ovo '' zvanicno'' me malo zbunjujeTullius Iustinius wrote:@zavrzlam
Pa i grešiš.![]()
Ovo: "...danas se u Srbiji jednostavno vrsi reorganizacija velikosrpske ideje gdje se radikali kao najveca stranka u Srbiji pokusava spasiti, tako sto ce Nikolic osnovati novu stranku lijepu za usi i oci a nastaviti njegovanje iste ideologije izcekujuci neku povoljnu sansu da horde zla puste sa lanca.." nije tako, SRS nije najveća stranka (to zna svako) a i ta fašistička ideologija polako nestaje pre svega zato što polako ulazimo u 21. vek.
"...dali si se nekad zapitao/zapitala zasto Srbija jednostavno nebi uhvatila dva preostala optuzenika...", pa zato što je Mladić mnogo luđi od dr. Dabića i on teško da će se živ predati, za njega se ne zna gde je ali će kad tad biti i on otkriven.![]()
"...normalizovala odnose sa Kosovom i javno, glasno i jasno rekla srbima u BIH da je BIH njihova drzava...", pa znaš kako, ja nisam nacionalista ali Kosovo je protiv pravno proglašeno nezavisnim i to nije zvanično oglašeno u UN a šta će biti to će odlučiti međunarodni sud u Hagu. A Srbija zvanično sa Srbima iz BiH nema ništa i nema razloga da Srbija nešto njima priča, oni odlučuju o samima sebi dok su u građani BiH.![]()
"...Srbija zeli dobro sebi, ali ne zeli meni i mojoj drzavi niti jednoj drzavi u okruzenju, jer Garasanin lebdi u zraku i samo vreba sansu da novi zlocini prekriju ove koje smo ko juce predeverali...", prijatelju, ako ćemo skroz iskreno, Srbija sada želi dobro samo sebi a o drugima nema vremena da razmišlja jer ionako ima dosta problema zaostavštine od Miloševića i ekipe koja je i vama dozlogrdila. Mnogo toga je propušteno, mnogo godina i sada je vreme da radimo na samima sebi a isto bi trebalo da važi i za BiH. U svemu tome nema mesta ni vremena za lakrdije kao što je Garašanin i novi zločini, to je prošlost...
zvanicno, koliko su puta predsednik i premijer Republike Srbije bili u Banja Luci a koliko u Sarajevu
bit ce bolje , nadajmo se