GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko je vaš favorit u grupi A?

Češka
26
19%
Grčka
16
11%
Poljska
34
24%
Rusija
64
46%

Total votes: 140

Edinho2011

#576 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Edinho2011 »

Pa valjda se koji Grk i oprosti od reprezentacije do pocetka kvalifikacija :oops: :D
Edin H.

#577 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Edin H. »

Kemal Malovčić wrote:Kad su pobijedili Rusiju, neka osvoje i kompletno prvenstvo.

HAJMO GRČKA ALLAHA VAM!!!
:-) :D
Kemal Malovčić

#578 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Kemal Malovčić »

Edinho2011 wrote:Pa valjda se koji Grk i oprosti od reprezentacije do pocetka kvalifikacija :oops: :D
Samaras nije nikad nako igro, ja se više puta moro umivat, nisam vjerovo. Do večeras sam mislio da je najveća krampa, od večeras mislim da je to Džagoev. 8-)
jeza u ledja

#579 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by jeza u ledja »

Jack Be Nimble wrote:
jeza u ledja wrote:
LSD wrote: Karagounis i Samaras ce nas iskarati ko ukrajinku :sad: :roll:
Karati? Hoce al u kurcu.
Spanci karaju. Ovi igraju svaku na 1-0.
Zadnji put u dvije utakmice su nas nakantali 7:2.
Jesi ti gledao zadnju utakmicu BiH i Grcke?
mistek

#580 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by mistek »

leet wrote:Image

8-) :mrgreen:
Imam istu situaciju :D
Samo sam ja ovo skontao kao za koga navijam, a ne ko će proći :D
todd_smith

#581 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by todd_smith »

jeza u ledja wrote:
prilicno sam siguran da je mislio na utakmice koje su vrijedile cemu, ne prijateljske
Jack Be Nimble

#582 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Jack Be Nimble »

todd_smith wrote:
jeza u ledja wrote:
prilicno sam siguran da je mislio na utakmice koje su vrijedile cemu, ne prijateljske
Naravno da mislim na kvalifikacije...kada su se izvukle grupe ja sam vidio da se mi borimo sa Slovackom za drugo mjesto. Mogu Grci osvojiti EURO, mogli su biti Irska ili da im svako zabije petardu, ali kako igra nasa repka iz dana u dan bez VELIKOG truga ne vidim da mi mozemo uzeti njima 3 ili 4 boda. Mozda sam pesimista, ali ne vidim gdje je nama kvalitet da se nosamo sa Grcima u 180 minuta.
Dead Man Walking

#583 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Dead Man Walking »

Hebote, ljudi odigrase 3 utakmice bez smislene akcije, dadose 3 gola, sva 3 poklon protivnicke odbrane, i prodjose dalje. :lol:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#584 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by odesveuhonduras »

englezi standardno blah jednostavno znas da ne mogu nista ozbiljno napraviti a volio bih samo zbog giganta fergusona i younga i welbecka jedino oni mogu nesto napraviti
:shock: :shock: :shock:
p206

#585 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by p206 »

Dead Man Walking wrote:Hebote, ljudi odigrase 3 utakmice bez smislene akcije, dadose 3 gola, sva 3 poklon protivnicke odbrane, i prodjose dalje. :lol:
treba i to znati
za Grke se može reći svašta, ali im se mora priznati da su jedna od najboljih ekipa kad igraju pod velikim pritiskom
Bosanski_kralj

#586 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Bosanski_kralj »

Što im je teže, oni su bolji. Možemo voljeti ili mrziti njihov način igranja fudbala ali im se mora odati priznanje na svemu ovome što rade. Mentalitet je gadna stvar, u nas bi se pola igrača oprostilo od reprezntacije da smo odigrali 2 kola na način kako su to Grci uradili.
Dead Man Walking

#587 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Dead Man Walking »

Ma pisao sam vec, ljudi su sve ono sto mi nismo, i na koncu imaju ono sto mi nemamo - rezultat. A talentom su dvije svjetlosne godine iza svih na Euru, a iza nas bar jednu. Al skuhace njima Sajo taktiku... :D
k3ngur

#588 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by k3ngur »

Mozel mi neko objasniti zasto su Grci prosli dalje, vidim Rusija ima +2 a Grcka 0 go razlike a opet obadvoje imaju isti broj bodova? Zar nebi trebala Rusija ici dalje?
Jack Be Nimble

#589 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Jack Be Nimble »

ak81 wrote:Mozel mi neko objasniti zasto su Grci prosli dalje, vidim Rusija ima +2 a Grcka 0 go razlike a opet obadvoje imaju isti broj bodova? Zar nebi trebala Rusija ici dalje?
Grcka dala gol Rusiju kada se gleda na golove postignute izmedju te dvije drzave. Grcka 1 : Rusija 0
k3ngur

