Na prvi pogled grupa nije prejaka. No,Grcka,Kolumbija,Japan imaju svojih kvaliteta. Bice zestoko. Moji favoriti su Grci ( zavrsavaju prvi sa gol razlikom 2:0
Grupa C
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Objektivni navijac
#1 Grupa C
Misljenja,komentari,prognoze ,rezultati i slicno.
Na prvi pogled grupa nije prejaka. No,Grcka,Kolumbija,Japan imaju svojih kvaliteta. Bice zestoko. Moji favoriti su Grci ( zavrsavaju prvi sa gol razlikom 2:0
) i Kolumbija.
- limeni
#2 Re: Grupa C
Kolumbija je ovdje najbolja ekipa i bez falcaoa imaju guarina, martineza i jos nekoliko igracina, uz to igraju na svom kontinentu i mislim da su prvi favorit grupe.
Japanci su napredovali zadnjih godina ali nisu jos ekipa iz vrha svijeta iako imaju kagawu, hondu, okazakija i jos nekoliko igraca u evropi ali mislim da ce oni proci uz dosta srece.
Grcima fali kvalitet u ofanzivi ali nece zavrsiti zadnji u grupi
Ivory Coast je takodjer dobra ekipa, mnogo zavisi od najboljh africkih igraca didiera drogbe i yaye tourea. ako toure ne bude igrao oni su 30 % slabija ekipa, i mislim da ce ih na kraju grci iznenadit tako da japan prolazi.
Colombia- Greece 1-0
Ivory Coast- Japan 2-2
Colombia- Ivory Coast 1-1
Japan- Greece 1-0
Greece- Ivory Coast 1-0
Colombia- Japan 2-0
Colombia 7
Japan 4
Greece 3
Ivory Coast 2
Japanci su napredovali zadnjih godina ali nisu jos ekipa iz vrha svijeta iako imaju kagawu, hondu, okazakija i jos nekoliko igraca u evropi ali mislim da ce oni proci uz dosta srece.
Grcima fali kvalitet u ofanzivi ali nece zavrsiti zadnji u grupi
Ivory Coast je takodjer dobra ekipa, mnogo zavisi od najboljh africkih igraca didiera drogbe i yaye tourea. ako toure ne bude igrao oni su 30 % slabija ekipa, i mislim da ce ih na kraju grci iznenadit tako da japan prolazi.
Colombia- Greece 1-0
Ivory Coast- Japan 2-2
Japan- Greece 1-0
Greece- Ivory Coast 1-0
Colombia- Japan 2-0
Colombia 7
Japan 4
Greece 3
Ivory Coast 2
-
Djuro11
#3 Re: Grupa C
Grci imaju iskustva, ipak nije to ista Grcka iz 1994 kad su prvi put u historiji otisli na Svjetsko.To je ekipa koja u zadnjih 20 godina redovno ide na veca prvenstva, a prije 10 su bili prvaci Europe
Realno.Grupa ima 2 favorita:Kolumbiju i Obalu Slonovace.Slonovi nikad nisu izasli iz grupne faze.Imali su 3-4 pokusaja dosad.Grci igraju onako, zna se.Monotono, a prvi put imaju i boljeg napadaca od Gekasa.Mitroglu
Japanci imaju Hondu, Kagawu.Mislim.Daleko od tog da je to isti Japan od prije 15 godina.Znatno su ojacali od tad
Bit ce svasta ovdje
Realno.Grupa ima 2 favorita:Kolumbiju i Obalu Slonovace.Slonovi nikad nisu izasli iz grupne faze.Imali su 3-4 pokusaja dosad.Grci igraju onako, zna se.Monotono, a prvi put imaju i boljeg napadaca od Gekasa.Mitroglu
Japanci imaju Hondu, Kagawu.Mislim.Daleko od tog da je to isti Japan od prije 15 godina.Znatno su ojacali od tad
Bit ce svasta ovdje
-
putokaz1
#6 Re: Grupa C
SLAŽEM SEStargate Punk wrote:Kolumbija i Obala Slonovače.
-
Objektivni navijac
#7 Re: Grupa C
Ko ne voli Grcku,dosao je na svoje
Sve moguca sreca koja ih je pratila kroz kvalifikacije i proslim takmicenjima je dosla na naplatu
Kolumbija,u pohodu ,grupa je njihova a dalje budemo vidjeli
-
Objektivni navijac
#8 Re: Grupa C
Japanci su poceli dobro. Honda je zapoceo,no nije se nastavilo. Slonovi se vratili i ukljucili u borbu za prolazak. Aj tink,gejm iz open
-
putokaz1
#9 Re: Grupa C
Nakon što sam vidio Japan mijenjam mišljenja sad Japan i Obala Slonovačeputokaz1 wrote:SLAŽEM SEStargate Punk wrote:Kolumbija i Obala Slonovače.
- Saian
#10 Re: Grupa C
pola covjek, pola zvijer ime mu je Didier

- limeni
#11 Re: Grupa C
znaci fulio sam malo grke..svaka im cast, oni su zaista organizovana ekipa!limeni wrote:Kolumbija je ovdje najbolja ekipa i bez falcaoa imaju guarina, martineza i jos nekoliko igracina, uz to igraju na svom kontinentu i mislim da su prvi favorit grupe.
Grcima fali kvalitet u ofanzivi ali nece zavrsiti zadnji u grupi![]()
Colombia- Greece 1-0
Ivory Coast- Japan 2-2
Japan- Greece 1-0
Greece- Ivory Coast 1-0
Colombia- Japan 2-0
Colombia 7
Japan 4
Greece 3
Ivory Coast 2
-
putokaz1