Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#326 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

Tullius Iustinius wrote:
pesak wrote: alo,dete, da l si ti normalan...srbija stoji u mestu, a reklo bi se da idemo unazad, ustvari.
sta ti je... :roll: :shock:
evo ti malo slobodne novine, pa procitaj... http://www.e-novine.com

pa pogledaj sta se desava...
:cry:

a mozes i da se obavestis na http://www.slobodnaevropa.org ...ako mislis da na nasim tzv. medijima cujes istinu, grdno se varas /osim sto su emisije koje drugi finansiraju na b92, kao sto je pescanik/
I više nego normalan a dete sam samo na prvi pogled. :skoljka:
Ja se ne informišem iz medija, neki ljudi umeju da vide i bez toga a mogu ti reći da i Đinđić da je tako razmišljao on bi se još pre 15 godina ubio. Ako je sada loše i ako smo nasledili loša dešavanja od Miloševića to ćemo sada da iskorenimo, ima tu još mnooogo toga da se radi (koliko vlada toliko i narod) ali pitam se da li si ti prva spremna na taj rad :?: :idea:

Ja sam po prirodi optimista. Biće bolje, jer ne može da bude gore.
Vladislav Jovanović, potpredsednik Vlade SRJ, RTS, 1. jun 1993

Image Image
Tullius Iustinius

#327 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Tullius Iustinius »

Da ali nije stvar u tome da budeš optimista, sediš u fotelji i čekaš da se dogodi nešto bolje u državi nego da lepo ustaneš iz te iste fotelje i kreneš da popravljaš sve oko sebe, to je dobro i za zdravlje i za lepši i funkcionalniji izgled okoline i za sopstveni uspeh. :thumbup: a ako nisi na to spreman onda sedi, ćuti i uživaj u onome što radi vlada i nemoj da kritikuješ ono u čemu nisi ni pomogao da se reši...
pesak

#328 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

prva i osnovna stvar kad se suocavas sa problemom je sagledati ga prvo, pa onda verbalizovati to sto si sagledao-reci o cemu se radi :D ..reci istinu... :D
pa se onda boriti da resis problem.
jel tako ? :D

e, pa sad da te pitam, ko govori istinu u vladi srbije ? ko od politicara ? ? prema tome, ko se bori sa problemima i ko cini da evropa bude bliza srbiji ?
ko ?
Tullius Iustinius

#329 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Tadić, Jeremić, Đelić, Dinkić, Jelašić... :thumbup:
tufahija2

#330 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:
e, pa sad da te pitam, ko govori istinu u vladi srbije ? ko od politicara ? ? prema tome, ko se bori sa problemima i ko cini da evropa bude bliza srbiji ?
ko ?
Kad ih slušaš, bogami svi.
Tullius Iustinius

#331 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Ako si bolji od njih onda postani ti premijer pa pomozi svima nama (a i njima)... :idea:
pesak

#332 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

DOLE KUKAVICE, ZIVEO NOVI RADIO BEOGRAD !!!!!!! :D :-D :D :-D :D :-D

http://www.noviradiobeograd.com/

slusajte jedini slobodan radio u srbiji ... i citajte jedine slobodne novine u srbiji...

ako imate moooda....
:D

http://www.e-novine.com :D

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pesak

#333 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

Tullius Iustinius wrote:Tadić, Jeremić, Đelić, Dinkić, Jelašić... :thumbup:

nista brate...roblje , brate... :zzzz:
tufahija2

#334 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Mooolim?

Lovokradice i politika

Projekat Park prirode „Mokra Gora“ jedan je od retkih projekta u državi koji je uživao opšti konsenzus i iza koga su stali ljudi kao što su Boris Tadić, Vojislav Koštunica, Mlađan Dinkić... Sada je, međutim, jasno kome ne odgovara Park prirode. To su pre svega lovokradice, potom oni koji bi da grade „na divlje“, da u šumi bez dozvole zidaju trospratnice...

