Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Rob_Atl

#1051 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Rob_Atl »

A proce šuge na kraju, Island ce sutra X igrati, nema sanse da hrvate dobiju, ovi ce dobit nigeriju i zdravo djaci.
incognito071

#1052 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by incognito071 »

luckylaka wrote: Nisam ni negirao da nisam sa sela u cemu je problem.U tebi ili tvojoj glavi.Vidis bas nas General i ucio kako da u kriticnim situacijama koristimo ekavicu ili ijekavicu.Ali nije tema .Otkaci.Dosadan si.Obicno izbjegavam kontakt sa nepoznanicama na forumu, a tebe nisam primjetio za ovih 5-6 godina.
Puca mi krc sta si ti primjetio a sta nisi.......
Glumis nekog patriotu, fol neka mrznja prema Srbiji i Hrvatskoj a ne znas sastaviti 2 recenice na bosanskoj ijekavici patrioto...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1053 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by mali_milojica »

Rob_Atl wrote:A proce šuge na kraju, Island ce sutra X igrati, nema sanse da hrvate dobiju, ovi ce dobit nigeriju i zdravo djaci.
Hrvati će sutra i navijati za X. Onda mogu izvesti drugu ekipu protiv Islanda, izgubiti i opet ostati prvi u grupi.
leffe

#1054 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by leffe »

Braco je Ferguson za ovog Sampaolija. Hrvati mogu do kraja na ovom prvenstvu. Respect!
smijesni_ste

#1055 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by smijesni_ste »

Mogla bi se Hrvatskoj sreća okrenuti u njihovu korist u sljedećim fazama, realno imali su nesretnih poraza i ispadanja u posljednjih 10 godina :shock:
luckylaka

#1056 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by luckylaka »

incognito071 wrote:
luckylaka wrote: Nisam ni negirao da nisam sa sela u cemu je problem.U tebi ili tvojoj glavi.Vidis bas nas General i ucio kako da u kriticnim situacijama koristimo ekavicu ili ijekavicu.Ali nije tema .Otkaci.Dosadan si.Obicno izbjegavam kontakt sa nepoznanicama na forumu, a tebe nisam primjetio za ovih 5-6 godina.
Puca mi krc sta si ti primjetio a sta nisi.......
Glumis nekog patriotu, fol neka mrznja prema Srbiji i Hrvatskoj a ne znas sastaviti 2 recenice na bosanskoj ijekavici patrioto...
Ja dosadna tipa ,sa takvima pricam ekavicu,sa svojima ijekavicu.Aj zdrao
Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Dalic me iznenadio postavljenim taktikama u ove dvije utakmice a dobrano sam sumnjao u njega.
luckylaka

#1057 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by luckylaka »

leffe wrote:Braco je Ferguson za ovog Sampaolija. Hrvati mogu do kraja na ovom prvenstvu. Respect!
Ko bi im mogli biti eventualni protivnici da idu do kraja.Mogu li na srbe ikako.
p206

#1058 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by p206 »

leffe wrote:Braco je Ferguson za ovog Sampaolija. Hrvati mogu do kraja na ovom prvenstvu. Respect!
dobri jesu, ali do kraja... još nisu imali pravi test, jer ova Argentina nije pravi test
nemaju zadnjeg veznog, nemaju lijevog beka Strinić je smiješan igrač

u 1/4 finala ih vjerovatno čekaju Portugal ili Španija
Logovan

#1059 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Logovan »

Kakav debakl Argentine. :shock: Ne vjerujem. Možda im ovo bude prekretnica da stvari u reprezentaciji krenu na bolje, mislim logično je za tako nešto. Ako se ovako nastavi, nigdje ih neće biti. I ono malo kvalitete u ekipi će ispariti, nestati, ostat će krampe, a onda će ih redovno mlatiti manje reprezentacije. SP će vidjeti samo u snovima. :oops:

