Greška ili ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Smail Aga

#151 Re: Greška ili ?

Post by Smail Aga »

Maslinovo ulje wrote:
Smail Aga wrote:
Ako je on cemu,ako je Maconja,nemoj ti nista njega zaobilaziti,nego se prasni sa njim kada god uhvatis priliku. Svaki dan bez seksa je jedan izgubljen dan zivota. Naravno sa druge strane trazi ozbiljnu vezu. :D :D :D
Potpisujem 8) Kao sto rekoh, samo pazi da te ne vide s njim, da te ne uslika, ne snimi, ne pisi mu mnogo poruka, da nema sta pokazivati :D
Ovo je zensko :D :D Mogli bi mi na kafu :D :D
Miro1986

#152 Re: Greška ili ?

Post by Miro1986 »

Maslinovo ulje wrote:
Smail Aga wrote:
Ako je on cemu,ako je Maconja,nemoj ti nista njega zaobilaziti,nego se prasni sa njim kada god uhvatis priliku. Svaki dan bez seksa je jedan izgubljen dan zivota. Naravno sa druge strane trazi ozbiljnu vezu. :D :D :D
Potpisujem 8) Kao sto rekoh, samo pazi da te ne vide s njim, da te ne uslika, ne snimi, ne pisi mu mnogo poruka, da nema sta pokazivati :D
Halo ljudi ,šta vam je?
Cura se očigledno zaljubila u tog lika ,i ako nastavi bilo kakvu "romansu" sa istim ,samo će po nju biti gore...
Kako vi mislite da u isto vrijeme se "puca" sa dotičnim i da "traži" sebi nekoga? Pogotovo ako joj se osjećanja još više pojačaju prema njemu?
Pa nemojte curu zajebavati ,ako već jadnica traži pomoć.

@ Blueeyes

Ne slušaj ih ,već uradi onako kako sam ti ja rekao. Okani se dotičnog i zaobilazi ga u širokom luku ,da te prođe i fizički ali i psihički ova avantura.
Vremenom ćeš naći sebi nekoga ,samo nemoj praviti treću grešku i izlijetati iz jednog kreveta u drugi ,jel vjeruj mi ,drugi momak ako sazna da si sa nekim se rokala dok si njega tražila ,će ti po svoj prilici dati nogu.
Pamet u glavu !!!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#153 Re: Greška ili ?

Post by ladyblue18 »

Miro

Image
pussysmoke

#154 Re: Greška ili ?

Post by pussysmoke »

ladyblue18 wrote:Miro

Image
:lol: :lol: :lol:

Znači ovako izgledaju.
Blueeyes

#155 Re: Greška ili ?

Post by Blueeyes »

Miro1986 wrote:
Maslinovo ulje wrote:
Smail Aga wrote:
Halo ljudi ,šta vam je?
Cura se očigledno zaljubila u tog lika ,i ako nastavi bilo kakvu "romansu" sa istim ,samo će po nju biti gore...
Kako vi mislite da u isto vrijeme se "puca" sa dotičnim i da "traži" sebi nekoga? Pogotovo ako joj se osjećanja još više pojačaju prema njemu?
Pa nemojte curu zajebavati ,ako već jadnica traži pomoć.

@ Blueeyes

Ne slušaj ih ,već uradi onako kako sam ti ja rekao. Okani se dotičnog i zaobilazi ga u širokom luku ,da te prođe i fizički ali i psihički ova avantura.
Vremenom ćeš naći sebi nekoga ,samo nemoj praviti treću grešku i izlijetati iz jednog kreveta u drugi ,jel vjeruj mi ,drugi momak ako sazna da si sa nekim se rokala dok si njega tražila ,će ti po svoj prilici dati nogu.
Pamet u glavu !!!
Hvala lijepa na savjetu i svakako ce tako i biti, ono sto se desilo nece se ponoviti u svakom slucaju.
Maslinovo ulje

#156 Re: Greška ili ?

