groove wrote:pa potukli su se izmedju na tribinama, samo sto nije bilo prikazano.tututuuuu wrote:Ajd samo da se sad jos izmedju sebe ne pocnu mlatiti. vise me nista ne bi zacudilo.
Ko je protiv koga?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
groove wrote:pa potukli su se izmedju na tribinama, samo sto nije bilo prikazano.tututuuuu wrote:Ajd samo da se sad jos izmedju sebe ne pocnu mlatiti. vise me nista ne bi zacudilo.
Zašto ih zoveš navijačima? Govna, ne navijači. Ako je ovo zbog njihovog Hajduka, onda im od srca želim treći ligu.zg1911 wrote:hvala navijacima
jesu li vidili kapetanove suze? moras imat srca za bit takva govna
po igri najbolji na turniru
Brojač krvnih zrnaca?Patriotska_Liga wrote:Naravno ovome je najviše doprinijela orjunaška mraka na Indexu, prije svih Babić, Vojković i Mazzocco, pa po imenima i prezimenima im se vidi da su ubačeni elementi, dva čista Srbina i jedan pola Srbin pola Italijan. Oni su cijelo vrijeme huškali ljude da prave nerede. Splitski tovari, tzv. "navijačka grupa" Torcida, ustvari predstavlja radikalno orjunaško krilo i ovdje su ovi srbofili, baš kao i u slučaju svastika, odlučili da napakoste hrvatskoj reprezentaciji koju očito mrze. Smeta im uspjeh koji je gospodin Mamić postigao prije svega s Dinamom a onda i sa reprezentacijom Hrvatske, zbog čega posežu za ovim uličarskim metodama obzirom da ništa bolje i ne znaju.
Patriotska_Liga wrote:Naravno ovome je najviše doprinijela orjunaška mraka na Indexu, prije svih Babić, Vojković i Mazzocco, pa po imenima i prezimenima im se vidi da su ubačeni elementi, dva čista Srbina i jedan pola Srbin pola Italijan. Oni su cijelo vrijeme huškali ljude da prave nerede. Splitski tovari, tzv. "navijačka grupa" Torcida, ustvari predstavlja radikalno orjunaško krilo i ovdje su ovi srbofili, baš kao i u slučaju svastika, odlučili da napakoste hrvatskoj reprezentaciji koju očito mrze. Smeta im uspjeh koji je gospodin Mamić postigao prije svega s Dinamom a onda i sa reprezentacijom Hrvatske, zbog čega posežu za ovim uličarskim metodama obzirom da ništa bolje i ne znaju.

Kako ide brisanje komentara, zaboli li ruka đahkad?dalmatinka wrote: Brojač krvnih zrnaca?Jadan li si!
Jok, vidis da su ubaceni SrbiJoseMujica wrote:čudi me da već rvacki mediji nisu počeli pisati da se radi o Bosancima jal Hercegovcima
I tamo Srbi glavni krivci?Patriotska_Liga wrote:Naravno ovome je najviše doprinijela orjunaška mraka na Indexu, prije svih Babić, Vojković i Mazzocco, pa po imenima i prezimenima im se vidi da su ubačeni elementi, dva čista Srbina i jedan pola Srbin pola Italijan. Oni su cijelo vrijeme huškali ljude da prave nerede. Splitski tovari, tzv. "navijačka grupa" Torcida, ustvari predstavlja radikalno orjunaško krilo i ovdje su ovi srbofili, baš kao i u slučaju svastika, odlučili da napakoste hrvatskoj reprezentaciji koju očito mrze. Smeta im uspjeh koji je gospodin Mamić postigao prije svega s Dinamom a onda i sa reprezentacijom Hrvatske, zbog čega posežu za ovim uličarskim metodama obzirom da ništa bolje i ne znaju.
Jes ga bacioMaharadza wrote:Ali najluđe kad su prišli tribini lafo da smire navijače, kad lola baci topovski udar tačno među njih, poleti i redar lasta style....![]()
![]()
Moja Evropo i ne raspadala se kakve divljake i fašiste primaš.
Opet po ArapimaMaharadza wrote:
Meni žao samo ovoga redara/vatrogasca jadnog... divi mu šake...
siluj me, moguce da sam previse subjektivanWarashii wrote:U dosadasnjem dijelu najvise su pokazali sto jest jest.zg1911 wrote:hvala navijacima
Ovim koji navijaju za haman dokundisalo, na HRT-u vele da je bilo međusobne tarapane. Ja bi njima objavio slike i sve podatke pa neka narod to rješavatututuuuu wrote:Ajd samo da se sad jos izmedju sebe ne pocnu mlatiti. vise me nista ne bi zacudilo.
A fakat su extra igrali na turniru, sve do ovog prekida.zg1911 wrote:siluj me, moguce da sam previse subjektivanWarashii wrote:U dosadasnjem dijelu najvise su pokazali sto jest jest.zg1911 wrote:hvala navijacima