Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
incognito071
#976 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
- luckylaka
#977 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Meksiko mi simpaticna ekipa,Svica isto,Engleze ,Svabe po obicaju.manijak1 wrote:Za ribareluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
i Švicarce
u balansu sa Nijemcima
-
Melbourne_Australia
#978 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ja za Srbiju ne bi navijao kad bi se slagirao sutra..Znaci kad Srbija igra protiv repre Himalaja m ja navijam za Himalaje..
- Jack Be Nimble
#979 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Njima navijem halida i padamo u sevdah zajedno. A englezi i meksikanci samo bulje i pitaju se koji je kurac ovim ukrajincima.luckylaka wrote:Boze sacuvaj,slagirao bi se odmah.Navedi mi dva razloga zasto za njih a ne recimo Meksiko,Engleska..Jack Be Nimble wrote:Pa za Hrvatsku i Srbijuluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- luckylaka
#980 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.incognito071 wrote:Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- turbofolk
#981 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kae: Bolje nam je ići na Dansku nego na Francuze, mada ova Hrvatska i Francusku može poslati kući.Bazinga1234 wrote:Sta kaze?turbofolk wrote:Zipa nam selektora na HRT-u
.....
Eto, ovim riječima
-
Melbourne_Australia
#982 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kako cemo mi na Dansku ili Francusku?turbofolk wrote:Kae: Bolje nam je ići na Dansku nego na Francuze, mada ova Hrvatska i Francusku može poslati kući.Bazinga1234 wrote:Sta kaze?turbofolk wrote:Zipa nam selektora na HRT-u
.....
Eto, ovim riječima
- luckylaka
#983 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Meni isto vazi i za Hrvatsku.Melbourne_Australia wrote:Ja za Srbiju ne bi navijao kad bi se slagirao sutra..Znaci kad Srbija igra protiv repre Himalaja m ja navijam za Himalaje..
-
incognito071
#984 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Obzirom da pises sam mislio.luckylaka wrote:Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.incognito071 wrote:Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
Kaze se sljedeci a ne sledeci...
- pizarro
#985 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
nije argentina imala svoj dan to stoji, ali onda ti golman pokloni gol protivniku i tako te skroz u crno zavije.Tomahawk11 wrote:Jedan od krivaca.pizarro wrote:cabellero i samo caballero je za sve kriv.
Selektor prije svega, ipak on kroji ekipu.
Onda ovi klocevi koji ne znaju gdje gone.
Naravno, i najveća zvijezda, potpuno se uklopio u sve ovo i igra užasno.
da nije bilo ove greske, argentina bi izmjenama mogla postepeno stabilizovati igru i bolje stvarati pritisak.
- turbofolk
#986 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Spavaš li mirno Kaliniću Nikola 
Na stranu šala. Ovo je Dalićeva pobjeda 100%
Koja razlika u kvalitetu ove Hrvatske i one u Brazilu prje 4 godine. A gotovo ista imena. Pravi test za Hrvatsku izgleda da će bit tek Island, odnosno Danska ili Australija. Ovako nabrijanoj Hrvatskoj Francuzi bi sigurno bolje sjeli nego Danci.
Na stranu šala. Ovo je Dalićeva pobjeda 100%
Koja razlika u kvalitetu ove Hrvatske i one u Brazilu prje 4 godine. A gotovo ista imena. Pravi test za Hrvatsku izgleda da će bit tek Island, odnosno Danska ili Australija. Ovako nabrijanoj Hrvatskoj Francuzi bi sigurno bolje sjeli nego Danci.
- manijak1
#987 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Sve zasluge sada trebaju ići Daliću , odličan primjer kako je iskoristio svoju šansu i napravio ime , a tek sada će biti plus pluseva incident sa Kalinićem
.
Da samo kažem i pokušam udaljiti admine od intervencije, lakilučano karikira ekavicu .......
A može se reć i napisati - slijedeći
npr. put revolucije 
Da samo kažem i pokušam udaljiti admine od intervencije, lakilučano karikira ekavicu .......
