GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mračajski proto
#251 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
E blago vama pa pored ovoliko utakmica, dešavanja što se tiče konkretno europskog prvenstva, vi tražite neke zajebancije i to ko ima kosu, ko nema. Joj, kakav smo mi narod, Bože dragi. 
-
sumirprimus
#252 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
pa ne moze druze stalno hlopta gor dol gor dol,razvuko po krilima,centarfora u stranu pa okomito,ubacio tri srednja izbacio zanjeg veznog,da je plej stejsn mnogo li jeSarajevo_Grad wrote:E blago vama pa pored ovoliko utakmica, dešavanja što se tiče konkretno europskog prvenstva, vi tražite neke zajebancije i to ko ima kosu, ko nema. Joj, kakav smo mi narod, Bože dragi.
- Muhamed Đakmić
#253 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Recimo Gascoigne ili Scholes kasnije, kojeg nikad nisu znali iskoristiti. Fali takav igrač, nema nikog da dijeli lopte, Gerrard nije to niti je kad bio, Lampard također.Stari wrote:Sarajevo1946 wrote:Ja ću opet ponoviti, mada sam naporan više postao, da Englezima fali igrač koji će diktirati tempo, dakle playmaker. Bez takvog igrača su godinama, i to je osnovni razlog što su totalno negledljivi. Ni Lampard ni Gerrard nisu, niti će ikad biti takvi igrači, a Scholesa vrli Englezi nikad i nisu znali na taj način koristiti. Svaka ekipa koja je išta napravila na evropskim i svjetskim prvenstvima u posljednjih x godina ( izuzev Grčke normalno ) imala je strašnog playmakera ili više njih. Španija 2010. i 2008. godine, Italija 2006. godine, Brazil 2002. godine, Francuska 2000. i 1998. godine, Nijemci 1996. godine... Engleska to nema.
Mislis nekoga kao sto je bio Paul Gascoigne s pocetka i sredinom 90-tih?
Pa tu su onda opet Svedjani i Englezi isti ...jer ni svedjani nemaju takvog igraca
...ali oni su "lukavi" oni tjeraju Ibrahimovica da igra tu ulogu....problemcic njihov je sto Ibrahimovic u ulozi Paul Gascoignea nema Linekera, Platta i Sherera da ih pronalazi sa svojim proigravanjima ... neme nema ni za lijek.
- Edin H.
#254 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Eki ovogaleo karan wrote: bogami bolje da je zvao beckhama, frajer je majstor za sve ove igrace.
fakat su panjevi
Mozda je trebao Stanley Matthewsa uvrstiti u tim
-
Abacija
#255 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Slazem se s boldiranim. Pitam se samo, da kojim slucajem Ibrahimovic igra za nas, da li bi mu i Susic na isti nacin pustao ili bi mu kao Sliskovic dobacivao "Bola! Bola! Bola! Reci Ibri da se ne zajebaje!"Sarajevo1946 wrote:Nemam razlog prijatelju da ga branim. Činjenica je da su u posljednjih 3-4 minute imali dvije odlične prilike koje je on pripremio, a loša im je realizacija totalno. Jebiga, ego jeste, to je kriv selektor koji mu dopusti da se onako ponaša. Samo, da im nije njega, ne bi ništa ni napravili sinoć. Komotno bi mogli bunker igrati.Abacija wrote:Suvise branis Zlatana. Poslije onoga sto sam sinoc vidio drago mi je sto nikad nije zaigrao za nas. Suvise je egoista i hoce sve sam da uradi. Ne znam kako lose igrace oko sebe da ima ako je covjek otkriven i ispred njega Zlatan mu mora dodati. Ali jok, hoce Zlatan da glumi Messija.Sarajevo1946 wrote:Nije on to uradio što pokušava Zlaji dati defanzivne zadatke, već što hoće više da ga uključi u kreiranje igre. Protiv jače ekipe Zlatan je odsječen skoro uvijek, ne može jednostavno doći do lopte ako igra špica. Ovako kao večeras, zamisao je bila da, osim što napada, priprema i saigračima šanse, i u tome je uspio više puta, samo, džaba je panju dati šansu kad je panj panj.
- matsuda
#256 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Mislim da će danas Šveđani u najboljem slučaju izvuči bod. Iako su Englezi zajedno sa Francuzima odigrali očajno prvo kolo, mislim da su pokazali nešto borbenosti i discipline (bez obzira na to što mi mislili o tome) dok Šveđani nisu pokazali haman ništa.
