pa dijeli sto vise kartona.
I oni ko i Čile, treba im 100 šansi Torres
Ne uklapa mi se u igru ovaj Navas, drugo je kad imaš u ekipi Fabiana i Kanoutea na koje mogu ići ovakvi centaršutevi.
Puyol izgleda dosta nesigurno.
Izgleda da ga je ona povreda totalno izbacila van forme. Djeluje izgubljeno, u cistim zicerima nabija loptu u Kamerun, al ko zna mozda proradi kad se najmanje bude ocekivalo.
-Paja wrote:Fabregas usao tek sa klupe. Spanija nije zasluzila prolazak dalje!
Budi sretan što može da bude zamjena jednom Xaviju majstoru.
To je javno ponizavanje Fabregasa (sto sjedi na klupi losijem igracu) iza kojeg stoji Spanski mediji a iza njih njihove obavjestajne sluzbe zato jer je igrac iz njima mrskog ali dominantnog Premiershipa.