Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako nas nikad ne ubace u ovakvu grupu gdje dvije ekipe idu dalje..
Nas kad sastave sa Špancima samo jedna ekipa ide dalje i već je postalo dosadno da su to uvijek Španci
ultima_palabra wrote:Evo ima na TVE Španija-Poljska, 4-0 zasad... Španci liče na sebe nakon 2 loše utakmice...tu su i oporavljeni Cesc (zabio) i Torres, dobri znaci
ako sutra španija bude igrala kao npr. francuska, holandija...itd onda je ovo svjetsko prvenstvo propalo ali ja imam povjerenja u špance i oni će pokazati da su prvi favoriti za osvajanje SP-a
Povreda honduraškog veznjaka Julija Cesara de Leona i njegovo ispadanje s popisa sudionika Svjetskog nogometnog prvenstva doveli su do svjetskog rekorda.
Naime, umjesto nesretnog De Leona, u reprezentaciju je naknadno pozvan Jerry Palacios, što znači da se u honduraškoj vrsti sada nalaze tri brata, a to se nije dogodilo nikad u historiji svjetskih prvenstava.
Jerry (29), napadač kineskog Hangzhou Greentowna, pridružio se svojoj mlađoj braći, 23-godišnjem Johnnyju, braniču Olimpije iz Tegucigalpe, te najpoznatijem među njima, 26-godišnjem Wilsonu, veznjaku Tottenhama.
Nastup na SP-u braći Palacios dolazi barem kao mala utjeha tri godine nakon velike tragedije u kojoj su ostali bez četvrtog brata Edwina. On je otet u rodnom Hondurasu i iako je plaćeno 150.000 dolara otkupnine, kasnije je pronađen mrtav u ruralnom dijelu zemlje.
"Sve što radim u nogometu, radim zbog Edwina. On me čuva", rekao je nakon dolaska u Južnu Afriku Jerry Palacios.
Romanista 101% wrote:jos danas da Spanija odigra 0:0 i mogu komotno prekinuti ovu komediju od prvenstva.
To ako se desi onda ce biti super, pa nije Otmar Hitzfeld balavac. Volio bih da Svicarci pobjede, ali opet vjerujem da ce Spanci biti na kraju pobjednici.
Svicarska je na proslom prvenstvu dosla do osmine finala i izgubila na penalima a nijedan go nije primila u utakmicama.
Romanista 101% wrote:jos danas da Spanija odigra 0:0 i mogu komotno prekinuti ovu komediju od prvenstva.
Nemoj baksuzirati..iako se slažem da bi u tom slučaju trebali ukinuti direktne prenose utakmica, pa nek oni crnci sviraju svom ćaći..samo neka nam na kraju jave konačni poredak reprezentacija..i naravno neka nam jave kad se orlovi vraćaju kući nakon grupne faze, da ih dočekamo na surčinu:D ..
Last edited by udrch on 16/06/2010 12:03, edited 1 time in total.
Na redu je da Barcelo... khm khm Španija devastira Švicarce. Dobro, ima tu dosta i Realovih, nekako mi drago gledati kad igraju zajedno u reprezentaciji igrači iz dva najveća i najpopularnija kluba na svijetu Barcelone i Reala.
Švica bi trebala bit rutinski savladana od strane crvene furije
Casillas - Ramos, Puyol, Pique, Capdevila - Busquets, Xabi, Xavi - Silva, Villa, Mata.
VDB se odlučio za Matu ispred Navasa, Pedra i rovitog Inieste... vjerovatno zbog telepatske veze sa Villom i Silvom
Čile odlična ekipa, jogo bonito pravi