Gringo!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

neko iz mase

#26 Re: Gringo!

Post by neko iz mase »

mart wrote:Bas smo prije neki dan razgovarali, kako je cudno da nikada nismo imali zuticu i sl. bolesti. Cijeli dan si napolju, u neka doba kupis Gringo i lizes sa dlana, a da nisi prethodno oprao ruke. Uzas.
pa gringo bi pobio sve viruse i bakterije :)~~
sta ima da je tu cudno
stochar

#27 Re: Gringo!

Post by stochar »

maloprije naletih u prodavnici na Keniadu (naravno kupio), i sjetim se teme o Gringu...
detroit-mercy

#28 Re: Gringo!

Post by detroit-mercy »

Eh, sto se je nekad lizalo :mrgreen: .
stochar

#29 Re: Gringo!

Post by stochar »

detroit-mercy wrote:Eh, sto se je nekad lizalo :mrgreen: .
ova danashnja omladina nema pojma :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#30 Re: Gringo!

Post by plain vanilla »

stochar wrote:raja, sjecate li se 'Gringa'? sok u prahu koji se kupovao u kesicama i koji nikad niko nije razmutio, vec se prah liz'o s dlana. komplet skole, mahale, svi imali jezike u boji 'Gringa'. cini m' se da je od maline bio najpopularniji, il' je grozdje... znate li ikoga da je razmutio taj sok? :-) :-) :-)
i taj i fla-vor-aid
tako nekako

gringo je bio moderniji :D
ja2

#31 Re: Gringo!

Post by ja2 »

Bila su to vremena....covjece koliko su ova danasnja djeca nemastovita i zatupljena!!!
Topla voda

#32 Re: Gringo!

Post by Topla voda »

ljubicasti,ljubicasti :D

al to ide poslije umocka,krhne ti po lepine u ono ulje iz tepsije ispod piladi sto se okrecu u expres restoranu,staro jedno tri dana, i to je klopa za danas.

zdrava hrana ,zakon!
stochar

#33 Re: Gringo!

Post by stochar »

krišku džema u ruku, pa trc' niz ulicu, ko ce trosit' vrijeme na ulazak u kucu... ja ne pamtim da sam ikad u zadnjih 10-ak godina vidio dijete sa kriškom nechega, a sve rjedje ih vidjam da se igraju vani. nisam konzerva, niti mislim kako su kompjuteri shtetni, ali u pretjeranoj mjeri jesu. imacemo generacije koje znaju programirati svemirske stanice, a nece znati svezat' pertle...
inspektorica javert

#34 Re: Gringo!

Post by inspektorica javert »

stochar wrote:krišku džema u ruku, pa trc' niz ulicu, ko ce trosit' vrijeme na ulazak u kucu... ja ne pamtim da sam ikad u zadnjih 10-ak godina vidio dijete sa kriškom nechega, a sve rjedje ih vidjam da se igraju vani. nisam konzerva, niti mislim kako su kompjuteri shtetni, ali u pretjeranoj mjeri jesu. imacemo generacije koje znaju programirati svemirske stanice, a nece znati svezat' pertle...
:thumbup: da mi je sad s onim istim ćejfom smazati krišku :roll:
black

#35 Re: Gringo!

Post by black »

e ja i sada smazem ispred kuce, ali nije to isto kao nekad u trku i igri :mrgreen: jos da je 'gringo' dje nabaviti :mrgreen:
inspektorica javert

#36 Re: Gringo!

Post by inspektorica javert »

black wrote:e ja i sada smazem ispred kuce, ali nije to isto kao nekad u trku i igri :mrgreen: jos da je 'gringo' dje nabaviti :mrgreen:
proizvodi li se taj otrov više? ja bih prva kupila :)
Post Reply