Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#226 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Žan Žak Omlete
- insomnia78
- ljevoruki
#228 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Vidi sisa, zar ovakve rastu u Albaniji?

- Edin H.
#229 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Je li gospodja Binasrinsomnia78 wrote:Jasta jepirmin wrote:Je li ona plavka iz fine familije Payetova gospodja?
Plavka sa Milanom
Sin im se zove Milan![]()
![]()
- Edin H.
#230 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
insomnia78 wrote:E i mene to zanima, dobro sicyprus wrote:Francuzi teško (prvo poluvrijeme kriza), ali na kraju ipak čisto
PS Nego kakav je ono bio dedo na slici što su je držali albanski navijači?
Haha
Jeko deda
Nisam video sliku, ali ko ce drugi biti nego Skenderbeg.
Mozda reklamiraju konjak.
- insomnia78
#231 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Ovi je Francuzima treci put da pobjede u prve dvije utakmice na EP
Prethodna dva puta su i osvojili EP

Prethodna dva puta su i osvojili EP
- Lakat Jebić
#232 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
dechamps karinas, igra protiv polubunkera, citavu tekmu mu igraju i kante i matuidi. koji ce ti kurac obojica na terenu, imaju funkciju samo protiv spanije i njemacke. izmjene sablonske, ko edis mulalic
- skenderija04
#233 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Tako je. Albanci igrali sa jednim gore.Lakat Jebić wrote:dechamps karinas, igra protiv polubunkera, citavu tekmu mu igraju i kante i matuidi. koji ce ti kurac obojica na terenu, imaju funkciju samo protiv spanije i njemacke. izmjene sablonske, ko edis mulalic
- Lakat Jebić
#234 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
cesto gledajuci fudbal ostaje mi tako ta jedna dilema - trener si, kako ne vidis. je li to neznanje, ziherastvo i kukavicluk, alibi igra... jer nije mi jasno.. ok znam da prosjecan gledatelj fudbala ne vidi te neke stvari, al kontam ako vidim ja, vidis ti, vide jos 3-4 osobe koje znam, koje fudbal prate malo manje povrsno, nismo nikakvi treneri... kako je moguce da deschamps izvede ovu formaciju ili da wilmotsu plan igre bude napad po krilima a na bekove izvede stopere.. itd itdskenderija04 wrote:Tako je. Albanci igrali sa jednim gore.Lakat Jebić wrote:dechamps karinas, igra protiv polubunkera, citavu tekmu mu igraju i kante i matuidi. koji ce ti kurac obojica na terenu, imaju funkciju samo protiv spanije i njemacke. izmjene sablonske, ko edis mulalic
- BHF_Manijak
#235 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Wilmots broj 2. Isto je debil uradio u prvoj utakmici, iako je znao da Rumunija ceka na svojoj polovini.skenderija04 wrote:Tako je. Albanci igrali sa jednim gore.Lakat Jebić wrote:dechamps karinas, igra protiv polubunkera, citavu tekmu mu igraju i kante i matuidi. koji ce ti kurac obojica na terenu, imaju funkciju samo protiv spanije i njemacke. izmjene sablonske, ko edis mulalic
Unistit ce mazlum ovu generaciju, a tako imaju potentne igrace prema naprijed, al' jok, mog'o je jos Schneiderlina ubaciti u vezu ili Sissoka.
- skenderija04
#236 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Ne znam. U slucaju Francuza moze biti da je ovu utakmicu i zamislio kao neku vrstu testa,pa kada je dogorilo, uvodi igrace. Umor, sumnjam da je u pitanju. Ipak, danas je poklonio 60 minuta koje ga vjerovatno ne bi puno kostali, ali je ispao glup. Sam sebi natovario kritiku na vrat.Lakat Jebić wrote:cesto gledajuci fudbal ostaje mi tako ta jedna dilema - trener si, kako ne vidis. je li to neznanje, ziherastvo i kukavicluk, alibi igra... jer nije mi jasno.. ok znam da prosjecan gledatelj fudbala ne vidi te neke stvari, al kontam ako vidim ja, vidis ti, vide jos 3-4 osobe koje znam, koje fudbal prate malo manje povrsno, nismo nikakvi treneri... kako je moguce da deschamps izvede ovu formaciju ili da wilmotsu plan igre bude napad po krilima a na bekove izvede stopere.. itd itdskenderija04 wrote:Tako je. Albanci igrali sa jednim gore.Lakat Jebić wrote:dechamps karinas, igra protiv polubunkera, citavu tekmu mu igraju i kante i matuidi. koji ce ti kurac obojica na terenu, imaju funkciju samo protiv spanije i njemacke. izmjene sablonske, ko edis mulalic
- Lakat Jebić
#237 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
al opet ne vadi ni kante ni matuidija, obojica mu igraju svih 90 minuta protiv ovako ofanizvno nemotivisane albanije.skenderija04 wrote:
Ne znam. U slucaju Francuza moze biti da je ovu utakmicu i zamislio kao neku vrstu testa,pa kada je dogorilo, uvodi igrace. Umor, sumnjam da je u pitanju. Ipak, danas je poklonio 60 minuta koje ga vjerovatno ne bi puno kostali, ali je ispao glup. Sam sebi natovario kritiku na vrat.