Prvo su pogriješili sa trenerom. Ja ne vjerujem kako onaj čovjek onako užasno vodi ekipu. Odabir igrača, taktika, itd, sve mu je na niskim granama. Kako je dospio do reprezentacije, meni nikako nije jasno. Problem je i u oslanjanju na Messija. Daj Messiju loptu pa neka on uradi nešto, mi ne možemo. :oops: Neće Leo vidjeti titule SP-a nikada sa ovakvim vođenjem reprezentacije. Ekipa puna anonimusa, za neke moram otići na google da provjerim gdje igraju i u kakvoj su formi. :lol: Rezultat je pokazao pravu sliku reprezentacije Argentine. Naravno, ne umanjujem pobjedu Hrvatske.

Hrvati su odigrali pravo dobro. Bolja su reprezentacija. Bolji igrači, više kvalitete na terenu. Modrić, Rakitić, Mandžukić, itd. :thumbup: Svaka im čast. Onaj Modrić... :thumbup: :thumbup: Pa onaj igrač definitivno spada u grupu igrača za koje je šteta što nikada neće osvojiti zlatnu loptu.
mali_milojica

#1060 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by mali_milojica »

Valjda Hrvati izdrže, mada nas povijest ući da oni koji na početku igraju dobro ispusu još u 1/8 ili najdalje u 1/4 finalima.
luckylaka

#1061 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by luckylaka »

Logovan wrote:Kakav debakl Argentine. :shock: Ne vjerujem. Možda im ovo bude prekretnica da stvari u reprezentaciji krenu na bolje, mislim logično je za tako nešto. Ako se ovako nastavi, nigdje ih neće biti. I ono malo kvalitete u ekipi će ispariti, nestati, ostat će krampe, a onda će ih redovno mlatiti manje reprezentacije. SP će vidjeti samo u snovima. :oops:

Prvo su pogriješili sa trenerom. Ja ne vjerujem kako onaj čovjek onako užasno vodi ekipu. Odabir igrača, taktika, itd, sve mu je na niskim granama. Kako je dospio do reprezentacije, meni nikako nije jasno. Problem je i u oslanjanju na Messija. Daj Messiju loptu pa neka on uradi nešto, mi ne možemo. :oops: Neće Leo vidjeti titule SP-a nikada sa ovakvim vođenjem reprezentacije. Ekipa puna anonimusa, za neke moram otići na google da provjerim gdje igraju i u kakvoj su formi. :lol: Rezultat je pokazao pravu sliku reprezentacije Argentine. Naravno, ne umanjujem pobjedu Hrvatske.

Hrvati su odigrali pravo dobro. Bolja su reprezentacija. Bolji igrači, više kvalitete na terenu. Modrić, Rakitić, Mandžukić, itd. :thumbup: Svaka im čast. Onaj Modrić... :thumbup: :thumbup: Pa onaj igrač definitivno spada u grupu igrača za koje je šteta što nikada neće osvojiti zlatnu loptu.
Pa ne bi se moglo reci da imaju bolje igrace i kvalitetnije igrace.Modric,Raketic,Mandzo vs Mesii,De Maria,Dybala,Higuan..ali realno Dalic je izmislio fudbal i taktiku za argentinskog rekreativca Sampaoli-a.Staviti na gol golmana sa skoro 40 god.(jedan je Buffon) koji u ekipi ne brani nikako je ludost.
animus

#1062 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by animus »

mali_milojica wrote:Valjda Hrvati izdrže, mada nas povijest ući da oni koji na početku igraju dobro ispusu još u 1/8 ili najdalje u 1/4 finalima.
Tacno tako. Oni koji lose krenu obicno dodju daleko. To je ko neko pravilo postalo.
Logovan

#1063 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Logovan »

luckylaka wrote: Pa ne bi se moglo reci da imaju bolje igrace i kvalitetnije igrace.Modric,Raketic,Mandzo vs Mesii,De Maria,Dybala,Higuan..ali realno Dalic je izmislio fudbal i taktiku za argentinskog rekreativca Sampaoli-a.Staviti na gol golmana sa skoro 40 god.(jedan je Buffon) koji u ekipi ne brani nikako je ludost.
Otpiši Higuaina, on je samo raspala zvijezda. Nije to samo Modrić, Rakitić, Mandžukić, ima ih još i kada sve sabereš više kvalitete kod Hrvata.

