Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
burek_in_space

#226 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by burek_in_space »

Nema nishta od remija Meksika i Urugvaja, Meksikanci ce zapeti jer ne zhele opet zavrshiti takmichenje protiv Argentine u osmini finala.
Bosanski_kralj

#227 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Bosanski_kralj »

LSD wrote:
Bosanski_kralj wrote:Nije offside, ali draže bi mi bilo da jes.
:lol: zar su ti toliko mrski :mrgreen:
Ne mogu im halaliti onakav prolazak u baražu. :x
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#228 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by -LIBERO- »

Ma i meni su se zgadili Francuzi od Enrijeve ruke i Platinijevog forsiranja i lobiranja za svoju reprezentaciju.
Da se radilo o Ircima,koji su fakat trebali biti namjestu "ovih" navijao bih za irce,a ovako Mexiko :dance: :thumbup:

Pa i ja kao @burek ontam da nece biti stimanja nerjesenog rezultata,nije jednostavno na ovakvu Argentinu otici u nastavku :D .
elSaik

#229 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by elSaik »

hz__semir wrote:
elSaik wrote:Niđe veze. Ofsajd nije bio, a penal jeste.
Penal čista kao suza.

Jedan mali OT, ali zar vi (mozda nisi ti, ali tvoje kolege da) niste tvrdili da penal ne može biti kad igrač ide od gola, kao što je to bio slučaj sa Damirom Hadžićem 7. novembra prošle godine, te ovim Meksikancem večeras?
Jedini Damir Hadžić za kojeg ja znam jeste načelnik mi opštine, a taj je poodavno u ofsajdu. :run:

edit: Prenese me ova priča oko ofsajda pa stavih da je lik u ofsajdu, iako se tvoje odnosilo na penal. ALi eto, nema veze, nek' stoji, ispala Francuska. :dance: :run:
todd_smith

#230 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by todd_smith »

-LIBERO- wrote:Ma i meni su se zgadili Francuzi od Enrijeve ruke i Platinijevog forsiranja i lobiranja za svoju reprezentaciju.
Da se radilo o Ircima,koji su fakat trebali biti namjestu "ovih" navijao bih za irce,a ovako Mexiko :dance: :thumbup:

Pa i ja kao @burek ontam da nece biti stimanja nerjesenog rezultata,nije jednostavno na ovakvu Argentinu otici u nastavku :D .
Iskreno, Irci su veci odron nego Francuska, tako da bih ja radije gledao Riberija/Hnerija/Anelku itd kako bezveze trce gore/dole bez ikakvog ucinka, nego nekakvog Kilbana/Doylea/ ili koga vec :-)
pOZz

#231 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by pOZz »

Irci su bolji od Francuske, što su i dokazali. ;-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#232 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by -LIBERO- »

Daj nemoj zezati :-)
Jesi gledao dvije utakmice baraza Irska-Francuska??

Pa Irci su ih pojeli oba puta i kod kuce i u Parisu,i po svemu su zasluzili da budu na SP.
fosil

#233 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by fosil »

Globus wrote::lol: :lol: Ma goni ga naviko ispred zgrade dok smo igrali opsajd opsajd i osto opsajd :D tek kasnije skontam al ne bi ga ispravljo.. :oops: nekad napisem i ofsajd al cesce ne :D
Ohhoooooo hadze, igralo se sa "opsajdom", u nas ni faula nije bilo narocito ako igras sa velikom rajom. Jer sto vise izdrzis da ne trazis faul, prije ces igrat za veliku raju. :lol:
Globus

#234 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Globus »

Auuu pa znas ti koji su kod nas na "livadama"turniri bili .. pa to su se igraci izmedju mahala prodavali kupovali.. ( mi skupljali pare i kupovali ...) :lol: :lol: :lol: :lol: to se dovedu stariji da sude ...i uvijek na kraju tuca :D :lol: :lol: :lol:
fosil

#235 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by fosil »

Globus wrote:Auuu pa znas ti koji su kod nas na "livadama"turniri bili .. pa to su se igraci izmedju mahala prodavali kupovali.. ( mi skupljali pare i kupovali ...) :lol: :lol: :lol: :lol: to se dovedu stariji da sude ...i uvijek na kraju tuca :D :lol: :lol: :lol:
Cuj para se imalo, a i "opsajd". Ja sam iz raje u raju preso za dva ona broja sto ti mati peglom na sorc i maju zalijepi. Naravno moro sam se utaliti da se kupe u Bosna sportu. :lol:

Sorry za OT, prenosi me...
Globus

#236 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Globus »

Te brojeve ja i frend vidjeli kod nas u jednoj radnji dosli i nismo htjeli nikom rec nakon par dana dosli da kupimo nestalo :D :lol: :lol: :lol: necemo vise off :D halali pape :D
2407

#237 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by 2407 »

Romanista 101% wrote:
2407 wrote:Hrkljus:
Image
Do meneee(H), do meneeee(H)!!!!

epaa :lol:
Mala ispravka samo, mislim da je bolje ovako :lol: :lol: :lol:
pOZz

#238 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by pOZz »

Pa eto, solidno, ništa strašno. 8-)

Image
Meho Kodro

#239 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Meho Kodro »

