Grozno
- manijak1
Koliko svi vidimo ono što Vi ne vidite i ne želite vidjeti
Ake ovu sliku je postavio i osudio (čuj osuditi
pa svako ako je iole humanoid ne da će je osuditi nego će se prveenstveno upitati kako može ) Vižlo koji Vam opet ne prija ni pored ni na niti ispod stola.
-
progDVB
Ake, tvoji komentari su obicna laprdanja, sve dok ne pocnes malo da argumentujes to sto pises.ake wrote:progDVB, tvoj komentari su upravo po zelji onih ubica, dakle malo osude pa onda po americi, izrealu itd, pa cak i po meni![]()
a upravo i pravis razliku izmedju zrtava po tome koje su vjere,
i za izivljavanja nad irackim vojnicima bi se moglo smisliti neko opravdanje, pogino mu drug itd
Do tada...hajde, malo nam brani Karadzica, Mladica i ostale cetnike.
Ti svakako imas uglavnom razumijevanja prema njima, ili prema onima koji im nalikuju.
- sekiracija
Ma jedi jedi nece tebi niko branitizanzibar wrote:Ko unisti jedan ljudski zivot, kao da je unistio cijeli svijet. Ili, ko spasi jedan ljudski zivot kao da je spasio cijeli svijet.
Don't panic. I am muslim.
- sekiracija
neznam jeste li gledali snn ov komentar,mislim da sa i nocas vrti ,neda mi Hari Heniken da gledam.
Haruna mi mog sviju cu vas......,ako mi se hana i zum ne vrate
Haruna mi mog sviju cu vas......,ako mi se hana i zum ne vrate
-
AhMeT
a zasto nebih smjeo reci da prljaju. znaci ako cisti katolik ili pravoslavac kaze da ovi idioti prljaju Islam,znaci da su se opredjelili za Islam.
Inda ili si mlada ili si da izvines nukusna ovaj sorry neiskusna.izgleda da ti religiozni dijalog nije jaca strana.
Inda ili si mlada ili si da izvines nukusna ovaj sorry neiskusna.izgleda da ti religiozni dijalog nije jaca strana.
-
inda
Ne znachi to nego me iznenadjuje da vechina neche ili ne zeli prichati shta ISLAM I ISLAMSKI FANATICI rade po svijetu.Amoj Ahmete niti sam premlada niti neiskusna po pitanju ove teme jer sam rodzena u mijeshanom braku .Bila cijeli RAT U Sarajevu i vidjela shta je islam uchinio mom ocu koji je pravoslavac A NIKAKAV VJERNIK . NITI NACIONALISTA .
- sekiracija
ma stipu je
Cudna je narav zenska stotinu ce promijeniti vjera da ucini sto joj srcu drago.
Cudna je narav zenska stotinu ce promijeniti vjera da ucini sto joj srcu drago.
-
AhMeT
znas sta.boli mene cuna za arabijom i ostalim.ja volim NAROD koji je miroljubiv i koji me ne dira.sve ostalo objesim o pendrek.
P.S Mrcina ozenio si muslimanku iako ju mrzis..jako inteligentno...mozda ne mrzis nju kao osobu ali mrzis njenu vjeru,ides njenim roditeljima,imas snjom djecu.CCCCCCCCCCCC
pravi si debil
P.S Mrcina ozenio si muslimanku iako ju mrzis..jako inteligentno...mozda ne mrzis nju kao osobu ali mrzis njenu vjeru,ides njenim roditeljima,imas snjom djecu.CCCCCCCCCCCC
pravi si debil
- DaysleepeR
mrcina primjetio sam da stalno jedan te isti tekst sa istim greskama svaljas ovdje.
Znaci li to da si retardiran pa da ti je neko to napisao a ti jadan neznas sam napisati pa to samo kopiras?
Znaci li to da si retardiran pa da ti je neko to napisao a ti jadan neznas sam napisati pa to samo kopiras?
- Danguba
ne,neDaysleepeR wrote:mrcina primjetio sam da stalno jedan te isti tekst sa istim greskama svaljas ovdje.
to su njima letke podijelili
-
AhMeT
Vi svi podrzavate Osamu bin ladena i terorizam!
jesi tu tu 100% siguran..jadan si jadan..
U vezi muslimanskih zena svi komentari su suvisni!
Zene tretirate ko stoku, nemaju nikakvih prava kamenujete
ih javno zbog nevjere i slicnih gluposti!
I to se desavav u 21 stoljecu koja sramota!!
A zene u islamskim zemljama smrde ko tvorovi-pa i ne smrdile
kad moraju hodat na onim vrucinama umotane ko palacinke!
a budaleeee...
poslacu ti gacice moje zene da te uvjerim da nisi u pravu

jesi tu tu 100% siguran..jadan si jadan..
U vezi muslimanskih zena svi komentari su suvisni!
Zene tretirate ko stoku, nemaju nikakvih prava kamenujete
ih javno zbog nevjere i slicnih gluposti!
I to se desavav u 21 stoljecu koja sramota!!
A zene u islamskim zemljama smrde ko tvorovi-pa i ne smrdile
kad moraju hodat na onim vrucinama umotane ko palacinke!
a budaleeee...