To sa golmanom je vrhunac budalaština.
fakat

#1064 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by fakat »

mali_milojica wrote:Valjda Hrvati izdrže, mada nas povijest ući da oni koji na početku igraju dobro ispusu još u 1/8 ili najdalje u 1/4 finalima.
Da, tesko je odigrati toliko jakih utakmica furiozno. Barem do sada je to cesto bio slucaj.

Mozda se cak i ovi gaucosi hinjski nekako provuku iz grupe i tek kasnije razigraju? Ne bi bilo prvi put.
p206

#1065 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by p206 »

Argentini u 2 utakmice igralo 18 igrača
protiv Islanda izvede 2 zadnja vezna i 4 u odbrani, a protiv Hrvatske jednog zadnjeg veznog i 3 u odbrani :-)

prije ove utakmice
Willy Caballero 36 god. 5 nastupa :lol:
Nicolás Tagliafico 26 god 6 nastupa
Marcos Acuña 26 g -11
Maximiliano Meza 26 g. -4 nastupa
Eduardo Salvio 27 g. - 11
Enzo Pérez 32 g. 24 nastupa

smiješno
dobro su prošli
Last edited by p206 on 22/06/2018 00:19, edited 2 times in total.
sheilak

#1066 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by sheilak »

animals wrote:
pirmin wrote:Vida i Lovren izvadise par zestokih zicera, ko zna sta bi bilo da su oni usli.

A Luka je za mene u Top 10 najboljih Jugoslovena ikad.
Ako se gleda po osvojenom, daleko najbolji..
Ne znam koliko rakitic ima trofeja mislim da ima vise nego luka naravno lige prvaka su da kazemo vrijednije od ostalih trofeja al po broju mislim da su tu negdje (r)
klosar pravi

#1067 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by klosar pravi »

sta reci
USAblues

#1068 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by USAblues »

Naklon Vatreni....Dalic :thumbup: :thumbup:
Last edited by USAblues on 22/06/2018 01:20, edited 1 time in total.
bersK

#1069 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by bersK »

E, bajo moj, da je igro Messi druga bi se pjesma pjevala. Ja kati kaem.
MensurM

#1070 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by MensurM »

Luka Modrić - najveći nogometaš ikad rođen na ovim prostorima

:thumbup:
mali_milojica

#1071 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by mali_milojica »

sheilak wrote:
animals wrote:
pirmin wrote:Vida i Lovren izvadise par zestokih zicera, ko zna sta bi bilo da su oni usli.

A Luka je za mene u Top 10 najboljih Jugoslovena ikad.
Ako se gleda po osvojenom, daleko najbolji..
Ne znam koliko rakitic ima trofeja mislim da ima vise nego luka naravno lige prvaka su da kazemo vrijednije od ostalih trofeja al po broju mislim da su tu negdje (r)
Mustafi ima titulu Svjetskog Prvaka :oops: :D
Last edited by mali_milojica on 22/06/2018 00:56, edited 1 time in total.
Edin H.

#1072 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Edin H. »

Image
Mustang1

#1073 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by Mustang1 »

Bas me zanima da je Maradona bio na terenu dok ih Hrvatska razbija, da li bio dobio crveni zbog udaranja ali postenog ne onog pickastog :D
ljevoruki

#1074 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by ljevoruki »

mali_milojica wrote: Mustafi ima titulu Svjetskog Prvaka :oops: :D
I Vrsajevic je dao gol na SP :oops:
golman

#1075 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija

Post by golman »

Zašto nije igrao Di Maria :?

Hrvati :thumbup:

međutim nek se ne otisnu u visine zbog ovoga,nisu gaučosi sa ovakvim timom mjerilo kvaliteta
Locked