Emir Kusturica, režiser i direktor Parka prirode „Mokra Gora“

Ni razočarana ni očarana

Ako me pitate da li sam razočarana vestima iz Brisela, nisam, jer nisam bila ni očarana.
Suzana Grubješić, šef poslaničkog kluba G17

Ako mora, može i Dedinje

Stanujem u porodičnoj kući od 200 kvadrata u Zemunu. Preseljenje bi mi teško palo, ali ako se bude insistiralo zbog bezbednosnih razloga, ne isključujem mogućnost da se preselim na Dedinje.
Mirko Cvetković, premijer Vlade Srbije

Češanje po glavi

U Holandiji je već pala jedna vlada zbog Srebrenice, a ovde se nijedna nije počešala ni po glavi.
Nenad Čanak, lider LSV

Umovanje...

Srbiji je učinjena nepravda jer nije deblokiran sporazum sa EU.
Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Srbije

Transkripti...

Neka Nikolić objavi transkripte razgovora sa rođenom ženom! Verovatno će i to biti laž.
Vjerica Radeta, poslanik SRS

Logika...

Čim svi krše zakon, to znači da s tim zakonom nešto nije u redu.
Marko Blagojević, Cesid

Zamka...

Srbija je u zamci nedovršene prošlosti.
Slaviša Orlović, analitičar

Kratke noge

Kažu da sam ja lažov. Zar zato što podsećam građane Srbije na sva obećanja koja je Dinkić dao, a nije realizovao?
Velimir Ilić, lider NS

Tihovanje...

Priznajem nezavisno Kosovo. Državna politika i Ustav Srbije me ne obavezuju.
Riza Haljimi, lider PDD

Nostradamus

Te 2012. biće svim moguće da vladu naprave Boris Tadić i Toma Nikolić.
Oliver Dulić, ministra za urbanizam

Tomino, a naše

Program Tomine stranke biće zasnovan na ideju zdravog srpskog nacionalizma.
Jorgovanka Tabaković, bivši član SRS-a

Gola istina

Mi ne zasnivamo odnose sa Srbijom na osnovu nagrađivanja.
Kristina Galjak, portparol Havijera Solane

(Ne)dorasli...

Misle da sam nedorastao zato što sam ćutao... Ja mislim da su nedorasli oni koji su pričali.
Aleksandar Vučić, bivši generalni sekretar SRS

Samo pita, ne i palačinke

Radovan jeste jeo pitu sa krompirom, ali nije jeo palačinke koje se sada mogu videti u gotovo svakom lokalu i kje nose njegovo ime.
Luka Karadžić, brat Radovana Karadžića

Plavi šlemovi

Sad, mi moramo da se pomerimo dva reda, i da sednemo između njih (Tome Nikolića i SRS-a)!
Zoran Ostojić, poslanik LDP-a
pesak

#335 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

pesak

#336 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

Image

VESELJE U ITALIJANSKOJ AMBASADI tzv. demokratskih snaga :roll:
tufahija2

#337 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:uuuu..sto je kvalitetna muzika na

http://www.noviradiobeograd.com/ :D :D :D :D

http://www.e-novine.com
Mogu ti reći da mene udavi ovaj Dilanovski stil i svi njegovi prepjevi. A osim toga, nema nikakvih vijesti osim da se Biljana Srbljanović mora pojaviti na sudu a da se Šule vozi Migom 29. Ili je Dačić?

Dobro, ne treba turbo folk što se mene tiče, ali bar malo žešćeg rocka ne bi nikom naškodilo. Hippie style nije više od ovog vremena.

