- Češka
- Turska
- Hrvatska
- Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nKrkan wrote:1.Hrvatska
2.Turska
3.Španija
4.Češka
Nadam se kraj puta za Špance već u grupi.
A sad ozbiljno, Hrvatska ima za nivo jaci sastav od Turske... Normalno, svasta se moze desiti, ali Hrvati su favorite za prolaz dalje zajedno sa Spanijom... kakva Turska...Bambino Blu wrote:Da li ce kone ovdje moci ista uraditi ? Moje neko misljenje je
1.Spanija
2.Turska
3.Hrvatska
mada komsinice komu iznenaditi jer na papiru imaju stvarno jak sastav pa mozda i jaci od Turske al' koliko ce to dobro izgledati na terenu vidjet cemo.
Ako Češka završi na prvom mjestu, ja više ne pratim fudbal.EldinFromSa wrote:1.Češka
2.Španija
3.Hrvatska
4.Turska
Ovo su više zelje nego neko realno mišljenje.Logovan wrote:Ako Češka završi na prvom mjestu, ja više ne pratim fudbal.EldinFromSa wrote:1.Češka
2.Španija
3.Hrvatska
4.Turska
Pamtim i ja bolja vremena Češke reprezentacije. Baroš, Nedved, Rosicky (sad veze s vezom nema), Koller, itd. Ovi današnji nisu im ni do peta.EldinFromSa wrote: Ovo su više zelje nego neko realno mišljenje.
Gotivim Češku i pamtim neka njihova bolja vremena sa Nedvedom.
Kadlec (stariji), Berger, Poborsky itd itd, meni još draža njihova generacija.Logovan wrote:Pamtim i ja bolja vremena Češke reprezentacije. Baroš, Nedved, Rosicky (sad veze s vezom nema), Koller, itd. Ovi današnji nisu im ni do peta.EldinFromSa wrote: Ovo su više zelje nego neko realno mišljenje.
Gotivim Češku i pamtim neka njihova bolja vremena sa Nedvedom.
Ovo mi je zapalo za oko: "možda i jači od Turske".Bambino Blu wrote:Da li ce kone ovdje moci ista uraditi ? Moje neko misljenje je
1.Spanija
2.Turska
3.Hrvatska
mada komsinice komu iznenaditi jer na papiru imaju stvarno jak sastav pa mozda i jaci od Turske al' koliko ce to dobro izgledati na terenu vidjet cemo.
zanzakpizdolizije wrote:Ovo mi je zapalo za oko: "možda i jači od Turske".Bambino Blu wrote:Da li ce kone ovdje moci ista uraditi ? Moje neko misljenje je
1.Spanija
2.Turska
3.Hrvatska
Ovakav nonsens (glupost) može izbaciti jedino okorjeli ljubitelj otomanskog carstva i njegovih potomaka.
Mandžukić, Modrić, Rakitić, Brozović, Perišić..... vs Turan (rezerva i propalo barcino pojačanje koji ode nakon samo 6 mjeseci)? Ko su ostali turci da išta znače u evropskom nogometu?
Amigo, fataj se ti nekih drugih sportova jer ti je analiza u najmanju ruku smiješna. U nogometu je sve moguće, pa i da Turska bude ispred španaca i hrvatske, ali to spada u manje vjerovatne ishode. Reći da hrvatska ima "možda i jači sastav od Turske" i pri tome to misliti ozbiljno je stvarno stvar za zamisliti se.