Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RtrnOfSalisbury
#201 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
evo nema je ni na ptc da dadne strucni komentar, dje si sad sence ti 
-
Mustang1
#202 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Jel se ovo sto je sada na bht.u smatra sportskom emisijom ili samo emisijom?
- Young Erotica
#203 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Mozemo pobediti i Svajcarce,posle prvih 20 minuta panike zaigrali smo nesto.
Uglavnom dobro ispade ali smo mogli da natovarimo ove likove. Ne znam što se ismeva Sergej odigrao je dobar meč lik prvi meč na sp pa umalo da da najbolji gol grupne faze za sada,plus je davao neke lopte u prostor.
Uglavnom dobro ispade ali smo mogli da natovarimo ove likove. Ne znam što se ismeva Sergej odigrao je dobar meč lik prvi meč na sp pa umalo da da najbolji gol grupne faze za sada,plus je davao neke lopte u prostor.
- karanana
#204 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Emisija je odron a primjetan je i uticaj novog rukovodstva na uredjivacku politiku.
-
Mustang1
#205 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Jel ti ova uljepsala emisiju? Sto pjeva sadakaranana wrote:Emisija je odron a primjetan je i uticaj novog rukovodstva na uredjivacku politiku.
- karanana
#206 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
E upravo se vratio da napisem da bi mazno ovu pjevaljku.Mustang1 wrote:Jel ti ova uljepsala emisiju? Sto pjeva sadakaranana wrote:Emisija je odron a primjetan je i uticaj novog rukovodstva na uredjivacku politiku.
- Logovan
#207 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Odličan gol Srbije. Kolarov majstor veliki.
Ma ne znam ni što gledate te emisije.karanana wrote:Emisija je odron a primjetan je i uticaj novog rukovodstva na uredjivacku politiku.
- BarbaDue
#208 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Šuko? Ne čuh, jel titati...Tomahawk11 wrote:Kad pobijedimo Kostariku, onda ćemo lako... Kaže ovaj novinar iz BL.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#209 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ne bi ni umalo, sudija svirao ofsajd, tako da ne bi bilo gola čak ni da Navas nije odbranio.Young Erotica wrote:Mozemo pobediti i Svajcarce,posle prvih 20 minuta panike zaigrali smo nesto.
Ljudi pišu da je pretjerano u smislu da je velika zvijezda. Prije bih rekao najperspektivniji igrač Srbije.
-
kudrilo
#210 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Bas me obraduju kad prikazu scene iz Mostara, Banja Luke, bas onako u stilu Bosne i Hercegovine.
Ako smo drzava tri naroda, nismo drzava tri drzave. BHT ponizava svakog ko voli ovu drzavu.
Ako smo drzava tri naroda, nismo drzava tri drzave. BHT ponizava svakog ko voli ovu drzavu.
- muha_sa
#211 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Logovan wrote:Odličan gol Srbije. Kolarov majstor veliki.![]()
Ma ne znam ni što gledate te emisije.karanana wrote:Emisija je odron a primjetan je i uticaj novog rukovodstva na uredjivacku politiku.
taman krenuh napisat
prešaltam na BHT1 minut pred pocetak tekme i to je to
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#212 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Nije, ovaj neki iz BL u prilogu poslije utakmice.BarbaDue wrote:Šuko? Ne čuh, jel titati...Tomahawk11 wrote:Kad pobijedimo Kostariku, onda ćemo lako... Kaže ovaj novinar iz BL.
- karanana
#213 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Nije suki nego jedan fanatik iz zmajevog gnezdaBarbaDue wrote:Šuko? Ne čuh, jel titati...Tomahawk11 wrote:Kad pobijedimo Kostariku, onda ćemo lako... Kaže ovaj novinar iz BL.
- Young Erotica
#214 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Pa eto bolje ljudi foruma znaju nego fudbalski menadžeri koliko vredi.Tomahawk11 wrote:Ne bi ni umalo, sudija svirao ofsajd, tako da ne bi bilo gola čak ni da Navas nije odbranio.Young Erotica wrote:Mozemo pobediti i Svajcarce,posle prvih 20 minuta panike zaigrali smo nesto.
