Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#576 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Edin H. »

pirmin wrote:Kazu za Cesku da su im ovo posljednji trzaji, da nemaju podmlatka gotovo nikako.
Sto napravi ova ekipa to ce im biti za narednu deceniju.
Neka onda prodaju peskire po Jadranu. :oops:

Frajeri su im uvije bili nekakvi mlitavi, ali zato su trebe vrh. :izet:
palermo

#577 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by palermo »

Bogami stisli Turci
Korisničkoime

#578 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Korisničkoime »

SAVEZ NAPOLJE, SAVEZ NAPOLJE.
:D :D .
Sta ja znam njihov Savez njihovi problemi, da su u pravu to je 100% ali metode su im za qurca, dzabe se redar povrijedi. Ako su htjeli kaznu trebali su zaprasit poslije utakmice ako su htjeli prekid onda je izostao drugi val odmah nakon ponovnog pocetka utakmice jos jedna bakljada i to bi bilo to sto se tice utakmice vjerovatno, ovako nisu postigli nista.
Sjecam se kad su nasi u Norveskoj pola tribine zapalili (ok reklamu al da ispadnemo zajebaniji malo) kad je bio bojkot. To je imalo moju podrsku ali nas bojkot i sranja nisu imala veze ni sa jednim klubom iz BiH. Nije bilo sranja na relaciji npr.Zeljo - Savez. Savez je bio korumpiran, pun debila, nesposoban, nestrucan, otjerali selektora jer nije htjeo biti dio putujeceg cirkusa itd.

Nego sto se tice utakmice moram reci da sam pogrijesio komsijama skidam kapu nisu odlijepili, nisu potcjenili Cesku nisu upali u zamku da su nepobjedivi i da ce rasturiti svakog ko im dode na put. Mozemo reci i da je Ceska i Turska slabi i ovo i ono ali komsije su odigrale vise nego dobro, dopadljivo, efikasno, visok presing i visok tempo svaka cast.
Nezasluzan remi ali skroz ovo je trebala biti pobjeda HR ali 100%. Steta. Madutim kako god komsije idu dalje i to je najvaznije za njih.
Edin H.

#579 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Edin H. »

It_is_a_Leclerc wrote:
insomnia78 wrote:
pirmin wrote:Kazu za Cesku da su im ovo posljednji trzaji, da nemaju podmlatka gotovo nikako.
Sto napravi ova ekipa to ce im biti za narednu deceniju.
Nesto ko mi u Brazilu?
S tim da mi ništa nikad nismo napravili, a Česi makar jesu.

Mi smo i u Brazilu bili smiješni epizodisti.
Jesmo samo zato sto cim se zavrsio rat sa Savezom, ovi u saradnji sa Papetom nastavili po svom. :zoka:
omar little

#580 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by omar little »

dajte petardu, pa ovi turci su nista niscim.
insomnia78

#581 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

Samprotivsviju wrote:
Samprotivsviju wrote:Ruku na srce, smotanije nacije od ovih turaka nema...pa jebote imas 90 miliona stanovnika...nemozes 11 igraca stvoriti da big zapovjeda...sto je najgore...nije fudbal samo, obicni si prosjek skoro pa u svakom sportu :roll:
Kao sto sam i rekao

Nacija retardirana
Srecom mu haramo na svim poljima :lol: :lol: :lol:
Dje su Musa i Sikiras :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#582 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

Mi smo u Brazilu bili hit, bez obzira na cudna desavanja na utakmicama.
Tomahawk11
Globalni moderator

#583 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote: Srecom mu haramo na svim poljima :lol: :lol: :lol:
Pa i nismo uporedivi, zemlja sa par miliona stanovnika i dosta nerijesnih problema i toliko iza rata.
Svaki sportski uspjeh, plasman na bilo koje takmicenje je vise incident nego pravilo.
Samprotivsviju

#584 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Samprotivsviju »

insomnia78 wrote:
Samprotivsviju wrote:
Samprotivsviju wrote:Ruku na srce, smotanije nacije od ovih turaka nema...pa jebote imas 90 miliona stanovnika...nemozes 11 igraca stvoriti da big zapovjeda...sto je najgore...nije fudbal samo, obicni si prosjek skoro pa u svakom sportu :roll:
Kao sto sam i rekao

