Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma yebo ofsajd i gol, to je nebitno jer su kockasti mnogo ozbiljniji kao ekipa, a i igraci su im bolji individualno od irskih...nego, kako su uopšte ovi irci došli na EP ma oni ne mogu sastaviti 3 pasa kako treba...e ovako smo i mi skoro protiv Mexica nema tu kvalitete u sredini da se napravi kakva prilika.
Kad su Irci losi, onda moramo biti svjesni koliko mi imamo precijenjenu reprez.
Nas su rasuli
Rasturaju li se rasturaju ove reprezentacije sto su nas nadigrali.
Kako mi je nekad tesko pratit ovu nasu prokletu reprezentaciju. Ono hoces da pokazes da si uz njih bez obzira da li pobjede ili izgube, ali jednostavno ima previse primjera kao ova dominacija Hrvata nad Ircima ili neki dan Turska u Portugalu sto te razljute. Kako ce ikad poceti bolje igrati ako se ne pocnu zesce kritikovat?
Ako ne odemo u Brazil sa onakvom grupom, neka se sramote sve i jedan.
Penal ko kuca nije sviran za irce. Tacno se vidi da je Trapatoni postavio igru na osnovu one utakmice sa nama. Konto frajer da ce se i hrvati zajebavat.
Bas ne volim hrvatsku reprezentaciju i uvijek sam mislio da se poslije one bronze u Francuskoj provlace na velika takmicenja i u prvih 10. Veceras su me razuvjerili. Bravo susjedi. Ovo je fudbal i borba za svaki milimetar terena.
Pa nasi nikad nisu igrali ovako kao komsije...ovi ginu na terenu, nasi se samo vuku, a o Susicu da ne pricam... anti-talenat.
A sto se tice igrackog kadra, nismo nimalo losiji od Hrvata, o Irskoj da ne pricam....
Samo jebiga, treba igrati za reprezentaciju i ginuti.... i ne treba fuliti taktiku svaku jebenu utakmicu...
Nisu Irci mjerilo kvaliteta HR repke. Vidjecemo kako se proci protiv Italije i Spanije.
Imaju oni rupa u timu ali im se mora priznati da su jako borbeni.
Bolji su od nas u svakom slucaju jer imaju bolji vezni red, ostalo je bare-bare ako izuzmes Dzeku i Modrica.
hary wrote:Bas ne volim hrvatsku reprezentaciju i uvijek sam mislio da se poslije one bronze u Francuskoj provlace na velika takmicenja i u prvih 10. Veceras su me razuvjerili. Bravo susjedi. Ovo je fudbal i borba za svaki milimetar terena.
Yahel wrote:Pa nasi nikad nisu igrali ovako kao komsije...ovi ginu na terenu, nasi se samo vuku, a o Susicu da ne pricam... anti-talenat.
A sto se tice igrackog kadra, nismo nimalo losiji od Hrvata, o Irskoj da ne pricam....
Samo jebiga, treba igrati za reprezentaciju i ginuti.... i ne treba fuliti taktiku svaku jebenu utakmicu...
hary wrote:Bas ne volim hrvatsku reprezentaciju i uvijek sam mislio da se poslije one bronze u Francuskoj provlace na velika takmicenja i u prvih 10. Veceras su me razuvjerili. Bravo susjedi. Ovo je fudbal i borba za svaki milimetar terena.
Opet poredite prijateljske utakmice i utakmice na EP ne znam vise sto se obazirem na takve postove... ove iste Irce smo mi razbili u prvom poluvremenu te prijateljske, pa je vecina pisala kako su Irci smijesna reprezentacija, kako su preslabi za nas, a u drugom poluvremenu su nas razvalili uz neke izmjene i nedostatak snage kod nasih igraca... igra i Hrvatska veceras lijepo, ali prvi gol zabiju glavom s 14 metara, drugi iz jedne cudne situacije i treci opet uz gresku Givena (i uz veliku srecu) ... to je jedina razlika izmedju nas i tih malo vecih reprezentacija, oni kad igraju dobro daju golove na srecu, a mi kad igramo dobro najvise sto uradimo je da pogodimo precku ili stativu... a Irci su trebali dobiti penal
I da smo se plasirali bili bi smo zesca sprdancija na ovom prvenstvu. Tako da mozda i nije lose sto nas je Portugal postedio 2 puta blamaze i ponizenja.
Hrvati pokazuju kako se igra, mada sumnjam da ce da se plasiraju, al poslije ove utakmice veceras od srca im zelim ako nista Italijane da izbace.
KPNCTNJAH wrote:Opet poredite prijateljske utakmice i utakmice na EP ne znam vise sto se obazirem na takve postove... ove iste Irce smo mi razbili u prvom poluvremenu te prijateljske, pa je vecina pisala kako su Irci smijesna reprezentacija, kako su preslabi za nas, a u drugom poluvremenu su nas razvalili uz neke izmjene i nedostatak snage kod nasih igraca... igra i Hrvatska veceras lijepo, ali prvi gol zabiju glavom s 14 metara, drugi iz jedne cudne situacije i treci opet uz gresku Givena (i uz veliku srecu) ... to je jedina razlika izmedju nas i tih malo vecih reprezentacija, oni kad igraju dobro daju golove na srecu, a mi kad igramo dobro najvise sto uradimo je da pogodimo precku ili stativu... a Irci su trebali dobiti penal
upravo, odmah pocinje pljuvanje po nama. nema nama kuveta
KPNCTNJAH wrote:Opet poredite prijateljske utakmice i utakmice na EP ne znam vise sto se obazirem na takve postove... ove iste Irce smo mi razbili u prvom poluvremenu te prijateljske, pa je vecina pisala kako su Irci smijesna reprezentacija, kako su preslabi za nas, a u drugom poluvremenu su nas razvalili uz neke izmjene i nedostatak snage kod nasih igraca... igra i Hrvatska veceras lijepo, ali prvi gol zabiju glavom s 14 metara, drugi iz jedne cudne situacije i treci opet uz gresku Givena (i uz veliku srecu) ... to je jedina razlika izmedju nas i tih malo vecih reprezentacija, oni kad igraju dobro daju golove na srecu, a mi kad igramo dobro najvise sto uradimo je da pogodimo precku ili stativu... a Irci su trebali dobiti penal
Ja bi volio da si ti u pravu i da mi zaista igramo tako dobro ko sto mislis. Al bojim se da si u opasnoj zabludi.
Baš tsako........ovo su smiješne priče o tome kako se Hrvati bore, pa ko se to ne bi borio na evropskkom prvenstvu.......nisu loše igrali Hrvati, Modrić je zaista klasa, ali objektivno su imali sudijsku pomoć, a i imali su zaista i sreće....koju su doduše isprovocirali, ali opet....bez nje ne možeš ništa
pirmin wrote:
Upravo to!
Sretno izgubismo 1:0 od ovako mrtvih Iraca. Nisu ove manifestacije za nas, daleko smo mi od
ovog nivoa, dzaba je.
Kako smo daleko kada vazda gubimo od ekipa koji imaju petoroduplo manju vrijednost od nasih igraca? Po talentu imamo nivo, ono sto nemamo je trenera i igrace koji daju od sebe za reprezentaciju onoliko kolko daju za klubove sa kojima postanu vrijedni po 5-10-20 miliona Eura na trzistu.