matsuda wrote:Šta se pjenite svi redom? Ovi navijaju da pobjede, ovi umiru od želje da izgube i svi nešto prognoziraju. Jebote, kad ste svi već tako dobri u tom predviđanju, uzmite 100 eura i bujrum u kladionicu pa prognozirajte, možda ćete imati i neke koristi od toga.
Mislim, nije da imam išta protiv toga što vi ovdje prognozirate, ali malo realnosti. Da je po vašem, EP se ne bi ni igralo, nego bi vas zvali da povedete jednu diskusiju i dodijelite titulu.
Uostalom, ovo je jedno veliko takmičenje. Čuda se dešavaju na takvim takmičenjima i češče nego što očekujemo i zbog tih iznenađenja i volimo ovaj sport i sve ovo.
Dizati svoju reprezentaciju u nebesa je sasvim realno, nema tu objektivnosti. Mrziti nekoga, pogotovo iz neke ljubomore i obijesti, je van svake pameti.
Procitah citavu stranicu posljednjih postova i nigdje ne nadjoh nikakvo pjenjenje, uvrede na racun bilo koje reprezentacije i sl. Forum i sluzi tome, da bi se diskutovalo, prognoziralo, sbb kbb, nemoj mi reci da ti nemas otprilike vidjenje za utakmicu koji bi ishod mogao biti. Ne mora znaciti da ce biti tako, al yebem mu misha, moramo o necemu pricati. Nije problem dok je to Engleska, Francuska, Poljska, Grcka, ali kad se spomene Hrvatska, automatski se mrzi
Prvenstvo jeste prilicno izjednaceno, ali pojedine reprezentacije su pokazale vise u dosadasnjem takmicenju. Spanija, Njemacka i Rusija ponajvise dosad. Sad reci da je realno da Spanija i Hrvatska igraju nerijeseno ili da pobjedi Hrvatska je: a) nepoznavanje bilo cega sto ima veze sa fudbalom; b) izgubljena veza sa ovim svijetom i realnoscu
Reci mi, sto ja mrzim Hrvatsku ako kazem da su joj sanse (pa i za taj remi) minimalne?! Kad se to reklo za Irsku, svi su se slozili i samo se u sali govorilo da Irska moze nesto Spaniji. Hrvatska nije Irska, ali realno ne moze parirati ovoj reprezentaciji Spanije. Moraju imati vagon srece i iskoristiti svaku priliku koja im se ukaze.