Post by Maslinovo ulje »

Miro1986 wrote: drugi momak ako sazna da si sa nekim se rokala dok si njega tražila ,će ti po svoj prilici dati nogu.
Pamet u glavu !!!
I de ti sad budi normalna sa bosancerosima... ne valja ako das, ne valja ako ne das :D Moras ko balerina plesati na prstima da upratis TACAN momenat u kojem ON smatra da je ok da das, jer ako "pozuris" onda si lujka; ako zakasnis, onda si "frigidna, glumica, sta ona hoce". Tako da ili muskarac od starta upravlja tobom i tvojim potrebama, ili ti upravljas sobom i svojim potrebama.
PeekABoo

#157 Re: Greška ili ?

Post by PeekABoo »

Draga moja, poslije jebanja nema kajanja.
O ovome što sada pišeš si trebala misliti prije nego si to napravila, a ne sad kad je već kaaaaasno!
Ghost_Rider_XXX

#158 Re: Greška ili ?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Bitno je da se neće ponoviti, do prvog sljedećeg puta.
rise against

#159 Re: Greška ili ?

Post by rise against »

Samo ti pazi da se ,ne do Bog,slucajno ne zapricas drugi put,kad ti se je omakla samo jednom i to dva x,pazi da se ne omakne i treci put
alchak.ba

#160 Re: Greška ili ?

Post by alchak.ba »

Blueeyes wrote:Pozdrav svima, pokušat ću vam ukratko objasniti svoju situaciju. Nadam se da ćete mi pomoći. Momak kojeg sam poznavala od ranije iz grada je prije nekoliko mjeseci počeo da se dopisuje sa mnom, stalno, čuli smo se telefonom, zvao me, slao poruke, bilo je naznaka flertovanja, zainteresovanosti sa obje strane i tako sretnemo se par puta u klubu da bi jedne noći došao s prijedlogom da idemo negdje nasamo popričat Ja sam pristala i riječ po riječ prešli smo na nešto više i išli do kraja. Poslije te noći ja sam se osjećala shrvano i rekla sma mu to, mislila sam da će steći pogrešno mišljenje o meni, a on je govorio da za to nema razloga da je sve ok da mu se sviđam, privlačim ga da zna kakva sam i da nije promjenio mišljenje. Poslije toga smo nastavili s dopisivanjem zakazali brojne sastanke i uvijek bi nešto iskrslo pa se ne bismo vidjeli. i tako par mjeseci, nedavno smo se opet vidjeli u parku, pričali smo o svemu, uppznavali se bukvalno i ponovo imali odnos. Nakon toga opet sve isto dopisujemo se, dogovarmo sljedeći susret, ali ovaj put mi je drugačije, mislim da sam se baš zaljubila u njega i krivo mi je što sam sve tako uradila. Kajem se jer sam sebi možda uništila šansu da uđem u vezu s njim. Bojim se da će pomisliti da sam laka djevojka i da će se sve svesti samo na sex. Ne usuđujem se pitati ga o njegovim osjećajima jer se bojim da bih se razočarala. Kad smo prošli put bili skupa pitao me jesam li se to ja zaljubila na što sam ja burno reagovala govoreći da nisam, ne, nisam. Možda sam pogrješila što mu tada nisam rekla,ali jednostavno se plašim da bih ga time otjerala, a ovako više niti mogu niti želim.
nema on sta misliti, ti jesi laka curica
MMM27

#161 Re: Greška ili ?

Post by MMM27 »

ja ne kontam sta je problem? moral se ne mjeri, ono sto je meni ok ne znaci da je nekom drugom i obratno. po cemu je cura laka ako je ''dala'' na prvom, drugom, petom, svakom sastanku? vama krivo sto vi danima, sedmica, mjesecima muvate postene mamine i tatine kcerke, fuj na te se osipam. u pitanju je starst, kad klikne klikne. mislim da cura nije zaljubljena, postoji sansa da samu sebe tjera na to stanje da opravda svoje postupke samoj sebi, svjesna da je okolina osudjuje. glupost! jedini problem u svoj ovoj prici je da li su koristili zastitu, sve drugo je sasvim normalno i prirodno. ako se mentalno kontaju, ako je sex dobar ja ne vidim razlog zasto to nebi izrodilo jednu normanu i zdravu vezu. opusti se i uzivaj, uz zastitu naravno :D
zapamti niko ne zna sta se desava u tvojoj glavi osim tebe same, budi iskrena i reci mu ako stvarno mislis da si zaljubljena, razmisli mozda ipak samu sebe opravdavas, a za tim nema potrebe.
respo

#162 Re: Greška ili ?

