Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#1801 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Sugrno ju je sastavljalo uredništvo Informera. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1802 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Čudi me da nisu Peru kako povezaliAmiĐa_Idriz wrote:Aaaa pa da Infantino je ŠVAJCARAC sad sve ima smisla
- edo_79
#1803 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Mene stilom igre podsjeca malo na Olica. Steta da ne napravi vecu karijeru..animus wrote:Na stranu sve, ali Shaqiri je igracina i po. Onaj SMS, Matic, Karleusin... i ostali Srbi od 100 i kusur miliona € ne mogu mu ni kopacke cistiti. Koji sprint, sigurnost i hladnokrvna egzekucija u 90-toj minuti. Nevjerovatno!farisovo wrote:
Sada svi trebaju pokazivati dvoglave orlove jer je apsurdno ako ih za to kazne. Mada mislim da nema nista od toga. Nisu ni srbe za tri prata kažnjavali.[/quote]
Alex mi je super igračina ..... i nisam nacionalista.... ali....

Čudi me da se niko nije bunio na ovo nakon utakmice Srbija Kostarika .....
- AmiĐa_Idriz
#1804 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
To je za forumsku elitu ostavljenoTomahawk11 wrote:Čudi me da nisu Peru kako povezaliAmiĐa_Idriz wrote:Aaaa pa da Infantino je ŠVAJCARAC sad sve ima smisla
- muha_sa
#1805 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
baš takoFudo387 wrote:Nije to vise ni kmecanje, debilni sovinizam.
Mo’s misliti faca kod ljudi kad su procitali zalbu koju su debili poslali, cuj nastimali ste nam da Svabo bude sudija?
Zemljo, afriko...
Sto je najgore oni se ne zajebaju, fakat misle da to pije vode kod civilizovanog svijeta.
nek ne kukaju, nabit ce Brazilce 3 razlike i sve ce se zaboravit
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1806 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Najpoštenije.muha_sa wrote:baš takoFudo387 wrote:Nije to vise ni kmecanje, debilni sovinizam.
Mo’s misliti faca kod ljudi kad su procitali zalbu koju su debili poslali, cuj nastimali ste nam da Svabo bude sudija?
Zemljo, afriko...
Sto je najgore oni se ne zajebaju, fakat misle da to pije vode kod civilizovanog svijeta.
nek ne kukaju, nabit ce Brazilce 3 razlike i sve ce se zaboravit
-
condy
#1807 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kako mi idu na živce ove tetovaže kod igrača. Sad je u modi da tetoviraju skoro cijelo tijelo, nema više nekih diskretnih već ono nabacaj svašta nešto
Ovaj način tetoviranja ili ti ga bojenja tijela preko više manje cijelog tijela su kopije one od " Michael Scofield-a " ( Wentworth Miller ) iz serije " Prison Break ". Poslije te serije u kojoj se " Michael " proslavio sa tetovažama koje su tajno predstavljale šemu zatvora u kojem mu je bio brat ( iz serije ) pa je po uzoru na njega kopirao ga prvo David Beckham, pa poslije Ibrahimović i tako je krenulo među fudbalerima.

Ovaj način tetoviranja ili ti ga bojenja tijela preko više manje cijelog tijela su kopije one od " Michael Scofield-a " ( Wentworth Miller ) iz serije " Prison Break ". Poslije te serije u kojoj se " Michael " proslavio sa tetovažama koje su tajno predstavljale šemu zatvora u kojem mu je bio brat ( iz serije ) pa je po uzoru na njega kopirao ga prvo David Beckham, pa poslije Ibrahimović i tako je krenulo među fudbalerima.

-
omar little
#1808 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
minka ovdje.
gledala sam kesica u subotu i nisam sigurna da sam ja to dobro ubrala jer nisu pokazali sliku (ne berem zasto, ali to je za neku drugu temu), ona fotka sto je kruzila prije nekoliko dana debili sa mladicevom majicom, onaj najmladji na slici je vucicev sin?? vucicev sin se slikava u mladicevoj majici? jesam ja to dobro pohvatala ili sam pomijesala dva zbivanja?
- AmiĐa_Idriz
#1809 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
I ja sam to negdje pročitao. Al haj znaj šta je više istina u ovim događajima svimomar little wrote:minka ovdje.gledala sam kesica u subotu i nisam sigurna da sam ja to dobro ubrala jer nisu pokazali sliku (ne berem zasto, ali to je za neku drugu temu), ona fotka sto je kruzila prije nekoliko dana debili sa mladicevom majicom, onaj najmladji na slici je vucicev sin?? vucicev sin se slikava u mladicevoj majici? jesam ja to dobro pohvatala ili sam pomijesala dva zbivanja?
- animals
#1810 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Nije se slikao u majici sa Mladicem, vec je bio u drustvu neki kriminalaca..
- muha_sa
#1811 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
bil ovakve reakcije bile da je kojim slucajem ovaj igrac zabio drugi go