Nacija retardirana
Kad uzmes broj stanovnika, ekonomsku moc...ulaganja u sport...mi smo za njih sportska supersila

Jebote pa pogledaj koliko jedan Besiktas, Galata i Fenjer izdvajaju na transfere godisnje..
It_is_a_Leclerc

#585 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by It_is_a_Leclerc »

Tomahawk11 wrote:Mi smo u Brazilu bili hit, bez obzira na cudna desavanja na utakmicama.
Bila je i Sjeverna Koreja hit u Južnoj Africi. Svi su ih gledali i divili se maloj, neobičnoj zemlji koja igra sa velikima, i gubi minimalno.
insomnia78

#586 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

Pa sta je onda sa Rusijom, Kinom...
Tomahawk11
Globalni moderator

#587 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tomahawk11 wrote:Mi smo u Brazilu bili hit, bez obzira na cudna desavanja na utakmicama.
Bila je i Sjeverna Koreja hit u Južnoj Africi. Svi su ih gledali i divili se maloj, neobičnoj zemlji koja igra sa velikima, i gubi minimalno.
Mi smo izgubili od Argentine i onaj cudni poraz od Nigerije.
Dobili Irana.
Za debitante ne bas toliko lose. Nije nas niko ubio od fudbala.
Samprotivsviju

#588 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Samprotivsviju »

insomnia78 wrote:Pa sta je onda sa Rusijom, Kinom...
Pogledas njihove olimpijske medalje i usporedi sa brojem koje je turska osvojila..
bingov buraz

#589 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by bingov buraz »

insomnia78 wrote:Mogu misliti patnje kad se sudare Ceska i Turska :D
Interesantnije gledati proces nastajanja korozije u realnom vremenu :mrgreen:
Korisničkoime

#590 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Korisničkoime »

insomnia78 wrote:
Samprotivsviju wrote:
Kao sto sam i rekao

Nacija retardirana
De nam ba malo reci kako je to u Francuskoj.
insomnia78

#591 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

Kisa pada al odoljevamo
Evo doso Jackie Chan i tako
A vi kako te?
Image
zg1911

#592 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by zg1911 »

Kikibombona wrote:
zg1911 wrote:
nemam sta rec mo potpisat toje rijece. slazem se 100% i razapet sam, al bas to, unatoc svemu, krivi trenutak. da je to bilo 2006. a ne bih rekao al ovo je sansa generacije. a ja sam 83., taman kad ti je jos jakl stalo
Stvarno odlicna ekipa.

Tekmu sa gledao sa ekipom i par puta istakao da je Vida kiks igrac. I eto, usrao je, iako je do greske igrao PERFEKTNO. To je takav tip igraca, sve dobro sto napravi na kraju usere. Al' ima svoje prednosti. Zustar je, agresivan, upumpava adrenalin u cijeli tim. Nadam se da mu je ovo jedina greska na prvenstvu.

Mandzo je isto problemcic. Trci, trudi se, slicno kao Vida. Jedino ga jebe realizacija. Nije golgeter. Da ova Hrvatska ima Vlaovica ili Boksica, bili bi dosta opasniji.

Ostali su odlicni. Luka Modric spada u klasu Cavija i Prila. Bez pretjerivanja. Jedino je Iniesta ispred od tih centralnih veznjaka.

Valjda ce se igraci oporaviti od soka, zaboraviti na ovo sto se desilo. Oni nista nisu krivi. Bas ruzna situacija.
x

rekoh ti, vidim ko ce to objektivno vidit. slazem se, od a do z

kad sam vec pijan, da pozdravim i momka pod nickom palermo... s njegovim misljenjem se slazem i od politike i od sporta. citah i o mostaru i politici. zivili
insomnia78

#593 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

Samprotivsviju wrote:
insomnia78 wrote:Pa sta je onda sa Rusijom, Kinom...
Pogledas njihove olimpijske medalje i usporedi sa brojem koje je turska osvojila..
Lako im je dopingovanim
Sve go drogalj
Billy The Pljuc

#594 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Billy The Pljuc »

