Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
uglavnomja

#501 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

karanana wrote:U jednu ruku reshpekt za ove navijace. Dosljedni su da izguraju pravdu i cistilo do kraja pa makar to znacilo i suspenziju. Podsjeca me malo na onu nasu pobunu s tim da smo mi meksi i pri prvim boljim rezultatima smo se primirili a stvari nisu rjesene. Dijelom jesu.

:roll:

de ba

stoka bezz mozga, treba im nesto da se izivljavaju, nemaju pojma sta hoce i kakvu "pravdu" ganjaju.

idioti, kao da su se posrali sebi u tanjir sa ruckom, ali nazalost i ostatku nacije, plus nama ostalim sto navijamo za njih.

koji ce im qrac novo rukovodstvo ako su pod suspenzijom?
mislis da ce europa prihvatiti pravdu :-) koju je "izabrala" grupa huligana

igraci se ne bune, nacija se ne buni ... naslo se krdo tovara :run:

taman im je nzaiv, glupo i tvrdoglavo, uz balkanski specijalitet, inat ilitiga dispet

a inat uglavnom radi u korist svoje stete.
Logovan

#502 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Logovan »

smijesni_ste wrote:
Bosanski_kralj wrote:
L u c i f e r wrote:Sve kontam da su nasi debili najdebilniji, kad ono ima i gorih
Naši navijači nisu imali 1-2 ekscesa u zadnjih 8 godina. Najozbiljniji incident na stadionu naših navijača, u spomenutom periodu, je zviždanje himni Izraela. Kod Hrvata na svakoj utakmici se desi po jedan ozbiljan incident i zato prestani stavljati nas u približno isti kontekst sa hrvatskim navijačima.
Gaženje zastave Izraela, zviždanje tokom minute šutnje za Parižane...ajmo se praviti ludi malo :mrgreen:
Kao prvo, Hrvati imaju daleko više napravljenih sranja, a kao drugo to gaženje zastave se desilo van stadiona. :wink:
hrle1976

#503 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

dalmatinka wrote:
Maharadza

Makar se naši ne mlate međusobno kao ovi hajvani! :lol:
Mislim da je ovo tuča između navijača i "navijača".
Na tribini su sigurno bili sljedeci: Deba, Grle, Bili, Zile, Manga, Krkan, Crni, Cigo, Sef, Rus, Coki, Riba, Strla, Stripy, Kinez, Johnny, Kare, Kina, Zeus
tututuuuu

#504 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by tututuuuu »

shake69 wrote:
tututuuuu wrote:jao, nevjerovatno, mislim da znam ovog s kapicom. :D ili to ili je jako slican
Mostarac? :zoka:
ne. iz hrv. je.
tututuuuu

#505 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by tututuuuu »

hrle1976 wrote:
dalmatinka wrote:
Maharadza

Makar se naši ne mlate međusobno kao ovi hajvani! :lol:
Mislim da je ovo tuča između navijača i "navijača".
Na tribini su sigurno bili sljedeci: Deba, Grle, Bili, Zile, Manga, Krkan, Crni, Cigo, Sef, Rus, Coki, Riba, Strla, Stripy, Kinez, Johnny, Kare, Kina, Zeus

haha.
and

#506 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by and »

Svašta.Ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi navijači.Šta god da je razlog za ovo nema opravdanja.Možda im se ne sviđa selektor,izbor igrača,ali po viđenom do prekida nikad bolje nisu izgledali na terenu. :run:
uglavnomja

#507 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

GeeTnT wrote:
uglavnomja wrote:'vamo jedan trener nabraja moguce kazne:

-3-0 za cehe (ovo je :?: )

- slanje kuci direkt sutra (za ovo misli da je predrasticno)

- ogromna kazna (sigurno)
Uvjetnu kazu su rusi vec iskoristili...a bilo je protestnih nota. Ovo sad je k´o kec na deset za komisiju koja ce roknuti kaznu koju ce rusi vjerovatno prokomentarisati kao "dobro smo prosli"....
rusi su rokali van stadiona, sa sebi slicnim engleskim i francuskim huliganima.

na stadionu su mogli natstradati CIVILI, igraci, sudije, hitna, redari, vatrogscci ...

sad mislim da bi bilo bolje da se tekma prkinula nakon bakljade, imali bi hrvati sansu da se smire da digraju 5-10 minuta, ako bi to bilo bitno.

ovako su duplo nahebali, i rezultatski i kad ih se uefa docepa
Better Man

#508 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Better Man »

Ono nisu navijači. Ono je obična bagra, ološ najgore vrste i ono treba pohvatati i u podrum i ispendrečit da narednih pola godine ne mognu normalno stati na noge. Koja bagra. Sjebaše momcima pobjedu i siguran prolaz.
Logovan

#509 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Logovan »

Image
Kikibombona

#510 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Kikibombona »

zg1911 wrote:
dragi, tvoje postove citah vise no citirah, al cijenim ih. ja sam za hajduk... hajduk osvaja lp ili hrvatska sp/ep, nema dileme - uvijek hajduk

al ovo je glupo
Jeste glupo, nema govora. Ovi igraci to nisu zasluzili. Odlicna generacija koja ima sanse napraviti dobar rezultat. Ovo ih je sigurno uzdrmalo.

Medjutim, s druge strane, radikalne promjene zahtjevaju radikalne poteze. HNS se nece ni pocesati ako Torcida napravi haos u Koprivnici, ali hoce itekako sada nakon sto su obrukani u Francuskoj.

Skidanje hrdjave vlasti nikada nije lagan zadatak i po pravilu uvijek donosi stetne posljedice.

