GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko je vaš favorit u grupi C?

Hrvatska
73
24%
Irska
22
7%
Italija
81
27%
Španija
127
42%

Total votes: 303

M10A4EVER

#451 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by M10A4EVER »

art vandeley wrote:
M10A4EVER wrote:
FrankSlade wrote:Bogami nisu losi Hrvati
Naravno da nisu, irci su losi! :lol:
Kad su Irci losi, onda moramo biti svjesni koliko mi imamo precijenjenu reprez.
Nas su rasuli :(
O nama je sve receno, jos davno...
"Uzivajmo" u jednoj losoj ekipi, a da to nismo za promjenu mi... ;-)
victom

#452 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by victom »

irci stavili 5000 eura na kladionici protiv sebe. provjerena dojava
LSD

#453 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by LSD »

Ma yebo ofsajd i gol, to je nebitno jer su kockasti mnogo ozbiljniji kao ekipa, a i igraci su im bolji individualno od irskih...nego, kako su uopšte ovi irci došli na EP :? :shock: ma oni ne mogu sastaviti 3 pasa kako treba...e ovako smo i mi skoro protiv Mexica :sad: nema tu kvalitete u sredini da se napravi kakva prilika.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#454 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by odesveuhonduras »

penal ko neboder
palermo

#455 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by palermo »

Dobri Hrvati......ali ih bogami sudija lijepo počasti....gol, plus nedosuđen penal za Irsku
Koshpa

#456 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Koshpa »

kako su Irci osteceni ccc :x
cikaBosanac

#457 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by cikaBosanac »

Kakvi su ovo judo potezi iraca :D
Zgec Lezda

#458 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Zgec Lezda »

art vandeley wrote:
M10A4EVER wrote:
Rasturaju li se rasturaju ove reprezentacije sto su nas nadigrali. :x

Kako mi je nekad tesko pratit ovu nasu prokletu reprezentaciju. Ono hoces da pokazes da si uz njih bez obzira da li pobjede ili izgube, ali jednostavno ima previse primjera kao ova dominacija Hrvata nad Ircima ili neki dan Turska u Portugalu sto te razljute. Kako ce ikad poceti bolje igrati ako se ne pocnu zesce kritikovat?

Ako ne odemo u Brazil sa onakvom grupom, neka se sramote sve i jedan.
cindrlimindrli

#459 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by cindrlimindrli »

Penal ko kuca nije sviran za irce. Tacno se vidi da je Trapatoni postavio igru na osnovu one utakmice sa nama. Konto frajer da ce se i hrvati zajebavat.
pirmin

#460 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by pirmin »

art vandeley wrote:
M10A4EVER wrote:
Upravo to!
Sretno izgubismo 1:0 od ovako mrtvih Iraca. Nisu ove manifestacije za nas, daleko smo mi od
ovog nivoa, dzaba je.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#461 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Velkoski »

Bolje je sudjenje u PLBiH nego na ovom EURU. :-)
hary

#462 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by hary »

Bas ne volim hrvatsku reprezentaciju i uvijek sam mislio da se poslije one bronze u Francuskoj provlace na velika takmicenja i u prvih 10. Veceras su me razuvjerili. Bravo susjedi. Ovo je fudbal i borba za svaki milimetar terena.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#463 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by I am Happy »

Pa nasi nikad nisu igrali ovako kao komsije...ovi ginu na terenu, nasi se samo vuku, a o Susicu da ne pricam... anti-talenat.
A sto se tice igrackog kadra, nismo nimalo losiji od Hrvata, o Irskoj da ne pricam....
Samo jebiga, treba igrati za reprezentaciju i ginuti.... i ne treba fuliti taktiku svaku jebenu utakmicu...
pirmin

#464 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by pirmin »

Kako nas nosaju kompleksi kad vidimo susjede kako kidaju protivnika. :mrgreen:

:bih:
ljevoruki

#465 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by ljevoruki »

Nisu Irci mjerilo kvaliteta HR repke. Vidjecemo kako se proci protiv Italije i Spanije.
Imaju oni rupa u timu ali im se mora priznati da su jako borbeni.
Bolji su od nas u svakom slucaju jer imaju bolji vezni red, ostalo je bare-bare ako izuzmes Dzeku i Modrica.
cikaBosanac

#466 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by cikaBosanac »

hary wrote:Bas ne volim hrvatsku reprezentaciju i uvijek sam mislio da se poslije one bronze u Francuskoj provlace na velika takmicenja i u prvih 10. Veceras su me razuvjerili. Bravo susjedi. Ovo je fudbal i borba za svaki milimetar terena.
Stvarno se bore, svaka im cast!
Jokericious

#467 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Jokericious »

Yahel wrote:Pa nasi nikad nisu igrali ovako kao komsije...ovi ginu na terenu, nasi se samo vuku, a o Susicu da ne pricam... anti-talenat.
A sto se tice igrackog kadra, nismo nimalo losiji od Hrvata, o Irskoj da ne pricam....
Samo jebiga, treba igrati za reprezentaciju i ginuti.... i ne treba fuliti taktiku svaku jebenu utakmicu...
Sve apsolutno tacno! :thumbup:
cikaBosanac