Utakmica u kojoj se treba očekivati solidan fudbal, rezultatska neizvjesnost i velika borba je između Ukrajine i Francuske.
Utakmica u kojoj se treba očekivati solidan fudbal, rezultatska neizvjesnost i velika borba je između Ukrajine i Francuske.
-
Lucas Leiva
#257 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Steta sto genijalni ekspert Roy Hodgeson nije dobio mnogo vise vremena da uigra Englesku, tako da su sada prinudjeni umjesto sa 11 igraca da se brane samo sa njih 9.
- vaučer
#258 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Lucas Leiva wrote:Steta sto genijalni ekspert Roy Hodgeson nije dobio mnogo vise vremena da uigra Englesku, tako da su sada prinudjeni umjesto sa 11 igraca da se brane samo sa njih 9.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#259 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Lucas Leiva wrote:Steta sto genijalni ekspert Roy Hodgeson nije dobio mnogo vise vremena da uigra Englesku, tako da su sada prinudjeni umjesto sa 11 igraca da se brane samo sa njih 9.
- cyprus
#260 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
E danas je mislim teško prognozirat ishode utakmica
Prije prvenstva sam bio uvjeren da će Engleska uzet ŠveCku, ali kako Englezi igraju nisam više nimalo siguran u to... U drugoj utakmici nekako mi je najrealniji X, pri čemu bi se anulirala francuska prednost u kvaliteti i ukrajinska prednost domaćeg terena, ali prilično je moguće i da Francuzi pobjede... Ukrajince je već teže zamislit kao pobjednike, ali ko zna...
- Zatamnjena stakla
#261 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Francuzi će dobit, isto tako i Englezi 
- matsuda
#262 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Sorel wrote:Francuzi će dobit, isto tako i Englezi
po guzici, dodao bih
-
Lucas Leiva
#263 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Posto dr.Roy nije imao dovoljno vremena da istrenira bas sve igrace tradicionalnim defanzivnim vjestinama, poznavajuci ga kao njegov dugogodisnji saradnik, predvidjam da ce se veceras upustiti u enormno veliki rizik, velicine kockarskog. Ocekujem slijedeci sastav, formaciju u kojoj ce igrati i neki igraci koji pokazuju znatne sklonosti da gledaju malo prema protivnickom golu iliti primjese ofanzivnih karakteristika.
Vecerasnji Royev sastav : Hart - Terry, Lescott, Jagielka, M. Kelly, Cole - Parker, Carrick, Hendersson - Gerrard, Milner.
Sastav koji Roy sanja: Hart, Terry, Lescott, Jagielka, M. Kelly, Cole - Berry, Carrick, Parker - Gerrard, Lampard!
Vecerasnji Royev sastav : Hart - Terry, Lescott, Jagielka, M. Kelly, Cole - Parker, Carrick, Hendersson - Gerrard, Milner.
Sastav koji Roy sanja: Hart, Terry, Lescott, Jagielka, M. Kelly, Cole - Berry, Carrick, Parker - Gerrard, Lampard!
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#264 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
nula engleza i šveđana i pobjeda francuza
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#265 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Igra bez napadaca ? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#266 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
možda samo malo budem englesku pratio
fascinira me glupost režisera... cijelu utakmicu ne reprizira pogodak a ja to čekam
fascinira me glupost režisera... cijelu utakmicu ne reprizira pogodak a ja to čekam
- hrle1976
#267 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Shevchenko nece igrati 
-
Rob_Atl
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#269 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
igr'o ili ne igr'o, ubit ce ih Francuzi
-
Vodja uvale
#270 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
I
Nadam se.leet wrote:igr'o ili ne igr'o, ubit ce ih Francuzi
- cikaBosanac
#271 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Bosns...bosna...bosna...bosna
naprijed zmajevi 
- cikaBosanac
#272 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
E ovo jos vidio nisam 
- rajv0sa
- Jack Be Nimble
#274 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Plaitini podplatio kisu da spasi Francusku.
- It_is_a_Leclerc
#275 Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Prvi put u životu sam vidio da sudija zbog nevremena prekine meč.
Ali je opravdano uradio ovo.
Potop biblijskih razmjera
Ali je opravdano uradio ovo.
Potop biblijskih razmjera