Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mikelandjelo
#51 Re: Grupa A
hajmo urugvajci! diego ce jedan dati 100%
smijesnim francuzima moraju makar bod otkinut...
smijesnim francuzima moraju makar bod otkinut...
- Meho Kodro
#52 Re: Grupa A
FTV: Afrika - Meksiko (oko 10 min)
impresionantni komentator
s njim nikad nije dosadno
..................
A za ovu utakmicu
FORZA URUGUAY
impresionantni komentator
s njim nikad nije dosadno
..................
A za ovu utakmicu
FORZA URUGUAY
- cyprus
#53 Re: Grupa A
Tanka ova formacija Francuske... Može ovdje Urugvaj najmanje do boda...
-
Vjeruj!
#54 Re: Grupa A
Onom Riberyu covjek mora poslat pismenu molbu da ti doda loptu. Nikad on mene, ispred Maloude, ne bi zaigrao.
Treba napomenuti da je sada svima jasno da bi Nasri imao mjesta u ovoj repki, a ja bih ga stavio umjesto Govoua, on je odigrao svoje, ne moze covjek vise.
Ono pozitivno je Diaby
, fantastican je, glavni igrac Francuske trenutno.
Yoann se mora malo popraviti, igrati jednostavnije, aefikasnije, tj. pustiti se nekih "samba" poteza.
Jos treba reci da je Anelka spasio Urugvaj jer je ondje Govou trebao izbiti sam pred golmana.
Treba napomenuti da je sada svima jasno da bi Nasri imao mjesta u ovoj repki, a ja bih ga stavio umjesto Govoua, on je odigrao svoje, ne moze covjek vise.
Ono pozitivno je Diaby
Yoann se mora malo popraviti, igrati jednostavnije, aefikasnije, tj. pustiti se nekih "samba" poteza.
Jos treba reci da je Anelka spasio Urugvaj jer je ondje Govou trebao izbiti sam pred golmana.
-
LSD
#55 Re: Grupa A
E moj Domenech magarac jedan....imati takve igrace na raspolaganju, a ne imati nikakvu igru na terenu- to je velika grehota....kakva neozbiljnost,ležernost i zayebancija na terenu kod francuza , to je žalosno.
Za ovakav pristup bi bili kažnjeni u svojim maticnim klubovima...pa njima SP dođe kao odmor poslije naprorne sezone.
Za ovakav pristup bi bili kažnjeni u svojim maticnim klubovima...pa njima SP dođe kao odmor poslije naprorne sezone.
-
klixober
#56 Re: Grupa A
Domenech nema pojma o zivotu.
Njemu u prvom sastavu igra Govou,koji je vecinu sezone sjedio na klupi Lyon-a,a nije pozvao uopste Nasri-a,pa cak i Benzemu...i njega je morao pozvati.
Njemu u prvom sastavu igra Govou,koji je vecinu sezone sjedio na klupi Lyon-a,a nije pozvao uopste Nasri-a,pa cak i Benzemu...i njega je morao pozvati.
-
Vjeruj!
#57 Re: Grupa A
Pu, nikad, nikad meni onaj Ribery ne bi zaigrao, koje smece od igraca. 
- cyprus
#58 Re: Grupa A
Stvarno dođoše do bodacyprus wrote:Tanka ova formacija Francuske... Može ovdje Urugvaj najmanje do boda...
Inače mislim da će obje ove reprezentacije satrat domaćine i Mehiko
- zeleni xy
#59 Re: Grupa A
Francuzi užas živi, neka tako i nastave pa da se vrate kući što prije. Dolazi im novi selektor i nevjerujem da će uspjeti da se oporave do kvalifikacija i susreta sa našim zmajeima.
-
LSD
#60 Re: Grupa A
Long live Raymond Domenechzeleni xy wrote:Francuzi užas živi, neka tako i nastave pa da se vrate kući što prije. Dolazi im novi selektor i nevjerujem da će uspjeti da se oporave do kvalifikacija i susreta sa našim zmajeima.
-
klixober
#62 Re: Grupa A
Mene nazalost Domenech i igra njegove reprezentacije podsjecaju na.....
-
samo malo
#63 Re: Grupa A
a sto se nebi stigli oporaviti?zeleni xy wrote:Francuzi užas živi, neka tako i nastave pa da se vrate kući što prije. Dolazi im novi selektor i nevjerujem da će uspjeti da se oporave do kvalifikacija i susreta sa našim zmajeima.
Ovoj ekipi samo treba neki Capello, i oni ce igrati ko gladni lavovi. Ekipa sa najvise potencijala na svijetu, odmah iza Spanije, a igraju ko strine. Sve zbog idiotskih taktickih zamisli Domenecha.
Za nas bi bolje bilo da pobjedjuju na guzove, pa da Domenech ne ode. Ovako ce on ici jos do kraja juna, ili ce ga razapeti u Francuskoj, ionako je vec odavno tamo najomrazenija licnost.
