GROBLJE FAVORITA?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

osa

#1 GROBLJE FAVORITA?

Post by osa »

Postaje li europsko prvenstvo groblje favorita. svi dosadašnji "favoriti" tj. sve momčadi koje su osvojile svoje skupine i slovile za favorite , barem na papiru su se oprostile od eura. da li je na redu španjolska? sve više vjerujem u ono što se može vidjeti i prostim okom LOPTA JE OKRUGLA.
awekenings

#2 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by awekenings »

ja verujem da ce Španjolska proci ... :)
osa

#3 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by osa »

i ja sam vjerovao u portugalce i nizozemce a za hrvate sam se nadao, ali.
elSaik

#4 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

Favoriti ne postoje. Postoje oni koji misle da igraju fudbal i oni koji igraju. Ovi drugi prolaze.
osa

#5 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by osa »

elSaik wrote:Favoriti ne postoje. Postoje oni koji misle da igraju fudbal i oni koji igraju. Ovi drugi prolaze.
točno tako.
awekenings

#6 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by awekenings »

postoje favoriti ali uvijek ce postojati oni koji ce ih pobjediti ...
Edin H.

#7 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by Edin H. »

Sve je otislo do djavola kada ispade, vladajuci evropski prvak Grcka :oops:
cunga lunga

#8 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by cunga lunga »

zao mi je jedino hrvatske...
genijalna ekipa i struka!
madalen

#9 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by madalen »

Favoriti koji igraju defanzivan fudbal ne idu daleko.
and

#10 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by and »

izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#11 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by Admir_1984 »

and wrote:izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
Normalno da nije, to je samoubistvo. Kreteni su ispali i scolari i bilic i van basten, a i sutra ce onaj dedo aragones
elSaik

#12 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

and wrote:izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
Nije dobar fazon ufurati se i kontati da ćeš izlaskom na teren sve riješiti.
and

#13 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by and »

elSaik wrote:
prije bih rekao da je teško igrati kada te neko pročita , postavi igru,i razvali te kao što je gus večeras,ili bilić protiv švaba.
elSaik

#14 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

and wrote:
elSaik wrote:
prije bih rekao da je teško igrati kada te neko pročita , postavi igru,i razvali te kao što je gus večeras,ili bilić protiv švaba.
Jebeš tu ekipu koja zna igrati samo na jedan način pa nema odgovara kad protivnik pročita igru. :wink:
osa

#15 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by osa »

kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.
elSaik

#16 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

osa wrote:kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.
Ne baš svi. Ima i nas, stručnjaka. :mrgreen: :oops:
osa

#17 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by osa »

elSaik wrote:
osa wrote:kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.
oprosti zaboravih staviti navodnike na svi.
elSaik

#18 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

osa wrote:
elSaik wrote:
oprosti zaboravih staviti navodnike na svi.
:oops: :mrgreen: Mojne da ti se ponovi. :thumbup:
cyprus

#19 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by cyprus »

Španija sutra MORA proć. :D

Ma nema veze to što su se odmarali treću utakmicu ovi koji ispadoše dosad. Bitno je samo ne ufurat se. A meni se čini da će se i Ruje nakon ovog večeras ufurat.
elSaik

#20 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

cyprus wrote:Španija sutra MORA proć. :D

Ma nema veze to što su se odmarali treću utakmicu ovi koji ispadoše dosad. Bitno je samo ne ufurat se. A meni se čini da će se i Ruje nakon ovog večeras ufurat.
Ovo mi ulijeva dodatnu nadu i daje sigurnost da će Italijani to riješiti u svoju korist. :mrgreen:
Neelix

#21 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by Neelix »

madalen wrote:Favoriti koji igraju defanzivan fudbal ne idu daleko.

Image
elSaik

#22 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by elSaik »

@Neelix - Italija ne igra defanzivno, ona čeka. :oops: :mrgreen:
Pusur

#23 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by Pusur »

Ja mislim da to sve ima veze sa tempiranjem forme tj samom dinamikom tima.
Moraju postojati oscilacije u svim timovima i kako sto je slucaj pokazao na ovom
EP sve ekipe koje su rasturile svoje grupe su ispale. Hrvatska, Holandija, Portugal
su vec vani a poznavajuci koliki su srecnici zabari, ocekujem da vidim i Spance vani.
Oni su super odigrali grupnu fazu, fino se potrosili i naravno doslo do pada u igri,naravno
ima tu i onog mentalnog fola tipa najbolji smo a to je uvijek mac s dvije ostrice koji su
najbolje osjetila Hrvatska i Holandija.
rajvosa^

#24 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by rajvosa^ »

Meni ovo sve izgleda da pobjedjuje onaj ko vise zeli tu pobjedu. Poslije svega ovoga skontao sam jebes tehnicare i takticare, daj srece, srca, trcanja itd...Mozda nije bas za gledat, al vecina ce se smao sjecati EURO 2008 SAMPIONA.
The 51st State

#25 Re: GROBLJE FAVORITA?

Post by The 51st State »

kojih favorita? osim grcke, austrije i poljske, sve ostale ekipe su bile legitimni pretendenti za evropski naslov, sa manje ili vise realnim sansama.
Post Reply