Slatko

Slano

Piće

I na kraju Žvake

Moderator: anex
ima u onoj najboljoj prodavnici slatkisa preko puta Bezistana, i to u kutiji mini oreooo mljaccccccccccccpepe le frr wrote:Ima li kod nas negdje kupiti ovaj Oreo keks, baš bih ga voljela probati
Ali im je ova reklama dobraladyblue18 wrote:Yup, Heljic, probala neki dan i ne da sam se razocarala nego mi je jos uvijek upitnik iznad glave oko cega je tacno tolika pomama za Oreom![]()
Probala sam bar 5 vrsta keksa koje su daleko ukusnije, a Oreo je toliko sladak da sam jedva pojela jedan![]()
Marketing je cudo, isto ko after eight, napuhano samo tako.
i ja sam se pitala, pa kad uzmeš i uporediš s ostalim čipsovima različit jepepe le frr wrote:Uvijek sam se pitala po čemu je Pringles tako poseban pa da zaslužuje toliku cijenu, jer realno u odnosu na ostale skoro je pa 2-3 puta skuplji.Ipak čips ko čips osim što je malo deblji a i oni mi listići malo neprirodno izgledaju.Ali to ne znači da ga ne volim smazati
Ni po cemu, u Americi mu je cijena sasvim normalna, samo kod nas dizu cijene ko da je od zlata.pepe le frr wrote:Uvijek sam se pitala po čemu je Pringles tako poseban pa da zaslužuje toliku cijenu, jer realno u odnosu na ostale skoro je pa 2-3 puta skuplji.Ipak čips ko čips osim što je malo deblji a i oni mi listići malo neprirodno izgledaju.Ali to ne znači da ga ne volim smazati