Dammme wrote: Hm, tabela sad izgleda ovako:
Uru 4 3:0
Mex 4 3:1
Fra 1 0:2
Jar 1 1:4
Ako recimo Meksikanci izgube 2:0, a Francuzi dobiju 3:0, onda dalje idu Francuzi
(koliko ja znam od ovih kvalikikacija se prvo gleda gol razlika, pa tek onda međusobni rezultat)
Ovo nisu nemogući rezultati, ako se bude pošteno igralo.
Francuzi su u 2 utakmice dali 0 golova, sad ocekivati od njih da propucaju u zadnjem kolu.... samo najveci francuski optimisti ce se tomu nadati
jeza u ledja

#240 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by jeza u ledja »

jutarnji wrote: Pa eto, i ta slika gore pokaziva ofsajd.
:shock:
Jos jedan forumas koji ne zna pravilo ofsajda... :roll:
slusam.ba

#241 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by slusam.ba »

Mexico :thumbup: ..ipak ima pravde..pobjeda za sve meksikance,irce i sve ostale iskrene ljubitelje fudbala
Fordas

#242 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Fordas »

Ne mogu se oteti utisku da francuzi ovo namjerno rade. Jednostavno onog masona ne mozes drukcije otjerati nego blamazom :roll: A da je ofsajd, ofsajd je..... doduse ona noga izvlaci situaciju ali nema veze. Penal je zato i vise nogo ofiran, pravno na igraca i to sa dvije noge, suptilno, majstor :D
Last edited by Fordas on 18/06/2010 11:14, edited 1 time in total.
Logovan

#243 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Logovan »

meksiko :thumbup: svaka im čast

imam neki filing da ćemo ove francuze mlatnuti u kvalifikacijama :D
elSaik

#244 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by elSaik »

Fordas wrote:Ne mogu se oteti utisku da francuzi ovo namjerno rade. Jednostavno onog masona ne mozes drukcije otjerati nego blamazom :roll: A da je ofsajd, ofsajd je..... doduse ona noga izvlaci situaciju ali nema veze. Penal je zato i vise nogo ofiran, pravno na igraca i to sa dvije noge, suptilno, majstor :D
Francuzi su jednostavno loši. I kvalifikacije su više sretno nego spretno prošli (i pri tome ne mislim na ono igranje rukom). Mislim da su dvije ili tri (od toga dva puta Litvance) dobili sa 1:0 dalekometnim šutevima Riberija. Da njega nije bilo ne bi ni drugi završili u grupi. Jednako su jadni bili i prije dvije godine na EUROu.
Jokericious

#245 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Jokericious »

Gotovo SP za Carlitosa. :sad:
Jadni Vela, bas sad kad Mexico ima velike sanse da prodje dalje. Jest mi zao momka... Image
limun_junior

#246 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by limun_junior »

ja sinoc sa drugom pricam i nabrajamo igrace koje domenek nije pozvao i koje je ostavio na klupu i skontamo da bi jedan prosjecan trener sa tim igracima razvalio/podero domenekovih prvih 11 :lol: :lol: :lol:
-Paja

#247 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by -Paja »

Je li mi se ucinilo ili sam vidio sinoc vodju kako komentarise utakmicu francuska-mexico?
Jokericious

#248 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Jokericious »

-Paja wrote:Je li mi se ucinilo ili sam vidio sinoc vodju kako komentarise utakmicu francuska-mexico?
Nije ti se ucinilo. Prikazali su ga upravo kada se Carliots povrijedio. ;-)
amrica

#249 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by amrica »

Posto je buckuris pod katancem, evo ovdje...

Irci slave: Besplatna pizza za svaki gol Francuzima
Dublin, 18.06.2010., 11:24 | I.Š./TS

Irci i dalje ne zaboravljaju nepravdu koja im je nanesena u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo kad im je Thierry Henry, igrajući rukom, uskratio odlazak u Južnu Afriku...

Nije ni čudo da se zbog toga naslađuju s francuskom nesrećom na jugu Afrike, a svoj je doprinos odlučio dati i irski ogranak Pizza Huta.

Američki lanac restorana odlučio je dijeliti besplatne pizze za svaki gol koji 't ricolori” prime na SP-u.
'Sjećate li se 'rukometnog' incidenta? E, pa Pizza Hut će dijeliti besplatne pizze za svaki gol postignut protiv Francuske', objavio je restoran na svojem profilu na Facebooku.

Zainteresirani posjetitelji stranice su u nastavku zamoljeni da pritisnu oznaku “Free Pizza” svaki put kada Francuzi prime pogodak. Na taj način će dobiti pin koji će im omogućiti dostavu besplatne pizze.

U četvrtak je Pizza Hut očito imao dosta posla, ali i gubitaka, budući da su izabranici Raymonda Domenecha izgubili s 2-0 od Meksika u 2. kolu skupine A. Taj poraz vjerojatno znači i da Irci neće imati još puno prilika za besplatnim obrokom jer je velika vjerojatnost da će utakmica protiv Južnoafričke Republike sljedeći utorak Francuzima biti i posljednja na SP-u.

No, što je jedan komad pizze prema užitku koji donosi propast mrskih im Francuza?
Edin H.

#250 Re: Grupa A ( RSA, FRA, URU, MEX )

Post by Edin H. »

Ode Anjelka ciku, mrsko mu igrati :oops:
Locked