sve mi se vise cini da je razlika izmedju top 1% trenera i ostalih trenera na ovom najvisem nivou, puno veca nego izmedju messija i ronalda i ostalih fudbalera
-
Korisničkoime
#238 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Liverpool, trener Benitez, mislim utakmica LP, Liverpool prema naprijed ne moze mrdnuti, muce se, pate se. Benitez tada uvodi def.igraca sredine, ne mogu se sjetiti koji je bio mislim da je neki Njemac. Svi Beniteza proglasavaju ludim. Liverpool medutim pocinje da igra ko lud, odjednom navala funkcionise, mislim da su pobjedili tada. Mislim da vecina ovdje zna ko kojoj je utakmici rijec meni sjecanje danas malo steka.Lakat Jebić wrote:al opet ne vadi ni kante ni matuidija, obojica mu igraju svih 90 minuta protiv ovako ofanizvno nemotivisane albanije.skenderija04 wrote:
Ne znam. U slucaju Francuza moze biti da je ovu utakmicu i zamislio kao neku vrstu testa,pa kada je dogorilo, uvodi igrace. Umor, sumnjam da je u pitanju. Ipak, danas je poklonio 60 minuta koje ga vjerovatno ne bi puno kostali, ali je ispao glup. Sam sebi natovario kritiku na vrat.
sve mi se vise cini da je razlika izmedju top 1% trenera i ostalih trenera na ovom najvisem nivou, puno veca nego izmedju messija i ronalda i ostalih fudbalera
Hocu reci nekad neke stvari nama nisu vidljive.
- MyTao
#239 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
To su one tekme gdje mu je Gerrard igrao povuceno, onda on ubaci defanzivca da bi Gerrarda gurnuo naprijed... jeste on uveo defanzivca, ali je pojacao napadKorisničkoime wrote:Liverpool, trener Benitez, mislim utakmica LP, Liverpool prema naprijed ne moze mrdnuti, muce se, pate se. Benitez tada uvodi def.igraca sredine, ne mogu se sjetiti koji je bio mislim da je neki Njemac. Svi Beniteza proglasavaju ludim. Liverpool medutim pocinje da igra ko lud, odjednom navala funkcionise, mislim da su pobjedili tada. Mislim da vecina ovdje zna ko kojoj je utakmici rijec meni sjecanje danas malo steka.Lakat Jebić wrote:al opet ne vadi ni kante ni matuidija, obojica mu igraju svih 90 minuta protiv ovako ofanizvno nemotivisane albanije.skenderija04 wrote:
Za mene, glavni posao trenera je da motivise igrace, taktika nekad upali nekad ne, ali sve dok imas motivisane igrace, koji maksimalno rade na terenu, trener radi svoj posao dobro...