Ljudi pišu da je pretjerano u smislu da je velika zvijezda. Prije bih rekao najperspektivniji igrač Srbije.
Znam za pravilo ali je sudija prerano podigao zastavicu, kad već ima mogućnost da pogleda snimak a video si valjda i sam da je bara bara.
-
radostan dan
#215 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Nisam zadovoljan, previse su pokazali...ne valja se siliti pred brazil.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#216 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Doduše, zaboravio sam na VAR. Ofsajda nije bilo, samo rekoh da ga je svirao.Young Erotica wrote:Pa eto bolje ljudi foruma znaju nego fudbalski menadžeri koliko vredi.Tomahawk11 wrote:Ne bi ni umalo, sudija svirao ofsajd, tako da ne bi bilo gola čak ni da Navas nije odbranio.Young Erotica wrote:Mozemo pobediti i Svajcarce,posle prvih 20 minuta panike zaigrali smo nesto.
Znam za pravilo ali je sudija prerano podigao zastavicu, kad već ima mogućnost da pogleda snimak a video si valjda i sam da je bara bara.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#217 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Neka, jađo, gdje ćeš, prvo Koso...ovaj Švicarci.radostan dan wrote:Nisam zadovoljan, previse su pokazali...ne valja se siliti pred brazil.
- Logovan
#218 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Tako i ja nekako. Okrenem pred sami početak, kada se završi utakmica ili okrenem ili ugasim tv i ćao, neću gledati makar mi platili.muha_sa wrote:Logovan wrote:Odličan gol Srbije. Kolarov majstor veliki.![]()
Ma ne znam ni što gledate te emisije.karanana wrote:Emisija je odron a primjetan je i uticaj novog rukovodstva na uredjivacku politiku.![]()
taman krenuh napisat
prešaltam na BHT1 minut pred pocetak tekme i to je to
Nekad sam redovno gledao emisije, barem dok su bile koliko toliko podnošljive, pa je bilo i nagradnih igri koliko se sjećam, a sad totalno dno dna.
- Young Erotica
#219 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ljajić mora mnogo bolje da igra inače će mu ljudi stvarno zamerati ovo ignorisanje himne. Momak moze a bio je gotovo nevidljiv.
- muha_sa
#220 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
nešto bi vam bilo da to ne pomeneteYoung Erotica wrote:Ljajić mora mnogo bolje da igra inače će mu ljudi stvarno zamerati ovo ignorisanje himne. Momak moze a bio je gotovo nevidljiv.
-
bosanska senzacija
#221 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ovo bi trebala biti zanimljiva utakmica.
Latinoamerička uzavrela krv protiv hladnih tvrdokornih Švaba... i pokojeg Turčina.
Latinoamerička uzavrela krv protiv hladnih tvrdokornih Švaba... i pokojeg Turčina.
- Young Erotica
#222 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Mene iskreno bole kara, moze Alahu da se moli za vreme himne samo daj druze igraj te lopte a ne 60 minuta te nema nigde.muha_sa wrote:nešto bi vam bilo da to ne pomeneteYoung Erotica wrote:Ljajić mora mnogo bolje da igra inače će mu ljudi stvarno zamerati ovo ignorisanje himne. Momak moze a bio je gotovo nevidljiv.![]()
-
LeTalek
#223 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ne bas prelepa igra, ali postiglo se ono najvaznije!
Steta sto se Mitar isfula, ostalo odigrao extra.
Sergej i Milenković buduce zvezde svetskog fudbala!
Cestitke kapitenu na golcini, ali i Banetu na rekordnom 104. mecu u nacionalnom dresu!
Steta sto se Mitar isfula, ostalo odigrao extra.
Sergej i Milenković buduce zvezde svetskog fudbala!
Cestitke kapitenu na golcini, ali i Banetu na rekordnom 104. mecu u nacionalnom dresu!
Last edited by LeTalek on 17/06/2018 17:04, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#224 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ljajicu umro tetak, ne moze da pjeva, koji vam je kurac...
-
radostan dan
#225 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Uglavnom, tupavi srbi ce tek kad prodje slavlje skontati da im je za prolaz u narednu rundu trebalo 3:0.