GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1426 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ako je istina da se sreća i nesreća izravnaju u toku jednog takmičenja, Hrvatska će sutra izgubiti bar 5:0 
- vaučer
#1427 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nisam primjetio da ih je nešto naročito slużila sreća dosad.ultima_palabra wrote:Ako je istina da se sreća i nesreća izravnaju u toku jednog takmičenja, Hrvatska će sutra izgubiti bar 5:0
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1428 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
A oni golovi protiv Iraca ?vaučer wrote: Nisam primjetio da ih je nešto naročito slużila sreća dosad.
ipak, nadam se da zabari ispadaju
- cyprus
#1429 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ponovo, nisam neki prognozer
, ali mislim da Hrvati sutra glat ispadaju...
- ultima_palabra
#1430 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa nije, samo što su zabili iz svake polušanse koju su imalivaučer wrote:Nisam primjetio da ih je nešto naročito slużila sreća dosad.ultima_palabra wrote:Ako je istina da se sreća i nesreća izravnaju u toku jednog takmičenja, Hrvatska će sutra izgubiti bar 5:0
- KPNCTNJAH
#1431 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Golovi protiv Irske, prvo poluvrijeme protiv Italije, kao i oni ofsajdi u drugom... sutra se mogu provuci jedino ako prije tekme odu do Medjugorja da se tuspase...vaučer wrote:Nisam primjetio da ih je nešto naročito slużila sreća dosad.ultima_palabra wrote:Ako je istina da se sreća i nesreća izravnaju u toku jednog takmičenja, Hrvatska će sutra izgubiti bar 5:0
- Edinho2011
#1432 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Osima kraljapirmin wrote:Izgleda da je urodila kritika velikog majstora onomad:horion_bosona wrote:trka i zalaganje je najuočljivija promjena u pristupu i samoj igri Hrvatske u odnosu na kvalifikacije
zna li neko dobru stranicu sa detaljnom statistikom za ovaj Euro?Bilić ponosan na Vatrene: Nijemci i Talijani ne mogu vjerovati koliko Hrvati trče!
Miljenko Rak odradio je odličan posao. Premda se moglo čuti komentare da pretjeruje s dva treninga gotovo svakodnevno, pogreške nije bilo. Fizički je Hrvatska moćna, pripreme su pogođene!
Igrače je rasporedio u paralelne programe, one s težom klupskom sezonom i umornijim nogama podvrgnuo je procesu revitalizacije, ostale daleko više opteretio. Tako se radilo u Rovinju, da bi sredinom ciklusa u Bad Tatzmannsdorfu kazao:
- Svi su iznivelirani. Sad ćemo finiširati da budu i svježi i puni energije.
Utakmica s Irskom i Italijom zorno s demonstrirale, Rak je velemajstor svog zanata. Slaven Bilić je rezolutan:
- Nijemci i Talijani nam se dive, nitko nije tjelesno spremniji od nas. Igrači to znaju, a ja ću im u pripremi utakmice sa Španjolskom taj podatak dodatno potencirati. Radi se o jako bitnoj činjenici i s psihološkog aspekta, u čemu smo sada također jaki, premda smo kao nacija inače nestabilni.
Dečki pucaju od snage, dakako da se nakon utakmice osjeća umor, no četiri su dana dostatna za revitalizaciju:
- Imam osjećaj da bih mogao trčati dvije utakmice - istaknuo je Pranjić.
bilo bi interesantno uporediti "kilometraže" ekipa, koliko se bitnim pokazuje taj faktor, odnosno da li je u dosadašnjem dijelu prvenstva bio presudan? sinoć su anemični Poljaci pali nakon prvih 15-20 min napada, Nijemci su u tom segmentu superiorni... ali pored podataka za Hrvatsku najviše me zanima Španija, jer čini mi se da kod njih brza razmjena pasova na manjem prostoru, u dobroj mjeri smanji potrebu za atomskom trkom...
http://www.youtube.com/watch?v=69GRP9ZF ... re=related
Ehh da hoce isti majstor bukvicu ocitati nasim mimozama pa da i mi jednom odigramo
90+ umjesto 55 minuta.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1433 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
pod punom odgovornošću tvrdim da će hrvati sutra lagano zijaniti. Nema to veze sa srećom već sa kvalitetom, Španci su jednostavno prejaki za njih.