Nije kritika, nego doprinos eventualnom poboljšanju.
tufahija2

#338 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

A i ova kuknjava zbog tehničkih problema udavi. Sugeriše se valjda kako državne službe opstruišu rad radija. Pa još Kaspersky antivirus. Malo više pozitivizma ne bi smetalo.
pesak

#339 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

pametniji si kad cutis.. :D

MySpace URL:

http://www.myspace.com/noviradiobeograd
tufahija2

#340 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:pametniji si kad cutis.. :D

MySpace URL:

http://www.myspace.com/noviradiobeograd
Iznenadjujući komentar. Mene koji izražavam svoje mišljenje pozivati na šutnju? :?

Ja sam tvoj politički program nekako drugačije zamišljao i samo zbog toga evo dva sata slušam novi radio beograd i malo mi fali da zaspem od muzike. :zzzz: A vijesti nema pa nema...

Dobra taktika da se ušutka sagovornik, nema šta.
pesak

#341 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

istina je surova...boli... :D
pesak

#342 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

SAO Vimbldon na TV B9

TRAVA JE ZA KRAVE
:mrgreen:
Ubitačni volej: Veran Matić u predtakmičenju Vimbldona
Montaža: E-novine

Image

Zahvaljujući priopćenju TV B92, konačno smo shvatili da je tenis najvažniji srpski sport. Nije precizno definisano da li je Rafael Nadal srpski sportista za vreme Vimbldona ili pre Vimbldona, i to u trenutku dok se ozbiljno sumnja da se posle Vimbldona pretvara u indonežanskog sportistu. Ne zna se, pre, za vreme i posle Vimbldona, da li će nas TV B92 udostojiti i ponekog prenosa prvog i drugog tenisera ATP liste ili nekog trećeg nesrećnika koji ne drži srpski reket u srpskoj desnici?Piše: Branislav Jelić
Zanimljivo saopštenje objavljeno je na sajtu B92. Svega deset meseci pre početka teniskog turnira u Vimbldonu, redakcija sportskog sajta, ili televizijska redakcija, ili obe, ili neka treća korporativna redakcija, obnarodovala je interes kuće koji, ugođaja radi, prenosimo u celosti:

„Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo, da će najveći teniski turnir na planeti, Wimbledon, u sledeće četiri godine biti emitovan na TV B92. Interes nam je da pored najboljeg fudbala, što Liga šampiona, svakako jeste, u naš program uvrstimo i događaj koji nije samo tenis. To je tradicija, prestiž, nezvanično prvenstvo sveta...

Pored činjenice da su posete našim internet specijalima posvećenim najvećim svetskim turnirima jednostavno, ogromne, želeli smo i kao televizija da damo veliki doprinos promociji najvažnijeg 'srpskog sporta'. Cilj nam je da pre, za vreme i posle Wimbledona, veliki deo našeg programa posvetimo upravo onima čije pobede sebično doživljavamo kao svoje.

Dakle, Jelena, Ana, Nole, Lejdi Ogilvi i vimbldonska trava, samo na B92...”

Tako smo saznali da tenis nije samo tenis, što je zaposlenima u B92 zadovoljstvo da obaveste. Tenis je može biti fudbal, mada ima indicija da je reč i o bacanju kladiva, što se nikako ne uklapa u „školu mišljenja” da se tu zapravo radi o brzom hodanju po dnu olimpijskog bazena.

I pored pažljivog čitanja obaveštenja koje trudbenicima B92 donosi Satisfaction, ostaje nejasno da li je interes prestiž, ili je prva godina emitovanja već dugogodišnja tradicija, ili da li je Liga šampiona nezvanično prvenstvo sveta ili nezvanični tradicionalni interes?
Image

I ja hoću da budem Srpkinja: Marija Šarapova :D :D

PHOTO: EPA/Vassil Donev

To nije sve. Satisfaction je i to što smo konačno razumeli da je tenis najvažniji srpski sport. Nije precizno definisano da li je Rafael Nadal srpski sportista za vreme Vimbldona ili pre Vimbldona, i to u trenutku dok se ozbiljno sumnja da se posle Vimbldona pretvara u indonežanskog sportistu. Ne zna se, pre, za vreme i posle Vimbldona, da li će nas TV B92 udostojiti i ponekog prenosa prvog i drugog tenisera ATP liste ili nekog trećeg nesrećnika koji ne drži srpski grip u srpskoj desnici? Kada Marija Šarapova bude imala čast da igra protiv srpske teniserke, tada će je i TV B92 uzeti u obzir. Ko je kriv sestrama Vilijams i Džejmsu Blejku što se uopšte usuđuju da se bave srpskim „belim sportom”? Zar Endi Marej nije znao da engleska trava najbolje raste u Srbiji punoj ambrozije i da je Fredovo pravo prezime – Perić?

