Grupa F

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja ce se reprezentacije plasirati u drugi krug ??

Poll ended at 25/06/2014 07:52

Argentina
33
43%
BiH
32
42%
Nigerija
8
11%
Iran
3
4%

Total votes: 76

Objektivni navijac

#1 Grupa F

Post by Objektivni navijac »

Ova grupa vec ima na podforumu,no ovdje je anketa drugacije koncipirana,nije naglasak na BiH ,nego opcenito na grupu i prolaz iz grupe dalje. Pa i komentare ovdje vezite uglavnom na ukupne rezultate i ostele utakmice/reprezentacije a ne na igru i rezultate BiH.
Jaka grupa,kvalitetna. Argentina ,totalni favorit,za drugo mjesto borba izmedzu BiH i Nigerije.
Onako patriotski,recimo BiH.
Itakoto

#2 Re: Grupa F

Post by Itakoto »

PA da kolega @vukikozlici

Ja bih ipak da remiziramo da ce to biti Nigerija i Iran. Kvalitet Argentine i BiH je itekako upitan. Argentinci prenapuhani a BIH "samo" privremeno osvjezenje u nogometu dok ce "lijepa vasa" protutnjati Brazilom. :oops: :D

Razligu i gledaj grupu F kako bi spoznao sta znaci igrati atraktivni fudbal odnosno nogomet. :izet:
1Dante1

#3 Re: Grupa F

Post by 1Dante1 »

Onako realno, prvo mjesto BiH dok ce se Argentina i Nigerija borit za to drugo mjesto.

@vukikozlici brate ili se zajebavas ili nisi Bog zna nesto pametan.
Stargate Punk

#4 Re: Grupa F

Post by Stargate Punk »

Argentina i Bosna.
limeni

#5 Re: Grupa F

Post by limeni »

u prvom mecu cemo odigrati junacki ali na kraju cemo platit danak neiskustvu, zabit ce 2x aguero i messi a za nas dzeko. nigerija ce rijesiti utakmicu protiv irana rutinski. drugo kolo i vec pritisak na nasoj ekipi ali mislim da ce ovo biti utakmica tipa one u slovackoj i da ce ovaj put junaci meca biti dzeko i pjanic golovima za pobjedu. tevezovi ce pokazati silu nad iranom. u zadnjoj utakmici nigerija nece moci protiv argentine 2x higuain, a nasi ce se muciti sa bunkerom perzijanaca a na kraju ce zabiti plavo oko u 78min za veliko slavlje sirom BiH.

Argentina- Bosnia-Herzegovina 3-1
Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Nigeria- Bosnia-Herzegovina 1-2
Argentina- Nigeria 2-0
Bosnia-Herzegovina- Iran 1-0

Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0
zg2

#6 Re: Grupa F

Post by zg2 »

... iskreno,od srca, želim Vam sve najbolje protiv ARG
Više sreće - manje sranja , kao mi
Pismonosa

#7 Re: Grupa F

Post by Pismonosa »

zg2 wrote:... iskreno,od srca, želim Vam sve najbolje protiv ARG
Više sreće - manje sranja , kao mi
Hvala.

A sreća će nam bogme biti itekako potrebna :D
sojic

#8 Re: Grupa F

Post by sojic »

Argentina-bosna i hercegovina 3:3 ;)
cLo

#9 Re: Grupa F

Post by cLo »

Ja se sve nešto nadam da ćemo mi biti iznenađenje i samima sebi, pa da ćemo nabit ove razvikane latinose bar golom razlike. Amin! :D
putokaz1

#10 Re: Grupa F

Post by putokaz1 »

ARG 6
BIH 4
OSTALI 3 ,1
Edin H.

#11 Re: Grupa F

Post by Edin H. »

limeni wrote:u prvom mecu cemo odigrati junacki ali na kraju cemo platit danak neiskustvu, zabit ce 2x aguero i messi a za nas dzeko. nigerija ce rijesiti utakmicu protiv irana rutinski. drugo kolo i vec pritisak na nasoj ekipi ali mislim da ce ovo biti utakmica tipa one u slovackoj i da ce ovaj put junaci meca biti dzeko i pjanic golovima za pobjedu. tevezovi ce pokazati silu nad iranom. u zadnjoj utakmici nigerija nece moci protiv argentine 2x higuain, a nasi ce se muciti sa bunkerom perzijanaca a na kraju ce zabiti plavo oko u 78min za veliko slavlje sirom BiH.

Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Argentina- Nigeria 2-0

Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0
Zivi bili, nemojte vise predvidjati :D
limeni

#12 Re: Grupa F

Post by limeni »

limeni wrote:u prvom mecu cemo odigrati junacki ali na kraju cemo platit danak neiskustvu, zabit ce 2x aguero i messi a za nas dzeko. nigerija ce rijesiti utakmicu protiv irana rutinski. drugo kolo i vec pritisak na nasoj ekipi ali mislim da ce ovo biti utakmica tipa one u slovackoj i da ce ovaj put junaci meca biti dzeko i pjanic golovima za pobjedu. tevezovi ce pokazati silu nad iranom. u zadnjoj utakmici nigerija nece moci protiv argentine 2x higuain, a nasi ce se muciti sa bunkerom perzijanaca a na kraju ce zabiti plavo oko u 78min za veliko slavlje sirom BiH.

Iran- Nigeria 0-2
Argentina- Iran 4-0
Argentina- Nigeria 2-0

Argentina 9
Bosnia-Herzegovina 6
Nigeria 3
Iran 0
sudija zelim da ti okean kucu proguta!
Post Reply