- BHF_Manijak
#1434 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nece vjerovati, ali sutra bih volio da komsije izbace mrske Spance!!!
Fakat!
Ali brate sto sami sebe znaju furati po novinama, generalno su u tome broj jedan na Balkanu. Cuj Svabe se njima u trci dive, hej ba!

Ali brate sto sami sebe znaju furati po novinama, generalno su u tome broj jedan na Balkanu. Cuj Svabe se njima u trci dive, hej ba!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1435 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ja sam igrao na Italiju i Spanijuodesveuhonduras wrote:pod punom odgovornošću tvrdim da će hrvati sutra lagano zijaniti. Nema to veze sa srećom već sa kvalitetom, Španci su jednostavno prejaki za njih.
Ocekujem laganu pobjedu Spanije, Italija je bila puno bolja od Hrvatske sve dok nisu poceli sa onim svojim.... 1-0 i BRANI,BRANI,BRANI..... Mandzukic ih je sokirao... jedina normalna prilika i cao Italijani...
Dok Spanija ne zna braniti rezultat, kada dadu go ( a hoce sigurno ), nece stati i cekati kraj
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1436 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
slažem se, tako isto i ja mislim. ne vidim jednostavno na koji način hrvatska obrana može zaustaviti onakvu napadačku silu kakvu imaju španci. talijani su ih mogli izbušiti u prvom poluvremenu, a ne španci. hrvati su jednostavno tanki u obrani, a oko nje će se lopta najviše kretati.Yahel wrote:Ja sam igrao na Italiju i Spanijuodesveuhonduras wrote:pod punom odgovornošću tvrdim da će hrvati sutra lagano zijaniti. Nema to veze sa srećom već sa kvalitetom, Španci su jednostavno prejaki za njih.![]()
Ocekujem laganu pobjedu Spanije, Italija je bila puno bolja od Hrvatske sve dok nisu poceli sa onim svojim.... 1-0 i BRANI,BRANI,BRANI..... Mandzukic ih je sokirao... jedina normalna prilika i cao Italijani...
Dok Spanija ne zna braniti rezultat, kada dadu go ( a hoce sigurno ), nece stati i cekati kraj
- horion_bosona
#1437 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Spanija - Hrvatska 85% - 10% - 5%
Italija - Irska 75% - 20% - 5%
sanse za rasplet ove grupe... ako ce se desiti neko iznenadjene onda je to ovo boldirano...
ne znam stvarno sta ocekivati od Hrvatske tj. u kojoj mjeri ce se uspjeti suprostaviti Spancima... vjerovatno ce igrati istu formaciju kao iz 2. poluvremena protiv Talijana, uz Pranjica od pocetka umjesto Perisica... branice se sa svim igracima na svojoj polovici, ali ako misle ostati neporazeni mora ce i oni drzati loptu u nogama...
Iniesta je u formi, nije jos zabio tako da...
Italija - Irska 75% - 20% - 5%
sanse za rasplet ove grupe... ako ce se desiti neko iznenadjene onda je to ovo boldirano...
ne znam stvarno sta ocekivati od Hrvatske tj. u kojoj mjeri ce se uspjeti suprostaviti Spancima... vjerovatno ce igrati istu formaciju kao iz 2. poluvremena protiv Talijana, uz Pranjica od pocetka umjesto Perisica... branice se sa svim igracima na svojoj polovici, ali ako misle ostati neporazeni mora ce i oni drzati loptu u nogama...
Iniesta je u formi, nije jos zabio tako da...