- Muhamed Đakmić
#240 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
To veze s ovim od sinoć nema. Francuska nije imala problem da uzme loptu, Francuska je imala problem sa distribucijom lopte, a dupli osigurač sa Kanteom i Matuidijem nije pomagao.Korisničkoime wrote:Liverpool, trener Benitez, mislim utakmica LP, Liverpool prema naprijed ne moze mrdnuti, muce se, pate se. Benitez tada uvodi def.igraca sredine, ne mogu se sjetiti koji je bio mislim da je neki Njemac. Svi Beniteza proglasavaju ludim. Liverpool medutim pocinje da igra ko lud, odjednom navala funkcionise, mislim da su pobjedili tada. Mislim da vecina ovdje zna ko kojoj je utakmici rijec meni sjecanje danas malo steka.Lakat Jebić wrote:al opet ne vadi ni kante ni matuidija, obojica mu igraju svih 90 minuta protiv ovako ofanizvno nemotivisane albanije.skenderija04 wrote:
- Lakat Jebić
#241 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Nije to poenta uopste. Francuska je sinoc imala loptu a nije bilo nekih opasnosti iz kontre. I nijenfinalr lige prvaka 2005. Jedini primjer upotrebe zadnjeg veznog (haman je usao). Ima safet susic i neupotreba zadnjeg veznog protiv, npr francuske na kosevu, i misimovicevo cuveno "ne mozemo ovako".Korisničkoime wrote:Liverpool, trener Benitez, mislim utakmica LP, Liverpool prema naprijed ne moze mrdnuti, muce se, pate se. Benitez tada uvodi def.igraca sredine, ne mogu se sjetiti koji je bio mislim da je neki Njemac. Svi Beniteza proglasavaju ludim. Liverpool medutim pocinje da igra ko lud, odjednom navala funkcionise, mislim da su pobjedili tada. Mislim da vecina ovdje zna ko kojoj je utakmici rijec meni sjecanje danas malo steka.Lakat Jebić wrote:al opet ne vadi ni kante ni matuidija, obojica mu igraju svih 90 minuta protiv ovako ofanizvno nemotivisane albanije.skenderija04 wrote:
Eto da se ne ponavljam vise
- ultima_palabra
#242 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Finale LP, Milan-Liverpool 3-3. Uveo Hamanna, Liverpool puno lakše oduzimao loptu u sredini i gurao naprijed gdje ih je otčepilo.Korisničkoime wrote:Liverpool, trener Benitez, mislim utakmica LP, Liverpool prema naprijed ne moze mrdnuti, muce se, pate se. Benitez tada uvodi def.igraca sredine, ne mogu se sjetiti koji je bio mislim da je neki Njemac. Svi Beniteza proglasavaju ludim. Liverpool medutim pocinje da igra ko lud, odjednom navala funkcionise, mislim da su pobjedili tada. Mislim da vecina ovdje zna ko kojoj je utakmici rijec meni sjecanje danas malo steka.Lakat Jebić wrote:al opet ne vadi ni kante ni matuidija, obojica mu igraju svih 90 minuta protiv ovako ofanizvno nemotivisane albanije.skenderija04 wrote:
Samo to ne pije vode u situacijama kad protivnik uopšte neće loptu, kao što je radila Albanija.
- Ajatolah_
#243 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Jazuk što se sutra prenosi Francuska-Švicarska kad je Albanija-Rumunija odlučujuća za prolaz.
- insomnia78
- Ivo Lola
#245 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
evo vidim da RTS2 i RTCG2 prenose albaniju...
s obzirom da BHT prenosi francusku, da li ce mozda ostaviti otkljucane ove kanale, da se moze pogledati ta druga tekma ?
s obzirom da BHT prenosi francusku, da li ce mozda ostaviti otkljucane ove kanale, da se moze pogledati ta druga tekma ?
-
Korisničkoime
#246 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Moja TV i kablovski operateri nece, radi se o tome da RTS2 na primjer nije otkupio pravo da bilo koju utakmicu emitira van podrucija SRB tako da su platforme kao MojaTV ili kabl.operatori duzni zacrniti te kanale. Zato i nema HRT kod prenosa utakmica.Ivo Lola wrote:evo vidim da RTS2 i RTCG2 prenose albaniju...
- Edin H.
#247 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Kazu na BBC-ju da je Petkovic bosanski Hrvat rodjen u Sarajevu.
- insomnia78
#248 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Engleski mediji dostizu nivo FOX-a
- Muhamed Đakmić
#249 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Ne znam šta je, ali je bivši fudbaler Sarajeva, to sigurno. I pije kafu u istoj kafani đe pijemo lakat i jaEdin H. wrote:Kazu na BBC-ju da je Petkovic bosanski Hrvat rodjen u Sarajevu.
Last edited by Muhamed Đakmić on 19/06/2016 21:11, edited 1 time in total.
- insomnia78
#250 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Kvalitetna Puma, nema govora 
I u kvalifikacijama su im pucali dresovi
I u kvalifikacijama su im pucali dresovi