Na kraju, kada sve saberem i oduzmem, mislim da su odabrali los trenutak da prave sranje.
hrle1976

#511 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

Logovan wrote:Image
Jadnik slomio saklu pri padu. A jel mu sta frcnulo u oko - nadam se da je sve ok. Treba kaznit navijace. Ne savez ili igrace, vec navijace. Pa nek u dnevnoj bacaju topovske signale i baklje.
tututuuuu

#512 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by tututuuuu »

uglavnomja wrote:
GeeTnT wrote:
uglavnomja wrote:'vamo jedan trener nabraja moguce kazne:

-3-0 za cehe (ovo je :?: )

- slanje kuci direkt sutra (za ovo misli da je predrasticno)

- ogromna kazna (sigurno)
Uvjetnu kazu su rusi vec iskoristili...a bilo je protestnih nota. Ovo sad je k´o kec na deset za komisiju koja ce roknuti kaznu koju ce rusi vjerovatno prokomentarisati kao "dobro smo prosli"....
rusi su rokali van stadiona, sa sebi slicnim engleskim i francuskim huliganima.

na stadionu su mogli natstradati CIVILI, igraci, sudije, hitna, redari, vatrogscci ...

sad mislim da bi bilo bolje da se tekma prkinula nakon bakljade, imali bi hrvati sansu da se smire da digraju 5-10 minuta, ako bi to bilo bitno.

ovako su duplo nahebali, i rezultatski i kad ih se uefa docepa
ma kaznu oderati do neba. a protiv "navijaca" pokrenuti kazneni postupak a i parnice u RH. Da je pameti. Jos ih i napendrecit.
Tomahawk11
Globalni moderator

#513 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Tomahawk11 »

Kikibombona wrote:
Hajduk ispred svega. :D

A ne ozbiljno, ne moze se mjeriti ljubav prema klubu pored cijeg si stadiona odrastao sa ljubavlju prema zajednickoj reprezentaciji. Ljubav prema klubu je neuporedivo veca. Makar je kod mene taj slucaj. Klub i grad u kojem sam rodjen i odrastao ispred svega.
Ali je jako bijedno sjebavati reprezentaciju radi svog sukoba sa savezom. Onda puno pravo imaju ostali navijaci da ih nalupaju.
Ovo je vec kretenizam. I jos ovaj redar sto fasova, sigurno je i on iz HNS-a? :-)
hrle1976

#514 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

Image

Na ovim ciframa nedostaje bar jedna nula, mada nije ni fer prema savezu. Treba jednostavno donjeti odluku; igrate bez navijaca narednih 20 utakmica - u gostima i kod kuce.
piupiu

#515 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by piupiu »

Pu. :twisted:
splinter

#516 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by splinter »

Španci ko i mi isto, himna bez teksta, uvijek mi oni padnu na pamet kad se intoniraju himne :-)
uglavnomja

#517 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by uglavnomja »

za gofna goli otok, i to vise njih :twisted:
dr socrates

#518 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by dr socrates »

Bilo bi žalosno da reprezantacija koja igra do sada najbolji fudbal na prvenstvu bude izbačena zbog maloumnika.Pogotovo mi nisu jasni ovi navijači Hajduka.
Svi koji pamte ligu bivše SFRJ znaju da su bili u apsolutno povlaštenom položaju u odnosu na recimo Dinamo,mezimčad cijele bivše domovine.
Nije bila mala stvar igrati utakmice pod petokrakom dok je rat još trajao.
Tada se začudo nisu bunili.
Logovan

#519 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Logovan »

hrle1976 wrote:http://www.index.hr/images2/neredi_kazne3441)eeeee.jpg

Na ovim ciframa nedostaje bar jedna nula, mada nije ni fer prema savezu. Treba jednostavno donjeti odluku; igrate bez navijaca narednih 20 utakmica - u gostima i kod kuce.
I onda neko kaže da su naši navijači gori. Ili da smo u rangu sa njima. :skoljka:
hrle1976

#520 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by hrle1976 »

splinter wrote:Španci ko i mi isto, himna bez teksta, uvijek mi oni padnu na pamet kad se intoniraju himne :-)
Pa ni hima Europske unije nema teksta, nemogu se dogovoriti :lol: Inace Bosna i Hercegovina, Spanija i San Marino nemaju (korekcija imaju tekst ali ga ne pjevaju). Kosovo isto nema teksta jer im je himna ona Europske unije :lol: .
Last edited by hrle1976 on 17/06/2016 21:04, edited 1 time in total.
Romanista 101%

#521 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Romanista 101% »

dresovi Turske :thumbup:
sumirprimus

#522 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by sumirprimus »

Nevjerovatno...ljudi igraju odlicno...
Medjusobne carke se moraju ostavit po strani.wtf???imasproblem sa savezom?pA znas adresu odi tamo i nataslaci ih
insomnia78

#523 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by insomnia78 »

hrle1976 wrote:Meni zao onog redara / vatrogasca, ode mu ruka, skupa je plasticna kirurgija i sl. Citav racun treba poslati u HR a najvijace banovati sa sljedece utakmice. Ali i ovo unosenje pirotehnike govori da na ove stadione se moze unjeti gotovo sve.
S obzirom da je rijec o povredi na radu nece ga kostati ni 1€
Mohamad Sissoko

#524 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Mohamad Sissoko »

Klix.hr
Mali_Vuk

#525 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija

Post by Mali_Vuk »

Našem komentatoru Šuki je sudija Mazić zvijezda večeri. Ne prestaje da drobi o njemu i priča "hvalospjevke" :-)
Locked