Nije jasno iz saopštenja koje izaziva ekstazu da li će i kako TV B92 uklopiti vimbldonsku satnicu sa postojećom programskom šemom? Može biti da će veliki doprinos promociji najvažnijeg srpskog sporta zahtevati i promociju sportsko-korporativno-odgovornog kanala TV B92? To ili miks: malo tenisa pa Big Brother; malo Đoković, malo Poligraf; Mile protiv tranzicije između drugog i trećeg seta četvrtfinala; Federer servira za gem, set i meč ali, avaj, počinju vesti o Đilasovom dnevnom kretanju.

Kako je TV B92 komercijalna televizija, za razliku od RTS koja je i komercijalna TV i dobromorni javni servis dela građana, sva je prilika da će blokovi reklama, sekundi koje život znače, zakinuti i poneki poen. Ali kad smo se već svikli na jednominutne košarkaške tajm-aute koji traju dva i po minuta, nećemo valjda biti cepidlake da pogledamo svaki passing shot makar ga ispalila Ana Ivanović–Srpkinja? Nije važno ni to što se TV B92 sa nacionalnom frekvencijom ne vidi baš u svakom srpskom ćošku. Promocija da, ali ne u svakoj nedođiji. Tamo gde ne dopire ni TV slika ionako imaju prečih stvari i većih problema.

Bizaru ovde nije kraj. Sudeći po obaveštenju-ispovesti, možemo očekivati da posle pobede srpskog Novaka Đokovića protiv sunarodnika (Srbina) Gonzalesa, na sajtu B92, u vestima TV B92, osvane naslov: Veran Matić u polufinalu Vimbldona! Ljudi iz B92, naime, pobede Ane Ivanović, iz sebičnih i jednostavno ogromnih interesa, doživljavaju kao trijumfe Saše Mirkovića. Svaki put kada slavi Jelena Janković, sve zasluge idu Zoranu Panjkoviću iz teniske akademije Panjković. Kada smečuje Troicki, računajte da je to udarac Miloša Šaranovića.

Na kraju, obaveštenjem na obaveštenje, sa zadovoljstvom na Satisfaction, tradicionalno prvi put, kamatom na interes, sportska redakcija e-novina ima zadovoljstvo da vas obavesti da će pomno pratiti sve relevantne detalje u vezi sa srpskim sportom, sa naglaskom na talentovano glupe sportske TV komentare koji su neizbežni pratioci svakog teniskog susreta. Interes nam je, kada nam već gaze po nervnim završecima, da smaračinu pretvorimo u zabavu. Naša malobrojna sportska redakcija će posebno i sebično izveštavati i o mečevima Nenada Zimonjića, Janka Tipsarevića, Viktora Troickog i Ilije Bozoljca koje, kako stoji u obaveštenju, TV B92 neće zarezivati ni tri odsto.

