Evo procitah clanak u avazu o udesu kod Mostara i zapazih da je u udesu ucestvovalo jedno auto iz Nl. Posto su novinari napisali koja je registracija u pitanju , ja od radoznalosti odem na RDW stranicu da bas vidim koje je auto u pitanju , ukucam registraciju VN-78-YD kad tamo nije suzuki vitara vec toyota(jedino ako suzuki i tojota nisu jedna firma). Mozda ovo nista ne znaci al et, ko zeli ,nek isproba. stranica je
https://www.rdw.nl/Ovi/Paginas/Default.aspx
greska avaza ili mucka???
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- VR6
#2 Re: greska avaza ili mucka???
Meni lici na Suzuki...

Al neovisno od ovoga, izgleda da im 5% novinara zna raspoznati auto, pa cesto lupaju gluposti. Evo neki dan onaj udes kod bolnice kosevo gdje je motociklista poginuo, napisali da se sudario sa džipom Nissan, a tamo bi Nissan Micra.
Nisam jednom procitao nebulozu kao LandRover Landcruiser i sl...

Al neovisno od ovoga, izgleda da im 5% novinara zna raspoznati auto, pa cesto lupaju gluposti. Evo neki dan onaj udes kod bolnice kosevo gdje je motociklista poginuo, napisali da se sudario sa džipom Nissan, a tamo bi Nissan Micra.
Nisam jednom procitao nebulozu kao LandRover Landcruiser i sl...
-
dr.iver
#3 Re: greska avaza ili mucka???
na slici u avazu je suzuki vitara sigurno!
- fantom slobode
#4 Re: greska avaza ili mucka???
A da nisi slucajno primjetio stare holandske table, kako se vozaju sirom Bosne i Hercegovine. Mnogo je manje vjerovatno da se radi gresci novinara (iako je to moguce), a mucka je 95% u pitanju. Ne mora biti ukradeno auto, moze biti samo neregistrovano i neuvezeno, nakon ovog sudara ce biti sve jasno za aktere istog, a i za policiju. Jedno auto, druga tablica ili dva auta jedna tablica itd...Mnogo varijacija na temu...hrizantema wrote:Evo procitah clanak u avazu o udesu kod Mostara i zapazih da je u udesu ucestvovalo jedno auto iz Nl. Posto su novinari napisali koja je registracija u pitanju , ja od radoznalosti odem na RDW stranicu da bas vidim koje je auto u pitanju , ukucam registraciju VN-78-YD kad tamo nije suzuki vitara vec toyota(jedino ako suzuki i tojota nisu jedna firma). Mozda ovo nista ne znaci al et, ko zeli ,nek isproba. stranica je
https://www.rdw.nl/Ovi/Paginas/Default.aspx