Jbga manje vise ocekivano sa ovim kolom u ovoj grupi s tim da Hrvatska propusti onako slabu Cesku da posalje kuci. Turci su odigrali protiv spanaca mnogo bolje nego sa Hrvatskom i fakat mi je zao sto je Terim fulio balon kompletan u prvoj utakmici. Veceras nije ni mogao nicemu drugom da se nada al eto opet su odigrali nesto. Za onog malca Mor-a svi vele da je talenat i dobro je sto ga nije stavljao veceras jer bi izgorio ali je pogrijesio sa prvom tekmom i pogrijesice opet ako popusti pred pritiskom javnosti i ne bude mu starter sa cesima. Ono malo sto je igrao protiv Hrvatske je pokazao da ima zelju i da nesto zna i da je kao takav mozda mogao biti faktor iznenadjenja uz Buraka koji mu mora definitivno igrati bez obzira na sve. Jos uvijek nije sve gotovo za Tursku ali se ne moze od njih ocekivati da nakantaju cehe i u nekakvom raspletu mozda bi i tri boda bila dovoljna da nije negativne gol razlike.
Cesi tankosava zesca, da nisam gledao pomislio bih da je Van Basten dao gol a ne ona ceska felicija, nedopustivo za Hrvatsku da im frajer da onakav gol glavom sa penal zone. Nastavak utakmice je bio predvidljiv jer hrvatska odbrana jednostavno ne ulijeva povjerenje sto je i dokazao onaj glupan Vida (@bata, dobra mu je djevojcica - nije da se glava gubi al daleko od lose :D). Mozda ce Cacic (ako vec i nije) zazaliti sto je Lovrena otpisao i kako ja stvari gledam njima bi najbolje bilo da kalkulisu i pokusaju izbjeci talijane u nokaut fazi uz nadu da ce Ceska dobiti Tursku (btw nisam nesto ni uvjeren da ce se isto i desiti).
Sta reci za spance, probudise se i ne propustise da zabiju tri gola a imao sam osjecaj da su mogli i duplo vise da su htjeli. Povukose se malo u drugom i cak su dopustili turcima da nesto i odigraju. Ovakva Spanija moze stosta ali ih ja ne gledam kao sampione, jednostavno nemam osjecaj da ce oni ovo uzeti.
Rasplet slijedi i bilo bi iznenadjenje da Hrvatska dobije i uzme prvu poziciju a Ceska vs Turska ce biti svega nadam se - i sansi i golova i po meni pobjednik je neizvjestan.
jethro

#595 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by jethro »

Da su Bosanski navijaci ovako nesto uradili Spaha bi ih samo pošamarao i smirio frku. :D
insomnia78

#596 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

I jos se popišo na baklje
Logovan

#597 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Logovan »

Španija prva reprezentacija koja je postigla više od dva gola na prvenstvu. :D

Morata pravi napadač. :thumbup:
radiša

#598 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by radiša »

It_is_a_Leclerc wrote:
radiša wrote:penal je isto bio diskutabilan,da je neka jaca reprezentacija bila sigurno bi sudija zazmirio,ali nema veze komsije ce sa spancima izvuci svakako x i idu dalje.
Penal je bio diskutabilan svakom ko je slijep ili slabovidan.
jes onome ko mrzi komsije meni nije.
radiša

#599 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by radiša »

Better Man wrote:
radiša wrote:penal je isto bio diskutabilan,da je neka jaca reprezentacija bila sigurno bi sudija zazmirio,ali nema veze komsije ce sa spancima izvuci svakako x i idu dalje.
penal nije ni sekunde diskutabilan. Eno na HRT-u Mateo beusan objasni da nema nikakve dvojbe oko penala i da je penal čist kao suza.
ma nema on pojma ko ni ti.
Ajatolah_

#600 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Ajatolah_ »

Samprotivsviju wrote:
Kao sto sam i rekao

Nacija retardirana
Infrastruktura im je sad među najboljim u Evropi, imaju stadione da bi haman mogli sutra održati neko veliko takmičenje da treba. Populacija od 80.000.000 gdje je fudbal sport broj jedan... Imaju i nekoliko respektabilnih i bogatih klubova koji bi mogli imati napraviti nekakve masovne fudbalske akademije gdje bi moralo nešto izaći iz kvantiteta. Al' jok, njima je i danas vrhunac dovesti nekog starohana od 30 i kusur koji ima zvučno ime.

Kad se uzme u obzir potencijal, sigurno ubjedljivo najveći underachieveri u Evropi.
Locked