GROTLO BILINOG POLJA :S

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Honda Hondas

#1 GROTLO BILINOG POLJA :S

Post by Honda Hondas »

Da se odmah razumijemo.. Veliki sam patriota i volim svoju drzavu i reprezentaciju. Druge domovine nemam, i gledam utakmicu sa Sarajevskim u ruci :D , ali jedna stvar mi nije jasna.. :? Kakva je ovo pozorisna atmosfera na stadionu Bilino Polje? :shock:

Ja u jednom trenutku cuo igrace na terenu kako pricaju, a tekmu gledam na TV - u. :roll:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/irci-k ... /151113146

Zar ovo nije sramota? Ljudi dosli u BIH da gledaju tekmu, i na kraju zavrse u hotelu!!! :oops: Zar nije sramota da prijateljsku utakmicu Kosovo - Albanija prati 17 hiljada ljudi , a nasu utakmicu za plasman na EURO prati 10 hiljada u drzavi gdje 2 i nesto miliona ljudi ovu drzavu dozivljava kao svoju + dijaspora? :)

Pazljivo, ovih trenutaka dok traje utakmica, ja apsolutno ne cujem nikakvo navijanje, svi samo stoje, i pljescu kao da smo u pozoristu? :skoljka:

Ne znam, ja zelim da naguzimo Irce 17:0, ali igrati na stadionu i u atmosferi gdje cujes igrace na terenu, mene je sramota. :oops:

Sada ocekujem salvu uvreda od polupijanih nazovimo ih patriota koji ce popljuvati sve sto im ne ide na mlin, a ja samo ukazujem na ocajnu atmosferu na stadionu, i broj ljudi koji dolaze na tekmu gdje se borimo za EURO je bas onako, impresivan. :skoljka:

KO da smo na Malti.Ili napravite stadion kakav repka zasluzuje da dodje 50 hiljada dusa, ili se samoubijte.
Last edited by Honda Hondas on 13/11/2015 21:58, edited 1 time in total.
Honda Hondas

#2 Re: PROBLEM STADIONA U BIH

Post by Honda Hondas »

I da vise jednom naucite: :roll: da ne prodajete ljudima laznu sliku da ce u grotlu Bilinog Polja i Njemacka pasti. :shock:

Kad god je neka vazna tekma u pitanju, samo se govori Bilino Polje ce da gori, navijaci prave nezapamcenu atmosferu na nama nebo ima da gori.. Boga ti dragog pitaj zasto se ta Zenica toliko favorizira i pravi se ta neka fama oko Bilinog Polja a u stvari to je zesca prdimahovina od stadiona..

Kakve li se tu igre igraju pa repka ne igra u glavnom gradu drzave koju predstavlja? Sramotno, zaista.. :(
studeni76

#3 Re: GROTLO BILINOG POLJA :S

Post by studeni76 »

Kada u SA naprave stadion da zadovoljava uslove za ovaj nivo takmicenja doci ce i reprezentacija. davno prezvakana tema.
bull21

#4 Re: GROTLO BILINOG POLJA :S

Post by bull21 »

Honda Hondas wrote:Zar ovo nije sramota? Ljudi dosli u BIH da gledaju tekmu, i na kraju zavrse u hotelu!!!
U hotelu završe zato što nemaju kartu a gostujući navijači imaju određeni % karata, isto kao što ćemo i mi imati u Irskoj. Tako da ne - nije nikakva sramota. Prije nego kreneš da pljuješ, bar se potrudi da saznaš osnovne informacije. Ali da, generalno govoreći o "grotlu" u Zenici - slažem se. Atmosfera je nikvakva, ako nije "Ko ne skače, mrzi Bosnu" onda je "Bosnom behar probeharao." Manje-više kao da navijačke pjesme pišu dvanaestogodišnjaci.
Što se Koševa tiče, ono trenutno nije na nivou da bi se igralo na njemu. Kada je novac dala FIFA, taj je novac uložen u obnovu "grotla" a ne u obnovu Koševa koje i inače kod nas kotira kao neko baksuzno mjesto (balkanska posla). Mislim da je nekada bilo priče o proširenju i uređivanju Bilinog Polja no za to treba novac koji će se vjerovatno čekati da neko da. A kada će neko (FIFA, a ko će drugi?) dati pare za to, to samo dragi Bog zna. Eto, toliko od mene.
Treće, moje mišljenje je da je gore igrati pred ovakvom Zenicom nego pred praznim Koševom ali džaba - našim se to ne može utuviti u glavu. Ovo je gore nego prazno jer imaš navijače koji bi ti trebali biti 12. igrač a oni samo šute. K'o da te kažnjavaju što igraš i što se trudiš.
Locked