-
juve21
#1438 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
HTV će prijenose s Eura raditi u prastaroj tehnicifortaleza wrote:HRT je na euru 2008. emitirao u HD-u, a 2012. ne mogu... Svi idu naprijed, samo Balkan nazaduje..juve21 wrote: Pa ona slika na BHT je kao da je trenutno SP 1982,kako ih nije stid,isto magla na terenu kad gledas,pa ljudi vec uveliko po Europi emituju visoke rezolucije(HD) a kod nas ne moze ni SD da bar bude cemu.Na hrt isto ne emituju 16:9 format al je slika jedno 100x bolja od bht i ftv.
http://www.index.hr/euro-2012/clanak/ka ... 19303.aspx
Kakva je onda tehnika na Bht
-
todd_smith
#1439 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Sutra fkt ne znam sta da ocekujem
X na obje utakmice ili samo na Italiju, iako Irci nemaju sta traziti uvijek se Italiji suprostave, mozda i bod sutra izvuku ko zna
X na obje utakmice ili samo na Italiju, iako Irci nemaju sta traziti uvijek se Italiji suprostave, mozda i bod sutra izvuku ko zna
-
juve21
#1440 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Last edited by juve21 on 18/06/2012 01:49, edited 2 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1441 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
imam neki osjecaj da ce Kroati mlatnut' Spaniju 
-
juve21
#1442 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zna li neko kad je Mandzukic igrao u Želji? Medju klubovima gdje je igrao nabrojan je i Željezničar. 
- NeZatvaramPastu
#1443 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Jezik pregrizoleet wrote:imam neki osjecaj da ce Kroati mlatnut' Spaniju
- Jack Be Nimble
#1444 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zeljeznicar iz Hrvatske.juve21 wrote:Zna li neko kad je Mandzukic igrao u Želji? Medju klubovima gdje je igrao nabrojan je i Željezničar.
-
juve21
#1445 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hvala na odg.Jack Be Nimble wrote:Zeljeznicar iz Hrvatske.juve21 wrote:Zna li neko kad je Mandzukic igrao u Želji? Medju klubovima gdje je igrao nabrojan je i Željezničar.
- ExNihilo
#1446 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
leet wrote:imam neki osjecaj da ce Kroati mlatnut' Spaniju
imam osjećaj da će bit 2:2
- Meho Kodro
#1447 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Bas ti je hrabra prognoza, Španci su prejaki za sve, aktuelni svjetski prvaci, aktuelni evropski prvaci, definitivno najbolja momcad u zadnjih... godina, glavni favorit za titulu na ovom EURU po kladionicama, svima...odesveuhonduras wrote:pod punom odgovornošću tvrdim da će hrvati sutra lagano zijaniti. Nema to veze sa srećom već sa kvalitetom, Španci su jednostavno prejaki za njih.
Hrvatska veceras moze igrati "rastereceno", igraju sa najboljom momcadi na svijetu, istrcati ce na teren, dati ono sto u ovom momentu mogu pa sta bude, veliki su autsajderi u ovom mecu pa poraz i ispadanje ne bi bili nikakva tragedija, s druge strane ispadanje Spanije bi bila svjetska senzacija, prava "tragedija" i sok za njih
- UkrinaUsrcu
#1448 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
i da ispadne Hrvatska to nije sramota pobjeda remi i eventualni poraz je sasvim ok za tu skupini bitno da nije blamaža kao Holandija. Hrvatska je najkvalitetnija momčad na ovim prostorima sa najviše nastupa i na EP i SP sjetimo se samo pobjede nad Engleskom i Njemačkom nezz kaad će to Srbija,Makedonija,Crna Gora pa i BiH dobiti Njemačku na takvom jednom prvenstvu.
- Suicidal Siberian
#1449 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Srbija je dobila Švabe na SP u J. Africi prije 2 godine.UkrinaUsrcu wrote:i da ispadne Hrvatska to nije sramota pobjeda remi i eventualni poraz je sasvim ok za tu skupini bitno da nije blamaža kao Holandija. Hrvatska je najkvalitetnija momčad na ovim prostorima sa najviše nastupa i na EP i SP sjetimo se samo pobjede nad Engleskom i Njemačkom nezz kaad će to Srbija,Makedonija,Crna Gora pa i BiH dobiti Njemačku na takvom jednom prvenstvu.
- aveos
#1450 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Prema slobodnoj procjeni veceras do ponoci ce preci sto stranica ove teme