#468 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by cikaBosanac »

cikaBosanac wrote:
hary wrote:Bas ne volim hrvatsku reprezentaciju i uvijek sam mislio da se poslije one bronze u Francuskoj provlace na velika takmicenja i u prvih 10. Veceras su me razuvjerili. Bravo susjedi. Ovo je fudbal i borba za svaki milimetar terena.
Stvarno se bore, svaka im cast!
KPNCTNJAH

#469 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by KPNCTNJAH »

Opet poredite prijateljske utakmice i utakmice na EP :-) ne znam vise sto se obazirem na takve postove... ove iste Irce smo mi razbili u prvom poluvremenu te prijateljske, pa je vecina pisala kako su Irci smijesna reprezentacija, kako su preslabi za nas, a u drugom poluvremenu su nas razvalili uz neke izmjene i nedostatak snage kod nasih igraca... igra i Hrvatska veceras lijepo, ali prvi gol zabiju glavom s 14 metara, drugi iz jedne cudne situacije i treci opet uz gresku Givena (i uz veliku srecu) ... to je jedina razlika izmedju nas i tih malo vecih reprezentacija, oni kad igraju dobro daju golove na srecu, a mi kad igramo dobro najvise sto uradimo je da pogodimo precku ili stativu... a Irci su trebali dobiti penal ;-)
addem

#470 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by addem »

I da smo se plasirali bili bi smo zesca sprdancija na ovom prvenstvu. Tako da mozda i nije lose sto nas je Portugal postedio 2 puta blamaze i ponizenja.
Hrvati pokazuju kako se igra, mada sumnjam da ce da se plasiraju, al poslije ove utakmice veceras od srca im zelim ako nista Italijane da izbace.
bachje

#471 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by bachje »

KPNCTNJAH wrote:Opet poredite prijateljske utakmice i utakmice na EP :-) ne znam vise sto se obazirem na takve postove... ove iste Irce smo mi razbili u prvom poluvremenu te prijateljske, pa je vecina pisala kako su Irci smijesna reprezentacija, kako su preslabi za nas, a u drugom poluvremenu su nas razvalili uz neke izmjene i nedostatak snage kod nasih igraca... igra i Hrvatska veceras lijepo, ali prvi gol zabiju glavom s 14 metara, drugi iz jedne cudne situacije i treci opet uz gresku Givena (i uz veliku srecu) ... to je jedina razlika izmedju nas i tih malo vecih reprezentacija, oni kad igraju dobro daju golove na srecu, a mi kad igramo dobro najvise sto uradimo je da pogodimo precku ili stativu... a Irci su trebali dobiti penal ;-)
upravo, odmah pocinje pljuvanje po nama. nema nama kuveta
cindrlimindrli

#472 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by cindrlimindrli »

pirmin wrote:Kako nas nosaju kompleksi kad vidimo susjede kako kidaju protivnika. :mrgreen:

:bih:
Mozda tebe nosaju, meni se iskreno zivo 'ebe za njihov nastup.
addem

#473 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by addem »

KPNCTNJAH wrote:Opet poredite prijateljske utakmice i utakmice na EP :-) ne znam vise sto se obazirem na takve postove... ove iste Irce smo mi razbili u prvom poluvremenu te prijateljske, pa je vecina pisala kako su Irci smijesna reprezentacija, kako su preslabi za nas, a u drugom poluvremenu su nas razvalili uz neke izmjene i nedostatak snage kod nasih igraca... igra i Hrvatska veceras lijepo, ali prvi gol zabiju glavom s 14 metara, drugi iz jedne cudne situacije i treci opet uz gresku Givena (i uz veliku srecu) ... to je jedina razlika izmedju nas i tih malo vecih reprezentacija, oni kad igraju dobro daju golove na srecu, a mi kad igramo dobro najvise sto uradimo je da pogodimo precku ili stativu... a Irci su trebali dobiti penal ;-)
Ja bi volio da si ti u pravu i da mi zaista igramo tako dobro ko sto mislis. Al bojim se da si u opasnoj zabludi.
palermo

#474 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by palermo »

Baš tsako........ovo su smiješne priče o tome kako se Hrvati bore, pa ko se to ne bi borio na evropskkom prvenstvu.......nisu loše igrali Hrvati, Modrić je zaista klasa, ali objektivno su imali sudijsku pomoć, a i imali su zaista i sreće....koju su doduše isprovocirali, ali opet....bez nje ne možeš ništa
Zgec Lezda

#475 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Zgec Lezda »

pirmin wrote: Upravo to!
Sretno izgubismo 1:0 od ovako mrtvih Iraca. Nisu ove manifestacije za nas, daleko smo mi od
ovog nivoa, dzaba je.
Kako smo daleko kada vazda gubimo od ekipa koji imaju petoroduplo manju vrijednost od nasih igraca? Po talentu imamo nivo, ono sto nemamo je trenera i igrace koji daju od sebe za reprezentaciju onoliko kolko daju za klubove sa kojima postanu vrijedni po 5-10-20 miliona Eura na trzistu.
Locked