Sve je još davnih dana razjasnio veliki Ivan Lendl: „Trava je za krave”.

http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=17068
pici

#343 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

pesak wrote:istina je surova...boli... :D

Ma jok.......najbolje su šarene laže :D

Tutuse i Tufahijuse .....hoceldera ta demonkratija više,hebemu mi se ovdje satrasmo cameci i cekajuci :D
tufahija2

#344 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pici wrote:

Tutuse i Tufahijuse .....hoceldera ta demonkratija više,hebemu mi se ovdje satrasmo cameci i cekajuci :D
Vi ste u Sarajevu naučili da vam demokratiju donose drugi. Nije to bolan samo pisati bez č, ć, ž i đ :zzzz:
pici

#345 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

tufahija2 wrote:
pici wrote:

Vi ste u Sarajevu naučili da vam demokratiju donose drugi. Nije to bolan samo pisati bez č, ć, ž i đ :zzzz:
Jel to nedostatak replike pa se obazires na gramatiku :D .....pa bolje i zatucana demokratija i gramaticka nepismenost ,nego Demonkratija uvezena iz Srbije :mrgreen: ;-) Poslusajte pametne ljude u Srbiji kao sto je Čedomir i vidjet ces kako je sve OK.Ostavi se ti Babinih sinova i Dinastije TadiĆi :D
tufahija2

#346 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pici wrote: Jel to nedostatak replike pa se obazires na gramatiku :D .....pa bolje i zatucana demokratija i gramaticka nepismenost ,nego Demonkratija uvezena iz Srbije :mrgreen: ;-) Poslusajte pametne ljude u Srbiji kao sto je Čedomir i vidjet ces kako je sve OK.Ostavi se ti Babinih sinova i Dinastije TadiĆi :D
Ehej, da ste vi u Sarajevu slušali Babu, gdje bi vam bio kraj... :bih:
pici

#347 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

tufahija2 wrote:
pici wrote: Jel to nedostatak replike pa se obazires na gramatiku :D .....pa bolje i zatucana demokratija i gramaticka nepismenost ,nego Demonkratija uvezena iz Srbije :mrgreen: ;-) Poslusajte pametne ljude u Srbiji kao sto je Čedomir i vidjet ces kako je sve OK.Ostavi se ti Babinih sinova i Dinastije TadiĆi :D
Ne znam da pitamo Babu i Nemanju kako prezivljavaju ove teshke trenutke :D Na Mokroj Gori il Lepoglavi...pardom ,prebacen je na cistiji morski zrak :D
tufahija2

#348 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pici wrote:
tufahija2 wrote:
Ne znam da pitamo Babu i Nemanju kako prezivljavaju ove teshke trenutke :D Na Mokroj Gori il Lepoglavi...pardom ,prebacen je na cistiji morski zrak :D
Osjećam li ja to zluradost prema pravim Bosancima? :lol: :lol:
pici

#349 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

tufahija2 wrote:
Ma jok .BA neg mi nes cudno,ljevlje od Bosne ufatise Babu koji je po tebi muslimanski srbin i zatvorise ga jopet po tebi katolicki srbi :shock: :mrgreen: i jonda desnje od Bosne pravoslavni srbi popljuvase pravoslavnog srbina koji je nekad davno bio muslimanski srbin. :shock: :mrgreen: meni se meŠČini da jovde hebo lud zbunjenog,sta ti misliŠ. :D .....a nidje za ljeka bosanaca :D
tufahija2

#350 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pici wrote:
tufahija2 wrote:
Ma jok .BA neg mi nes cudno,ljevlje od Bosne ufatise Babu koji je po tebi muslimanski srbin i zatvorise ga jopet po tebi katolicki srbi :shock: :mrgreen: i jonda desnje od Bosne pravoslavni srbi popljuvase pravoslavnog srbina koji je nekad davno bio muslimanski srbin. :shock: :mrgreen: meni se meŠČini da jovde hebo lud zbunjenog,sta ti misliŠ. :D .....a nidje za ljeka bosanaca :D
Pa moraš brale misliti malo kao Srbin kao što i jesi: ta srpskim jezikom praznu slamu mlatiš. Vidiš dokle ide kad se Srbi ne slože. Šta nam te vjere uradiše. Pa sad još budizam od Čede Jovanovića? Vlah te tuži, šokac ti sudi,Allaha mi džellešanuh, pa ja ovako više ne mogu.
Post Reply