Post by respo »

blueeyees ili kako vec ide nick
fino ti to razjebi i gledaj da nadjes drugog decka
kad sa sljedecim budes izlazila stavi katanac dole za tvoje dobro
nakon petog puta katanac mozes skinuti jer je glavno vec proslo da te smatraju kurvom
PeekABoo

#163 Re: Greška ili ?

Post by PeekABoo »

Viđoh ovog smajlija i nešto me asociralo na pokretačicu teme:

Image

Uploaded with ImageShack.us
frameni

#164 Re: Greška ili ?

Post by frameni »

Ovo je malo losija kopija teme ""sex bez obaveze...Od samog pocetka si mogla to shvatiti..Pa zajednicki uzitak je bio,eh sad jedino ako te silovao a po procitanom vidim da nije...I gdje je problem...ti bi malo sad vezu...Ne ide to tako,drugi put pamet u glavu i ako se opet zapricas unesi malo vise stila...mani se klupa i parkova...
Miro1986

#165 Re: Greška ili ?

Post by Miro1986 »

Maslinovo ulje wrote: I de ti sad budi normalna sa bosancerosima... ne valja ako das, ne valja ako ne das :D Moras ko balerina plesati na prstima da upratis TACAN momenat u kojem ON smatra da je ok da das, jer ako "pozuris" onda si lujka; ako zakasnis, onda si "frigidna, glumica, sta ona hoce". Tako da ili muskarac od starta upravlja tobom i tvojim potrebama, ili ti upravljas sobom i svojim potrebama.
Za sve postoji vrijeme i mjesto. Niko ne treba da upravlja sa bilo kime ,ali isto tako ,niko ne treba ni da se igra sa tuđim osjećajima. Ova djevojka je zaljubljena u tog momka ,i svaka romansa sa njim (makar to bilo i jednom u sedmici "pucanje" pošto je on "macan") može samo da produbi njena osjećanja prema dotičnim i da bude gore po nju. Dakle ,po meni ,ova djevojka ne treba da tom "macanu" glumi zamjenu za desnu ruku (ako znaš na šta mislim) ,niti da mu bude "vreća za istresanje"... Nije fer da ona njega voli ,a on da nju iskorištava dok sebi traži "idealnu curicu"...koju kad nađe ,ovoj će reći: "Joj ti si meni draga ,lijepa ,duhovita ,totalno moderna stare mi ,ali eto izvini ,nije to to"...

Dakle po meni ,to joj ne treba.

A evo čak i da recimo po tebi zanemari sve što sam joj rekao ,i da se puca sa tim "macanom" i u međuvremenu nađe si nekog finog momka zainteresiranog...i on je upita istorijat veza ,šta da mu kaže? Možda ovo: "Joj ma ja sam ti do prije 2 dana bila u VBO sa jednim "macanom" ,veza isključivo samo radi sex-a.." ,misliš da će taj momak reći "ma nije bitno" ,ili će pobjeći glavom bez obzira? :run: ,prije da će biti ovo drugo.
Naše društvo je konzervativno i kao takvo ga treba prihvatiti. Pa ti se žali jesmol mi bosančerosi ovakvi ili onakvi do sutra ,ali od tog nema nikakve fajde.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#166 Re: Greška ili ?

Post by ladyblue18 »

Posto tema prelazi lagano granice dobrog ukusa, a i pokretacica je valjda rijesila problem, ide katanac.
Locked