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1812 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Nije zabio, ali jeste i on orla pokazivao.muha_sa wrote:bil ovakve reakcije bile da je kojim slucajem ovaj igrac zabio drugi go![]()
Izbaciti ga zajedno sa Xhakom i Shaxirijem
- muha_sa
#1813 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
slažem seTomahawk11 wrote:Nije zabio, ali jeste i on orla pokazivao.muha_sa wrote:bil ovakve reakcije bile da je kojim slucajem ovaj igrac zabio drugi go![]()
Izbaciti ga zajedno sa Xhakom i Shaxirijem- zbog šovinizma
- animals
#1814 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Mislim ajmo realno,
Srbija ima jaku ekipu, ali sto zbog nesposobnosti vodstva,
i zbog politicki napucavanja su pukli..
ne mozes ti graditi ekipu na politickoj mrznji..
igraci moraju biti hladne glave i skoncentrisani samo na igru..
Srbija ima jaku ekipu, ali sto zbog nesposobnosti vodstva,
i zbog politicki napucavanja su pukli..
ne mozes ti graditi ekipu na politickoj mrznji..
igraci moraju biti hladne glave i skoncentrisani samo na igru..
- AmiĐa_Idriz
#1815 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ocam još malo pa ćeš biti šovinista ako poneseš zastavu na utakmicu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1816 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Šuti, dobro je, mogli su ih optužiti za feminizamAmiĐa_Idriz wrote:Ocam još malo pa ćeš biti šovinista ako poneseš zastavu na utakmicu
- muha_sa
#1817 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
ovuAmiĐa_Idriz wrote:Ocam još malo pa ćeš biti šovinista ako poneseš zastavu na utakmicu
nevidjeni skandal bi izazvalo--ovo sa orlovima je mala maca
- muha_sa
#1818 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
na ovom prvenstvu sve gejOviTomahawk11 wrote:Šuti, dobro je, mogli su ih optužiti za feminizamAmiĐa_Idriz wrote:Ocam još malo pa ćeš biti šovinista ako poneseš zastavu na utakmicu
-
omar little
#1819 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
dzesu oni srbijanci sto su se muvali ovuda, znate li vi sta oko te slike? jel onaj mali na famoznoj mladic slici vucicev sin?
- muha_sa
#1820 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
šta i da jeste--to bilo neko iznenadjenjeomar little wrote:dzesu oni srbijanci sto su se muvali ovuda, znate li vi sta oko te slike? jel onaj mali na famoznoj mladic slici vucicev sin?
- animals
- Capajebo
#1822 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kako da nije bolan muha... pa znas li ti da samo maaaali dio srba podrzava Mladica... velika vecina nas inace voli i zeli nam svako dobromuha_sa wrote:šta i da jeste--to bilo neko iznenadjenjeomar little wrote:dzesu oni srbijanci sto su se muvali ovuda, znate li vi sta oko te slike? jel onaj mali na famoznoj mladic slici vucicev sin?
-
omar little
#1823 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
jel citas ti? post mi nije ni pola stranice gore. sasvim jasno pitam za potvrdu da li sam dobro ubrala. znaci trebaju mi cinjenice a ne nagadjanja i raspredanja.
-
Seyfo
#1824 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ako može korisnik Mark Tven ili neko drugi ko se smatra relevantnim (živi preko Drine isl) da objasni otkud navijači u Beču nadođoše na "nož žica Srebrenica" nakon utakmice Srbija - Švicarska? Kakve to veze ima i sa čim osim sa ozbiljnom dijagnozom? Pa ne vjerujem da misle da je ta parola usmjerena protiv Albanaca?
Ili, recimo,možda da su to balavci od 15-20 g, rođeni vani i ne znaju jezik, pa to jedino znaju izgovoriti?
Ili, recimo,možda da su to balavci od 15-20 g, rođeni vani i ne znaju jezik, pa to jedino znaju izgovoriti?
- hekaton
#1825 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Dejvid Bekam da govnima ruke namaze bio bi frajer i faca ipo.condy wrote:Kako mi idu na živce ove tetovaže kod igrača. Sad je u modi da tetoviraju skoro cijelo tijelo, nema više nekih diskretnih već ono nabacaj svašta nešto