#590 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by k3ngur »

Jack Be Nimble wrote:
ak81 wrote:Mozel mi neko objasniti zasto su Grci prosli dalje, vidim Rusija ima +2 a Grcka 0 go razlike a opet obadvoje imaju isti broj bodova? Zar nebi trebala Rusija ici dalje?
Grcka dala gol Rusiju kada se gleda na golove postignute izmedju te dvije drzave. Grcka 1 : Rusija 0
Aha, ok. Hvala na odgovoru. Jel to nesto novo na ovom prvenstvu, jer prije je bilo koliko bodova imas, pa onda go razlika pa onda tek kakav je bio rezultat izmedju protivnika...
hrle1976

#591 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by hrle1976 »

ak81 wrote:
Jack Be Nimble wrote:
Aha, ok. Hvala na odgovoru. Jel to nesto novo na ovom prvenstvu, jer prije je bilo koliko bodova imas, pa onda go razlika pa onda tek kakav je bio rezultat izmedju protivnika...
Nije, to se pravilo vec koristi dugo godina. Ima i drugo pravilo u slucaju da se odigra jednako te da svi stoje jednako i jos ako svi imaju jednako golova za i protiv onda nastpa rang lista fife. Imas tri tj, interni susret, gol razlika, pa fifa rang lista.
AmiĐa_Idriz

#592 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by AmiĐa_Idriz »

Nisam gledao tekme,ali kada sam pročitao da je Rusija ispala tačno sam mislio da je neka zafrkancija...ali to je nogomet/fudbal... :-)
Sezam

#593 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Sezam »

Grci prolaze i konstantno postizu dobre rezultate, jer ih protivnici konstantno potcjenjuju. Tako bi i sinoc. Rusi nisu ozbiljno poceli igrati dok im nije javljeno da Cesi vode, ali tad je vec bilo kasno. Onaj delegat sto pise da su Grci igrali bunker ocigledno nije gledao tekmu, il je gledao zadnjih 5 minuta :D Grci su mogli komotno uvaliti jos koji gol i bili su bolji tim skoro cijelu tekmu.

Cestitke Cesima, jer su potvrdili onu staru poslovicu "izgubiti bitku, dobiti rat" manje vise svi smo ih otpisali nakon prve tekme, ali ljudi sa dvije pobjede uzese grupu (nisu potcijenili Grke).

Poljaci realno najlosiji tim u ovoj grupi, potpuno bezlicni igraci, mentalno nikakvi, igraju fudbal zaglavljen u osamdesetim proslog vijeka, ne znaju se nositi sa ocekivanjima., totalno bezze ekipa.

Prodju li veceras Danci kao drugi u grupi, oni ili Cesi ce igrati u polufinalu :thumbup:
JThomas

#594 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by JThomas »

grci imaju muda do koljena i nevjerovatan pobjednički mentalitet da pokažu 200% svojih objektivnih mogućnosti kad najviše treba. na tome se samo može čestitati i učiti od njih.
abondanzieri

#595 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by abondanzieri »

JThomas wrote:grci imaju muda do koljena i nevjerovatan pobjednički mentalitet da pokažu 200% svojih objektivnih mogućnosti kad najviše treba. na tome se samo može čestitati i učiti od njih.
Za razliku od Smude i Poljaka koji su bili bez muda :D
Salu na stranu,zavidim Grcima zbog toga sto su takvi kakvim si ih opisao.Svaka im cast i ne bi me nimalo iznenadilo da nekako izbace i Svabe,mada ce to biti puuuno teze :thumbup:
Point.

#596 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Point. »

Apelujem na Njemacku, Angelu Merkel, sve koji vole fudbal, da se udruze i razbiju na komade ove bradate, grcke antifudbal spodobe. Za dobrobit fudbala, molim vas. Hvala.
fatality

#597 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by fatality »

todd_smith wrote:Ublehe zabijaju (Caroll, Torress, Bendtner), odlicni igraci propalitet (Ronaldo, Terry, Benzema, RVP) velike ekipe ispadaju (Rusija,Holandija) slabe prolaze (Ceska,Grcka) jos samo da i Engleska osvoji i znaci da 2012ta zaista jeste smak svijeta :lol: :lol: :lol:
ti ocito fudbal pratis 1-2 godine, u tom slucaju bih se, da sam na tvom mjestu, suzdrzao komentara ...
Charuga
Globalni moderator

#598 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka

Post by Charuga »

Image

KRAJ!
Locked