Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
- manijak1
#952 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Obzirom da si trebasherbett wrote:Zar i on to napisa?manijak1 wrote:haj priznaj da ti je ovo Anestezija rekaosherbett wrote:Kakav prostakluk u djecjem filmu Messi se vraca kucida napišeš
nije repke mi moje
![]()
I hvala svima na cestitkama![]()
Mi smo jako sretni ja evo glasa nemam
Evo krenuli autima trubit po gradu.. jos sutra neradni dan pa tako sve do utorka.. znaci party u RH ce trajati 4 dana
Nemoj se napit
Haj ti Tomo .....ne kvari zasluženo slavlje.Što kaže gospodin saradnik BHRT-a svaka slijedeća utakmica je najvažnija.
- Jack Be Nimble
#953 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ja sam samo gledao hrvatsku malo protiv brazila i meksika i tu se moglo vidjeti da imaju veoma dobru ekipu. Protiv Nigerije su samo izašli na trening, ali ovo je bio dokaz da mogu komotno do polufinala. Ali naravno treba tu imati i srece.
- animals
#954 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Neko je spomenuo da Modric je mozda najveci nogometas sa ovih prostora svih vremena..
po uspjesima vjerovatno jeste...
po uspjesima vjerovatno jeste...
-
Nadzorna_ploca
#955 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Dzeko prazno mjesto pa ostali
- luckylaka
#956 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam se
Za koga navijati od danas.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#957 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Jedan je Diego...
Čestitke susjedima, vrhunska predstava.
Čestitke susjedima, vrhunska predstava.
- Edin H.
#958 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
commendatore wrote:neka jebo ih otac - zbog njih je poceo rat
- ultima_palabra
#959 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Hrvatima je bolje bilo da su nerijeseno odigrali... ovako ce se nafurati da su vec prvaci svijeta i pusiona
Veceras su odigrali fantasticno.
Veceras su odigrali fantasticno.
- Jack Be Nimble
#960 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa za Hrvatsku i Srbijuluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
-
splinter
#961 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
leškarenje wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
-
puz_u_salati
#962 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Za Švabe, ako prođu..luckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- pirmin
#963 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Vida i Lovren izvadise par zestokih zicera, ko zna sta bi bilo da su oni usli.
A Luka je za mene u Top 10 najboljih Jugoslovena ikad.
- manijak1
#964 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Za ribareluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- animals
#965 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Zanemaren i Rakitic koji je odigrao fenomenalno..
zajedno sa Modricem, vuce ovu Hrvatsku..
zajedno sa Modricem, vuce ovu Hrvatsku..
- luckylaka
#966 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Boze sacuvaj,slagirao bi se odmah.Navedi mi dva razloga zasto za njih a ne recimo Meksiko,Engleska..Jack Be Nimble wrote:Pa za Hrvatsku i Srbijuluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- animals
#967 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ako se gleda po osvojenom, daleko najbolji..pirmin wrote:Vida i Lovren izvadise par zestokih zicera, ko zna sta bi bilo da su oni usli.
- turbofolk
#968 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Island sutra neriješeno i Hrvatska im može pustit u zadnjem kolu i opet bit prva. Evo Dalić upravo kazuje, kako će vjerovatno dat priliku i drugim igračima u zadnjem kolu. Doduše kaže i da neće prepustiti prvo mjesto nikome.
- Billy The Pljuc
#969 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Nije gosha kriv, kriv je onaj sto ga je stavio da brani a frajer haman tri utakmice ima ove sezone/godine. Kakva fula od selektora je ovaj chelo, ja sam fakat mislio da su Sajo i Mesha diletanti al ima i gorih. Dobi ih Hrvatska na misice i trku i mnogo boljem veznom redu, ovaj kepec od trenera je fulio sa postavom samo tako. Zao mi je samo sto nisu iskoristili jos u prvom da im daju makar dva gola, Perisic a i Mandzukic su iz daleko nepovoljnijih situacija davali golove od ovih veceras a i Rebic da je proigrao Perisica u onoj sansi umjesto sto se spetljao i sutirao vjerujem da bi Argentina primila peticu minimum do kraja. Kako god nece mi biti mrsko da gledam Island u iducem krugu i hrvati ce biti prave picke ako iste ne puste, ovakva Argentina je sramota za fudbalski svijet i velika ce biti nepravda ako prodju dalje.
Naravno sutra navijanje za Island a nesto i vjerujem da ce dobiti ono obdaniste iz Nigerije.
Naravno sutra navijanje za Island a nesto i vjerujem da ce dobiti ono obdaniste iz Nigerije.
-
incognito071
#970 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- luckylaka
#971 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Meksiko mi simpaticna ekipa,Svica isto,Engleze ,Svabe po obicaju.manijak1 wrote:Za ribareluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
i Švicarce
u balansu sa Nijemcima
-
Melbourne_Australia
#972 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ja za Srbiju ne bi navijao kad bi se slagirao sutra..Znaci kad Srbija igra protiv repre Himalaja m ja navijam za Himalaje..
- Jack Be Nimble
#973 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Njima navijem halida i padamo u sevdah zajedno. A englezi i meksikanci samo bulje i pitaju se koji je kurac ovim ukrajincima.luckylaka wrote:Boze sacuvaj,slagirao bi se odmah.Navedi mi dva razloga zasto za njih a ne recimo Meksiko,Engleska..Jack Be Nimble wrote:Pa za Hrvatsku i Srbijuluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- luckylaka
#974 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.incognito071 wrote:Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:Ako i Srbija prodje u sledeci krug prestacu pratiti fudbal na balkanu.Necu ti Leo zaboraviti ovo razocarenje a nadao sam seZa koga navijati od danas.
- turbofolk
#975 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kae: Bolje nam je ići na Dansku nego na Francuze, mada ova Hrvatska i Francusku može poslati kući.Bazinga1234 wrote:Sta kaze?turbofolk wrote:Zipa nam selektora na HRT-u
.....
Eto, ovim riječima