A može se reć i napisati - slijedeći
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
LSD
#989 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Sa kakvim klocevima jedan Messi mora igrati Mundijal
Aguero, Higuain, Dybala, Messi, svi na terenu, a nigdje šanse na vidiku
Last edited by LSD on 21/06/2018 22:33, edited 1 time in total.
- turbofolk
#990 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Cijelo vrijeme govori u prvom licu množine. Ja mu ne zamjeram. Pa čojk je igro za tu reprezentaciju i nadavo se golova. Pa i Ćiro i dan danas i za nas i za Hrvatsku govori MI. Nije Hrt zatamnjen poslije tekme na telemahu pa gledamMelbourne_Australia wrote:Kako cemo mi na Dansku ili Francusku?![]()
![]()
- manijak1
#991 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Nije ni na Mojoj TV.turbofolk wrote:Cijelo vrijeme govori u prvom licu množine. Ja mu ne zamjeram. Pa čojk je igro za tu reprezentaciju i nadavo se golova. Pa i Ćiro i dan danas i za nas i za Hrvatsku govori MI. Nije Hrt zatamnjen poslije tekme na telemahu pa gledamMelbourne_Australia wrote:Kako cemo mi na Dansku ili Francusku?![]()
![]()
.
- leškarenje
#992 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa sta sad treba ,posto je selektor BIH govoriti VI za Hrvatsku jel

-
Melbourne_Australia
#993 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ma naravno, jednu domovinu imas a posao je posao....Robi je rega momak uvjek bio...turbofolk wrote:Cijelo vrijeme govori u prvom licu množine. Ja mu ne zamjeram. Pa čojk je igro za tu reprezentaciju i nadavo se golova. Pa i Ćiro i dan danas i za nas i za Hrvatsku govori MI. Nije Hrt zatamnjen poslije tekme na telemahu pa gledamMelbourne_Australia wrote:Kako cemo mi na Dansku ili Francusku?![]()
![]()
.
- BarbaDue
#994 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Sve čestitke Hrvatima na zasluženom plasmanu u osmine finala
Također treneru Argentine Jorge Sampaoli sve čestitke za izgled tetovaže, onakve tetovaže izgledaju mnogo frajerski.
Također treneru Argentine Jorge Sampaoli sve čestitke za izgled tetovaže, onakve tetovaže izgledaju mnogo frajerski.
-
bosanska senzacija
#995 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ne postoji ekipa na ovom svjetskom koja se moža smatrati favoritom protiv Hrvatske.
-
Melbourne_Australia
#996 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Znas li ti sta je zajebancija? ili uvjek sve bukvalno shvatas..Lik odmah skontao zajebanciju a ti nisi..To fakat vise govori o tebileškarenje wrote:Pa sta sad treba ,posto je selektor BIH govoriti VI za Hrvatsku jel![]()
- luckylaka
#997 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
danas.[/quote]
Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brate[/quote]
Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.[/quote]
Obzirom da pises sam mislio.
Kaze se sljedeci a ne sledeci...[/quote]
Misliti i srati i nije isto a ti izgleda sto manje mislis pametnioji si.Mozda se u tvom selu i kaze ,,sljedeci" u mom sledeci.Otkaci.
Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brate[/quote]
Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.[/quote]
Obzirom da pises sam mislio.
Kaze se sljedeci a ne sledeci...[/quote]
Misliti i srati i nije isto a ti izgleda sto manje mislis pametnioji si.Mozda se u tvom selu i kaze ,,sljedeci" u mom sledeci.Otkaci.
-
LSD
- leškarenje
#999 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Nista on nije skontao nego ti naveo Ciru ko primjerMelbourne_Australia wrote:Znas li ti sta je zajebancija? ili uvjek sve bukvalno shvatas..Lik odmah skontao zajebanciju a ti nisi..To fakat vise govori o tebileškarenje wrote:Pa sta sad treba ,posto je selektor BIH govoriti VI za Hrvatsku jel![]()
![]()
![]()
-
ja71