Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nedavno sam na Golfu 2 (1991. godište) promijenio grijače. Ali sad kad ga upalim, još 10-ak sekundi mi blinka ona žuta lampica od grijača, a nekad mi se i ne upali na kontaktu.
Ganjo bih ja majstora što mi je ovo promijenio, ali otišo iz grada na 10 dana...
Ako ko hoće kupit G2 nek se javi, neki dan upalio na -10'C sa dva grijača!!! Jebga, nisam znao da su ona druga 2 riknila, ali sad su promijenjeni i pali ko upaljač!
kako biti na tebe ljubomoran trkac ša autom na plin,imaš kulibru i imaš auto a kija ne valja.
de mi reci kako ti še drzi mošt na tom autu,ješu li ti propale šolje amortizera?
Auto je s pocinčanim limom tako da se ne brineš ni za kakve bubuljice. Auto uz plin ima i benzin, pa eto izvoli s tom kiaom, ja ću u rikverc voziti. A most je zdrav, ako ne vjeruješ dođi pa se divi
Clint_Eastwood wrote:Auto je s pocinčanim limom tako da se ne brineš ni za kakve bubuljice. Auto uz plin ima i benzin, pa eto izvoli s tom kiaom, ja ću u rikverc voziti. A most je zdrav, ako ne vjeruješ dođi pa se divi
da še takmicim ša kulibrom niši moj nivo
taj pocincani lim je štajao negdje u luci na otvorenom jer ove kulibre što vidjam nemaju lima ali imaju plaštike i štakloplaštike na izvoz a hajd ti u rikverc a ja cu pored tebe
pocincano veliš a
ko i ova dvicina:
Nedavno sam na Golfu 2 (1991. godište) promijenio grijače. Ali sad kad ga upalim, još 10-ak sekundi mi blinka ona žuta lampica od grijača, a nekad mi se i ne upali na kontaktu.
Ganjo bih ja majstora što mi je ovo promijenio, ali otišo iz grada na 10 dana...
Hvala unaprijed svima
provjeri relej grijaca, jer grijac sam po sebi je obican dio koji radi na principu kratkog spoja. znaci, dok dobija struju on grije, tako da je fol u tome koliko dugo vremenski dobija struju.osigurac nije sigurno jer bez njega ne bi nikako dolazila struja na grijace pa ne bi ni palio.
Hvala unaprijed svima
pogledaj dole gdje si ti osiguraci, tu imas nekoliko releja (crni veci pravougaonici svaki ima bijeli broj na sebi) izvadi svaki (ne sjecam se vise koji je od grijaca) i osmirglaj kontakte i vrati na mjesto na kojem je bio, ako ne pomogne mozda ti je otisao relej od grijaca...