GROBLJE FAVORITA?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- osa
#1 GROBLJE FAVORITA?
Postaje li europsko prvenstvo groblje favorita. svi dosadašnji "favoriti" tj. sve momčadi koje su osvojile svoje skupine i slovile za favorite , barem na papiru su se oprostile od eura. da li je na redu španjolska? sve više vjerujem u ono što se može vidjeti i prostim okom LOPTA JE OKRUGLA.
- awekenings
#2 Re: GROBLJE FAVORITA?
ja verujem da ce Španjolska proci ... 
- osa
#3 Re: GROBLJE FAVORITA?
i ja sam vjerovao u portugalce i nizozemce a za hrvate sam se nadao, ali.
-
elSaik
#4 Re: GROBLJE FAVORITA?
Favoriti ne postoje. Postoje oni koji misle da igraju fudbal i oni koji igraju. Ovi drugi prolaze.
- osa
#5 Re: GROBLJE FAVORITA?
točno tako.elSaik wrote:Favoriti ne postoje. Postoje oni koji misle da igraju fudbal i oni koji igraju. Ovi drugi prolaze.
- awekenings
#6 Re: GROBLJE FAVORITA?
postoje favoriti ali uvijek ce postojati oni koji ce ih pobjediti ...
- Edin H.
#7 Re: GROBLJE FAVORITA?
Sve je otislo do djavola kada ispade, vladajuci evropski prvak Grcka 
-
cunga lunga
#8 Re: GROBLJE FAVORITA?
zao mi je jedino hrvatske...
genijalna ekipa i struka!
genijalna ekipa i struka!
- madalen
#9 Re: GROBLJE FAVORITA?
Favoriti koji igraju defanzivan fudbal ne idu daleko.
- and
#10 Re: GROBLJE FAVORITA?
izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#11 Re: GROBLJE FAVORITA?
Normalno da nije, to je samoubistvo. Kreteni su ispali i scolari i bilic i van basten, a i sutra ce onaj dedo aragonesand wrote:izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
-
elSaik
#12 Re: GROBLJE FAVORITA?
Nije dobar fazon ufurati se i kontati da ćeš izlaskom na teren sve riješiti.and wrote:izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
- and
#13 Re: GROBLJE FAVORITA?
prije bih rekao da je teško igrati kada te neko pročita , postavi igru,i razvali te kao što je gus večeras,ili bilić protiv švaba.elSaik wrote:Nije dobar fazon ufurati se i kontati da ćeš izlaskom na teren sve riješiti.and wrote:izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
-
elSaik
#14 Re: GROBLJE FAVORITA?
Jebeš tu ekipu koja zna igrati samo na jedan način pa nema odgovara kad protivnik pročita igru.and wrote:prije bih rekao da je teško igrati kada te neko pročita , postavi igru,i razvali te kao što je gus večeras,ili bilić protiv švaba.elSaik wrote:Nije dobar fazon ufurati se i kontati da ćeš izlaskom na teren sve riješiti.and wrote:izgleda da nije dobar fazon odmarati glavne igrače u 3 utakmici kada obezbijediš prolaz
- osa
#15 Re: GROBLJE FAVORITA?
kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.
-
elSaik
#16 Re: GROBLJE FAVORITA?
Ne baš svi. Ima i nas, stručnjaka.osa wrote:kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.
- osa
#17 Re: GROBLJE FAVORITA?
oprosti zaboravih staviti navodnike na svi.elSaik wrote:Ne baš svi. Ima i nas, stručnjaka.osa wrote:kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.![]()
-
elSaik
#18 Re: GROBLJE FAVORITA?
osa wrote:oprosti zaboravih staviti navodnike na svi.elSaik wrote:Ne baš svi. Ima i nas, stručnjaka.osa wrote:kako jedna utakmica okrene razmišljanja, svi bi se do večeras kleli u to da će nizozemska sigurno biti europski prvak, a sada su pročitani, van basten laik itd. isto vrijedi i za portugalce i hrvatsku. ljudi nije to to, to je nogomet, sutra ova rusija može fasovati par komada u polufinalu i hidink će biti laik. zato treba uživati u nogometu, bez obzira tko pobijedio. ja sam i sinoć uživao iako moji izgubiše, jer je protivnik dobio poštenom borbom i maksimalnim trudom. a sutra se ne bih kladio na španjolce jer za talijane pravo veliko takmičenje uglavnom počinje u drugom krugu.![]()
- cyprus
#19 Re: GROBLJE FAVORITA?
Španija sutra MORA proć.
Ma nema veze to što su se odmarali treću utakmicu ovi koji ispadoše dosad. Bitno je samo ne ufurat se. A meni se čini da će se i Ruje nakon ovog večeras ufurat.
Ma nema veze to što su se odmarali treću utakmicu ovi koji ispadoše dosad. Bitno je samo ne ufurat se. A meni se čini da će se i Ruje nakon ovog večeras ufurat.
-
elSaik
#20 Re: GROBLJE FAVORITA?
Ovo mi ulijeva dodatnu nadu i daje sigurnost da će Italijani to riješiti u svoju korist.cyprus wrote:Španija sutra MORA proć.![]()
- Neelix
#21 Re: GROBLJE FAVORITA?
madalen wrote:Favoriti koji igraju defanzivan fudbal ne idu daleko.

-
elSaik
#22 Re: GROBLJE FAVORITA?
@Neelix - Italija ne igra defanzivno, ona čeka.

-
Pusur
#23 Re: GROBLJE FAVORITA?
Ja mislim da to sve ima veze sa tempiranjem forme tj samom dinamikom tima.
Moraju postojati oscilacije u svim timovima i kako sto je slucaj pokazao na ovom
EP sve ekipe koje su rasturile svoje grupe su ispale. Hrvatska, Holandija, Portugal
su vec vani a poznavajuci koliki su srecnici zabari, ocekujem da vidim i Spance vani.
Oni su super odigrali grupnu fazu, fino se potrosili i naravno doslo do pada u igri,naravno
ima tu i onog mentalnog fola tipa najbolji smo a to je uvijek mac s dvije ostrice koji su
najbolje osjetila Hrvatska i Holandija.
Moraju postojati oscilacije u svim timovima i kako sto je slucaj pokazao na ovom
EP sve ekipe koje su rasturile svoje grupe su ispale. Hrvatska, Holandija, Portugal
su vec vani a poznavajuci koliki su srecnici zabari, ocekujem da vidim i Spance vani.
Oni su super odigrali grupnu fazu, fino se potrosili i naravno doslo do pada u igri,naravno
ima tu i onog mentalnog fola tipa najbolji smo a to je uvijek mac s dvije ostrice koji su
najbolje osjetila Hrvatska i Holandija.
- rajvosa^
#24 Re: GROBLJE FAVORITA?
Meni ovo sve izgleda da pobjedjuje onaj ko vise zeli tu pobjedu. Poslije svega ovoga skontao sam jebes tehnicare i takticare, daj srece, srca, trcanja itd...Mozda nije bas za gledat, al vecina ce se smao sjecati EURO 2008 SAMPIONA.
-
The 51st State
#25 Re: GROBLJE FAVORITA?
kojih favorita? osim grcke, austrije i poljske, sve ostale ekipe su bile legitimni pretendenti za evropski naslov, sa manje ili vise realnim sansama.