http://www.youtube.com/watch#!v=5lpe5ZjB_4I
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa šta čovjek da radi kad npr u Interu cijeli tim čine stranci. Mora se snalazit kako zna i umije. Očigledno da talijani iz Rome nisu kvalitet,čim ih nema u prvih 11.Romanista 101% wrote:juventus je sezonu odigrao "super-uspjesno" i zavrsio na vrlo dobrom 7. mjestu, roma je vice-prvak, juve ima 7-8 igraca a roma samo jednog u reprezentaciji?? ocigledno da Lippi forsira samo igrace juventusa i one koji samo njemu "odgovaraju".
Koga do zove Brighia, Cassettia ili TonettaRomanista 101% wrote:juventus je sezonu odigrao "super-uspjesno" i zavrsio na vrlo dobrom 7. mjestu, roma je vice-prvak, juve ima 7-8 igraca a roma samo jednog u reprezentaciji?? ocigledno da Lippi forsira samo igrace juventusa i one koji samo njemu "odgovaraju".
Kakav ba Cassetti sa svojih 33 godine? Umjesto koga njega da zovne? Umjesto Zambrotte ili mozda Bocchettia(23 godine) koji ima odlicnu sezonu iza sebe? Ionako su Lippia razapeli zbog godina, a sta bi bilo jos da je izbacio 23-o godisnjaka i ubacio u tim 33-o godisnjaka? Kakav Motta sa 16 ligaskih utakmica ove sezone(pola sezone je presjedio)? I zasto da njega zovne umjesto npr. Bonuccia koji je odigrao cijelu sezonu a uz to jos je i fenomenalno odigrao?Romanista 101% wrote:Pored De Rossija moga je pozvati Cassettia, Mottu i Perrottu jer su zasluzili igrama ove sezone. Roma nema para za Pazzinija zato su se odlucili za jeftiniju varijantu. Ja jedva cekam da Prandelli preuzme Italiju jer ce se situacija itekako promjeniti. Doci ce do mnogih promjena i igrace samo najbolji iz citave serije A a ne samo forsiranje jednog kluba.
Ne bi trebali uprskati tu priliku i siguran sam da ce odraditi ove preostale dvije grupne utakmice kako treba.Admir_1984 wrote:Italiji se vrlo lako moze otvoriti "lagan" put do polufinala. Ako budu prvi u grupi (znaci treba demolirat Zelanda) idu na Japan/Dansku, a u 1/4 finalu na pobjednika 1H-2G, a posto u H grupi Svica vrlo lako moze biti prva, a vamo Obala/Portugal.
Izvini, ali sta je tu tebi lagano?Admir_1984 wrote:Italiji se vrlo lako moze otvoriti "lagan" put do polufinala. Ako budu prvi u grupi (znaci treba demolirat Zelanda) idu na Japan/Dansku, a u 1/4 finalu na pobjednika 1H-2G, a posto u H grupi Svica vrlo lako moze biti prva, a vamo Obala/Portugal.
Italija pet golova ne moze zabiti na cijelom turniru i to onda kad doguraju do finala.Admir_1984 wrote:Sutra ce Italija totalno da dominira nad slabasnim protivnikomPesimisticki 3-0, realno 5-0
Ali za razliku od engleza oni ipak doguraju do finala-Paja wrote:Italija pet golova ne moze zabiti na cijelom turniru i to onda kad doguraju do finala.Admir_1984 wrote:Sutra ce Italija totalno da dominira nad slabasnim protivnikomPesimisticki 3-0, realno 5-0
Kakve veze Englezi imaju sa onim sto sam napisao?2407 wrote:Ali za razliku od engleza oni ipak doguraju do finala-Paja wrote:Italija pet golova ne moze zabiti na cijelom turniru i to onda kad doguraju do finala.Admir_1984 wrote:Sutra ce Italija totalno da dominira nad slabasnim protivnikomPesimisticki 3-0, realno 5-0
Isto onoliko koliko tvoja izjava ima veze sa stvarnoscu-Paja wrote: Kakve veze Englezi imaju sa onim sto sam napisao?
Pa bolje Portugal/Obala/Svica, nego Spanija/BrasilVjeruj! wrote:Izvini, ali sta je tu tebi lagano?Admir_1984 wrote:Italiji se vrlo lako moze otvoriti "lagan" put do polufinala. Ako budu prvi u grupi (znaci treba demolirat Zelanda) idu na Japan/Dansku, a u 1/4 finalu na pobjednika 1H-2G, a posto u H grupi Svica vrlo lako moze biti prva, a vamo Obala/Portugal.
Upravu si nema veze sa stvarnoscu jer ipak Italijani su poznati po tome sto pobjeduju sa 3+ golova razlike.2407 wrote:Isto onoliko koliko tvoja izjava ima veze sa stvarnoscu-Paja wrote: Kakve veze Englezi imaju sa onim sto sam napisao?
Da ne bih isao vise u ovu besmislenu raspravi reci cu da Italija daje onoliko koliko je dovoljno za osvanje trofeja. Zadovoljan?-Paja wrote:Upravu si nema veze sa stvarnoscu jer ipak Italijani su poznati po tome sto pobjeduju sa 3+ golova razlike.2407 wrote:Isto onoliko koliko tvoja izjava ima veze sa stvarnoscu-Paja wrote: Kakve veze Englezi imaju sa onim sto sam napisao?
Vidjeces kako ce porasti nakon ove tekme sadhz__semir wrote:Poslije ovih 2:0 mislim da su Talijanima šanse za prvo mjesto u grupi naglo opale...
A misliš da Paragvaj neće natamburati Zelanđane?Admir_1984 wrote:Vidjeces kako ce porasti nakon ove tekme sadhz__semir wrote:Poslije ovih 2:0 mislim da su Talijanima šanse za prvo mjesto u grupi naglo opale...
Vidjeces da hoce, Slovaci su ocajni do bola. Mozda reprezentacija sa najgorom igrom do sada, tu su negdje sa Hondurasom. A ovi amateri sa Zelanda ce primiti 4 najmanje danashz__semir wrote:A misliš da Paragvaj neće natamburati Zelanđane?Admir_1984 wrote:Vidjeces kako ce porasti nakon ove tekme sadhz__semir wrote:Poslije ovih 2:0 mislim da su Talijanima šanse za prvo mjesto u grupi naglo opale...
Ja sam iskreno ovdje očekivao remi, jer to bi Talijanima otvorilo put do prvog mjesta, a ovako čisto sumnjam da će Talijani dobiti Slovake i Zelanđane sa više od 2 razlike...