- Šibicar
#64 Re: Grupa A
Loši Francuzi skroz,ali mislim da je veća krivica na igračima,iako ni selektorovo nije za Ramazana,samim odabirom ili neodabirom nekih igrača automatski mu svi pripisuju najveću krivicu.Sjetim se utakmice protiv Srbije u Beogradu,kad im je gorilo pod nogama u kvalifikacijama,pa ovi isti Francuzi ubiše Srbe,koje su vile nosale,a igrali su sa 10 igrača skoro cijelu utakmicu,kako je to moguće,a isti igrači,isti selektor
Njima,po mom mišljenju,treba jedan dobar psiholog i motivator,neko ko će ih naložiti da grizu po terenu,da ganjaju,da ginu....kao da im je biti ili ne biti,tada bi,siguran sam,bez obzira na selektora,Francuzi bili konkurentni do same završnice prvenstva,a ovako mi izgledaju k'o neka raja iz mahale što se skupila,pa eto da odigra tamo neku tekmu.....
- Baltazar_khan
#65 Re: Grupa A
Trebao je Domenech postaviti za svog pomoćnika ovu osobu, vjerujem da bi Ribery i kompanija imali više motiva.

- Obuca9
#66 Re: Grupa A
Ako se ne varam, Blanc je već potpisao ugovor sa FFF, tako da Domenech nažalost leti, taman i da osvoji Mundijal.samo malo wrote:a sto se nebi stigli oporaviti?zeleni xy wrote:Francuzi užas živi, neka tako i nastave pa da se vrate kući što prije. Dolazi im novi selektor i nevjerujem da će uspjeti da se oporave do kvalifikacija i susreta sa našim zmajeima.
Ovoj ekipi samo treba neki Capello, i oni ce igrati ko gladni lavovi. Ekipa sa najvise potencijala na svijetu, odmah iza Spanije, a igraju ko strine. Sve zbog idiotskih taktickih zamisli Domenecha.
Za nas bi bolje bilo da pobjedjuju na guzove, pa da Domenech ne ode. Ovako ce on ici jos do kraja juna, ili ce ga razapeti u Francuskoj, ionako je vec odavno tamo najomrazenija licnost.
-
LSD
#67 Re: Grupa A
Ne daj se Raymonde, bosanci su uz tebe.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#68 Re: Grupa A
Boze sacuvaj,sta je ovo bilo...
Ja utakmice,ja atmosfere,ja igraca.....ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Treba ih dekretom izbaciti sa prvenstva i to ODMAH obje ekipe.
Ma mrs!!!
Ja utakmice,ja atmosfere,ja igraca.....ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Treba ih dekretom izbaciti sa prvenstva i to ODMAH obje ekipe.
Ma mrs!!!
- Šibicar
#69 Re: Grupa A
Baltazar_khan wrote:Trebao je Domenech postaviti za svog pomoćnika ovu osobu, vjerujem da bi Ribery i kompanija imali više motiva.
Kad bi ona bila nagrada,mislim da bi Ribery zabio het trik
-
hau jes no
#70 Re: Grupa A
francuzi igraju gore od italijana proslo prvenstvo, znaci polufinale minimum 
- Baltazar_khan
#71 Re: Grupa A
Mislim da sam je vidio jednom u Makarskoj, nisam siguranŠibicar wrote:
![]()
- Šibicar
#72 Re: Grupa A
Pošto nisam gledao prvu utakmicu,nisam imao utisak kakve su to trube o kojim pričate,ali sad kad sam vidio,mislim fakat su iritantne,pa k'o da mi je roj pčela u glavi bio čitavu tekmu,ako im je ono tradicija,onda ja gluplje tradicije u životu nisam vidio,a posebno čuo. 
- Baltazar_khan
#73 Re: Grupa A
Mislim da bi čak pristao prije da slušam navijanje mrskih manijaka, nego ove trubačeŠibicar wrote:Pošto nisam gledao prvu utakmicu,nisam imao utisak kakve su to trube o kojim pričate,ali sad kad sam vidio,mislim fakat su iritantne,pa k'o da mi je roj pčela u glavi bio čitavu tekmu,ako im je ono tradicija,onda ja gluplje tradicije u životu nisam vidio,a posebno čuo.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#74 Re: Grupa A
Evo dvije utakmice 2 X po 90 minuta,i samo se jednom (znaci 1) zacuo bilo kakav navijacki "povik",jer bi bilo tendenciozno ono "....allleee frrraaannnsss"( x3) nazvati navijackom pjesmom
Neznam,vjerovatno je do mene,ali meni ova atmosfera na tribinama jako smeta. Nekako mi je neprirodno totalno.
Ako sutra ENGLEZI ne izvade stvar i ne zagrme
..prvenstvo se vec unaprijed moze proglastiti uhu nepodnosljivim
Pa dobro sto trube kada igra njihova reprezentacija,AL' STO TRUBEEE KADA NE IGRAJU ONI....

Neznam,vjerovatno je do mene,ali meni ova atmosfera na tribinama jako smeta. Nekako mi je neprirodno totalno.
Ako sutra ENGLEZI ne izvade stvar i ne zagrme
Pa dobro sto trube kada igra njihova reprezentacija,AL' STO TRUBEEE KADA NE IGRAJU ONI....
Last edited by -LIBERO- on 11/06/2010 23:39, edited 1 time in total.
- Šibicar
#75 Re: Grupa A
Eh teško ti vidjeti neku ovakvu klonirano-plastično-bombastičnu macu,pa sve su iste.Baltazar_khan wrote:Mislim da sam je vidio jednom u Makarskoj, nisam siguranŠibicar wrote:
![]()
PS.Jel bila s Riberijem?